Ugly Dolls maakte me aan het huilen

Heb jij Ugly Dolls al gezien in de bioscoop? Hij draait niet overal, maar wij hadden vrijkaarten ontvangen en hebben deze film in Cinema Gouda bekeken. Had er nog weinig over gehoord maar: zachte knuffeltjes… Eigenlijk reden genoeg om de film te gaan zien, dus we lieten ons verrassen.

ugly dolls

De zaal was vrijwel leeg. Zonde eigenlijk want wát een heerlijke en muzikale film! Het begint al direct met een geweldig lied gezongen door hoofdpersoon Mxy, een schattig roze popje dat een tand mist. Verder gaat het natuurlijk over de outcasts, de buitenbeentjes, de lelijke poppen die niet mooi genoeg zijn om een echt kind te mogen knuffelen…  Een heerlijke feelgood movie, lekkere muziek, mooi gemaakt en ja… tijdens de laatste scène dropen de tranen over mijn wangen. Pfff…

ugly dolls

Prachtige les ook om je kinderen mee te geven: ze kunnen je nog zo pesten, als je positief in het leven staat en in je dromen gelooft, kun je alles. Kortom: loved it. Fijne film en ook mijn dochters genoten ervan.

Het verhaal van Ugly Dolls

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

ugly dolls

Met stemmen ingesproken door Jamai Loman, Vajèn van den Bosch en Défano Holwijn.

ugly dolls

Ugly Doll knuffels

Hasbro heeft met het uitkomen van de film ook UglyDolls knuffels gelanceerd. Heldin Moxy, grappenmaker Ox, de hongerige Babo, lieve Wage en blij ei Lucky Batt. De vijf UglyDolls pluchen poppen zijn allemaal met veel liefde in elkaar gestikt, superzacht en vooral heel erg knuffelbaar. Het gelukkig-niet-zo-perfecte vriendje dat elk kind overal met zich mee sleept en waar je lekker je neus in drukt. Ze kost 12,99 euro.

De eerste UglyDoll ontstond als een tekeningetje in een liefdesbrief. Daarom zit er bij elke UglyDoll een lief envelopje met een grappige Ugly-sticker erin. Die kunnen de kinderen op hun schriftje of hun spiegel thuis plakken. Zo zien ze elke keer weer dat ze prima zijn zoals ze zijn. En vooral dat je elke dag moet beginnen met een lach!

Ga jij deze film zien met je kids?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.