Kleur in met Jill

Op regenachtige dagen vermaken wij ons graag met spelletjes en tekenspullen. De kinderen zijn creatief genoeg om hun eigen stripverhalen en fantasiewezens te maken, maar soms wil je gewoon ook even niet te veel nadenken. Dan wil je genieten van wat je potloden of stiften met het papier doen. Dus pakken we er een kleurboek bij. Ons nieuwste exemplaar is “kleur in met Jill” van Jill Schirnhofer.

kleuren met jill

De filmpjes van Jill en al haar DIY’s op het gebied van knutselen en tekenen kijken we heel graag op YouTube. We hebben al enkele andere boeken van haar, houden van haar tekenstijl en net als Jill zijn we gek op glitters. Dit kleurboek valt dan ook zeker in de smaak bij mijn dochters van 7 en 8 jaar.

kleuren met jill
resultaat kleurplaat
Taaaadaaaaa!

Over het Jill kleurboek

“Kleur in met Jill” heeft 56 pagina’s en kost 7,99 euro. In dit boek staan 25 tekeningen in de kenmerkende Jill stijl. Ze zijn gericht op jonge fashionista’s die met hun kleurtjes los willen gaan op combinaties van fantastische outfits, schoenen, zonnebrillen en spiegels. Als we de ingekleurde Jill-kleurplaten op Instagram delen en haar taggen, maken we bovendien kans op een echte Jill-tekening.

De meisjes vinden het boek erg leuk, ze houden sowieso van kleuren én van Jill haar tekenstijl en filmpjes. Leuk vakantiecadeautje dus!

Kijken jouw meiden ook graag de filmpjes van Jill?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. ByJonMarjonS zegt:

    Ja, Jill valt ook in de smaak bij onze 8 jarige dochter. Een kleurboek en zelf de kleuren “ontwerpen” valt bij meiden meestal wel in de smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.