Zo moe…

Het weekend heb ik expres rustig aan gedaan vanwege een aantal drukke dagen waar ik hoog in mijn energie moest zitten. Die heb ik nu achter de rug. Ik zit zo vol met inspiratie! Maar tegelijkertijd ben ik ook zo verschrikkelijk moe. 

Eigenlijk moet ik mijn zitzak opsnorren, die in de tuin neerleggen en lekker slapen terwijl ik Vitamine D opsnuif, haha. Voel me compleet uitgeput, terwijl ik gelijktijdig juist heel veel zin heb om aan de slag te gaan met allerlei goede ideeën en acties die opborrelen in mijn hoofd.

Kun je moe van jezelf worden? Ik nu dus even wel, haha. Schreef al eerder ‘ik wil teveel’. Overigens weet ik niet of het alleen aan mij ligt, ook mijn dochters zijn in de ochtend niet wakker te krijgen. Het einde van het schooljaar nadert en het is warm weer. Gelukkig niet té warm, de nachten zijn niet benauwd. Ik heb ook het gevoel dat we goed diep slapen.

Mijn lijf geeft in ieder geval het ’tandje terug’ signaal af. Tegelijkertijd draait het schoolse ritme door, vind ik dat mijn lijf ook het wekelijkse bezoek aan de sportschool nodig heeft en gaat de kwartaalaangifte en mijn andere werk ook niet vanzelf. Eigenlijk zou ik het leuk vinden om vaker een ‘live’ te posten, maar moet dat dan op Facebook of juist op Youtube? Het is soms gewoon makkelijker om een verhaal te vertellen dan om je gedachtenkronkels op papier te zetten. En ondertussen zegt een stemmetje in mijn hoofd “tja, zitten mensen er op te wachten?”

be fearless

In ieder geval ben ik maandag en dinsdag ‘lekker onder de mensen geweest’. Eerst de live dag van het coachingstraject Spiritueel Leiderschap waarin ik een aantal ‘producten’ heb bedacht die ik graag zou ontwikkelen. Zo wil ik een roman gaan schrijven, omdat fictie beter werkt met betrekking tot het onderwerp. Het was maar een klein balletje dat ik opwierp maar er reageerden direct al 4 mensen heel enthousiast met een ‘als dat boek van jou er komt, ga ik het zeker kopen’. Wat best een eyeopener was, want zo goed kennen ze me niet. Maar goed: time consuming project. Waar ik nog mee moet starten.

Van mijn andere idee ga ik zelf iets minder bruisen, maar toch denk ik dat ook dat een leuk concept is. En tof om uit te werken. Waarschijnlijk ook haalbaarder dan de roman. 

En gisteren was ik onderdeel van het gezellige salesteam in Rotterdam van youtube-kanaal De Videokrant. Als je normaal in je uppie achter je bureautje zit, heeft dat toch ook wel meerwaarde hoor: af en toe lachen met collega’s. Dus ik heb me voorgenomen om vaker daar op locatie te werken. Energieke groep mensen en dat is ook weer een creatieve boost, al ben je met ander soort werk bezig. Ook hier kreeg ik weer veel inspiratie van, die ik het liefst allemaal ‘nu’ wil toepassen.

Natuurlijk heb ik daarna flink kunnen onthaasten in de file, maar bij thuiskomst was ik toch te moe om na het voorlezen aan mijn kinderen iets anders te doen dan een film kijken op Netflix. Misschien niet zo raar, want het is toch ‘druk’ een paar van dit soort ‘energieke’ dagen achter elkaar maar het voelt zo tegenstrijdig: ik heb zoveel zin om dingen aan te pakken alleen de energie ontbreekt. Het voelt niet goed als ik nu doorga in mijn hoogste versnelling en nog een tandje bij zet, wat ik vorig jaar bijvoorbeeld wél zou hebben gedaan.

Zit jij ook vaak in die spagaat: vol inspiratie maar de uitvoering even niet kunnen?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Idem dito tot ik afgelopen zondag mijn bewustzijn verloor waar 3 dochters bij waren. Heel naar, bloedtest leverde ernstig ijzertekort, bloedarmoede op. Dus ik zit aan de ijzertabletten en doe alleen het hoogstnoodzakelijke. Die inspiratie vervliegt en komen vast nieuwe ideeën voor terug

    1. Marguerita zegt:

      Sjemig wat heftig Linda! Wat ontzettend schrikken, gelukkig was je niet alleen en kon er dus hulp komen. Heel veel sterkte, hopelijk heb je snel wat energie terug en helpen die tabletten. Dikke knuffel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.