Keek op mijn Week: bios, wandelen, shoppen en we ontdekten TikTok

Een rustig en relaxt vakantieweekje was dit. Er stonden zoveel dingen op de planning deze zomer dat ik deze week en volgende week voor de kinderen leeg wilde houden. Goed gelukt en dan komen er vanzelf leuke belevenissen op je pad… zo kregen we de TikTok smaak goed te pakken!

sterrenbeelden gouda
Je eigen sterrenbeeld opzoeken bij de bioscoop in Gouda.

Ugly Dolls

Zaterdag reden we naar Cinema Gouda om in een bijna lege bioscoopzaal te genieten van kinderfilm Ugly Dolls. Loved it! Lekkere muziek en ontroerend verhaal. Verder gewoon lekker thuis gerommeld en gewerkt. 

buitenspelen
Lekker hè, als je kinderen niet op de bank hangen maar fijn samen buitenspelen…

Wandelen met NMLK

Zondag weer een rustig dagje thuis met de meisjes. Niks bijzonders gewoon in huis dingetjes gedaan en gewerkt. De kinderen vermaakten zich prima en we keken samen een film op Netflix. ’s Avonds bracht ik ze naar hun papa en daarna reed ik door naar Reeuwijk. Had al een paar zondagen geprobeerd met vriendinnen af te spreken om een avondwandeling rond de surfplas te doen, maar vriendinnen met een gezin zijn nu eenmaal druk. Dus een week vooraf had ik het op de NMLK app gezet: wie gaat er mee een rondje om de surfplas wandelen? We waren met een groep van 7, erg gezellig! Twee dames had ik al een keer ontmoet en de anderen waren ‘nieuwe mensen’ om te leren kennen. Na de wandeling nog lekker een Radler op het terras gedronken. Was er heerlijk weer voor!

reeuwijk surfplas
Fijne avondwandeling rond de surfplas.

Sporten enzo

Maandag startte ik in de sportschool. Daarna koffie bij mijn ouders, waar mijn nichtje lekkere fruitspiesjes voor me maakte omdat ik zo hard gesport had.

ik weet wat ik wil

Thuis aan het werk tot die middag mijn buurvrouw op de stoep stond voor een werkoverleg. Ik had namelijk een oproep gedaan voor ondernemers om mee te sparren over mijn marketingcommunicatie coachingsprogramma. Even checken of mijn traject datgene biedt wat je nodig hebt als je het zelf wilt doen. Ondertussen gaf ik natuurlijk de nodige tips om creatief met je marcom om te gaan en zo je doelgroep op een andere manier te bereiken. Vind ik gewoon ontzettend leuk om te doen, meedenken in verschillende branches. ’s Avonds fietste ik nog even langs mijn broer en schoonzus en daarna verder met werk en Dark Tourism op Netflix.

boek lezen dagboek grace
Heerlijk romannetje om te lezen,

BBQ

Dinsdag hard aan de bak. Mijn vriezer ontdooid, de schoonmaakster kwam en ik had een zoom mastermind meeting met de Spiritueel Leiderschap groep. Ondertussen kreeg ik een fijn appje van de ex: of ik zin had in een barbecue vanavond? Nou, dat klonk heel wat beter dan de diepvriesmaaltijd die ik klaar had staan vanwege weinig tijd en wisseldag. Superfijn dus! Lekker daar gegeten en de meisjes weer opgehaald.

vriezer ontdooien

Intertoys en TikTok

Woensdag sliepen we lekker uit en daarna uitgebreid onder de douche. We fietsten naar mijn ouders zodat de meisjes het nieuwe huis konden zien nu opa en oma er wonen. Er waren ook een oom en tante van me, dus dat was erg gezellig. Lekker buiten in de tuin gezeten. Daarna door naar de Intertoys, want de meisjes hadden nog verjaarsgeld en een cadeaubon die brandden in de portemonneetjes. Ze kochten Lego en Pokémonkaarten. De jongste had ook de muntjes mee voor de ijssalon die ze voor haar birthday kreeg en trakteerde ons op een koude versnapering. Gezellig dagje zo en thuis vermaakten ze zich met hun nieuwe aanwinsten.

ijsje eten

’s Middags zetten we TikTok op mijn telefoon. De bekende playback app. Ze mogen deze niet op hun eigen telefoon, daar willen we nog geen social media op maar onder @marstyle78 zijn we nu ook op TikTok te vinden. Lekker gek doen en maffe liedjes playbacken, inclusief poppetjes, rare filters en wat al niet meer. Tot mijn verbazing was het filmpje dat ik er ’s avonds zelf opzette de volgende ochtend al 400 keer bekeken! Wow! Nou ja, het is grappig en leuk vermaak. Moet zeggen dat ik dit veel meer humor vind dan Instagram… Zit jij er ook op? Let me know, gaan we je volgen.

Typeles, Schatgravers, TikTok

Donderdag weer een lekker boring dagje. Heerlijk! Begon de dag weer met een hoofdstuk in mijn romannetje. De meisjes keken Pokémon. Mijn laptop draaide een update die de hele ochtend duurde, dus ik keek intussen een webinar terug dat ik vorige week had gemist. Maakte de condensator van de droger schoon, vouwde de was en genoot van mijn kwebbelende meisjes. De oudste deed een typeles, ik hielp een collega, we speelden Schatgravers en gingen ’s avonds lekker los op TikTok met rare filmpjes. Meteen into de muziek toestanden, dus ik keek Pitch Perfect 2 op Netflix. Even feelgood en niet teveel nadenken.

typeles loi

Dag met een gouden randje

Vrijdag waren de meisjes heerlijk samen bezig met van alles en nog wat. Ik had een Skype gesprek met Petra over hooggevoeligheid en prikkelverwerking. Ik leerde onder meer over de Moro-reflex. Daarna een potje Triominos met de meisjes gespeeld.

triominos

Buiten alleen maar regen. De meisjes hadden een prijs gewonnen met de kleurwedstrijd van The Read Shop en die hebben we nog even opgehaald. Perfect vermaak voor een dag als vandaag, ze wonnen stiften en een elfenkleurblok.

winnaar

Met de post kwamen er vrijkaartjes voor de nieuwe Dora bioscoopfilm én een Wonder Woman kaartje met de nodige peptalk van mijn coach Kelly Smit. We haalden lekkere broodjes bij de bakker en keken een kattenfilm op Netflix. Kortom een dag met een gouden randje, eentje om dankbaar voor te zijn.

Nu lekker weekend vieren, heb jij leuke plannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MarjonS zegt:

    Weer leuk om te lezen. Ook fijn dat jij en je ex het goed kunnen vinden en samen genieten met de meiden en een bbq.
    Zo te lezen, prima vakantie.

    Onze laatste week gaat maandag van start.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.