Zo tof: een zitzak met mijn logo!

Soms is het een feestje wanneer er een pakket wordt bezorgd. Ook al heb je het zelf uitgezocht. Dat WOW-moment had ik toen er een bezorger met een reusachtige plastic zak voor de deur stond. Daarin zag ik hem al zitten: een giga grote en supergave zitzak van Mooze. Mét mijn Marstyle logo er op!

ervaring mooze zitzak

Mooze is een vrij nieuwe webshop waar je als bedrijf of particulier drukwerk kunt laten maken, hun motto is dat je alles zelf kunt maken wat je nodig hebt. Visitekaartjes, posters, brochures, je eigen briefpapier of wenskaarten… Als je een bruiloft hebt, kun je hier bijvoorbeeld ook zelf je menukaarten, placemats en bierviltjes laten bedrukken. Ik mocht zelf een XXL zitzak ontwerpen om het uit te proberen.

Hoe kun je je eigen zitzak bedrukken?

Bij Mooze zijn er 3 formaten beschikbaar:

 • 100 x 140 centimeter (klein) – 112,95 euro
 • 135 x 135 centimeter (vierkant) – 131,95 euro
 • 135 x 175 centimeter (groot) – 155,95 euro

Ik ging voor het grootste formaat, dat leek me heerlijk omdat je deze zitzak ook in de tuin kunt gebruiken. Als je over een vormgevingsprogramma beschikt, kunt je helemaal los op het ontwerp. Mooze biedt bovendien 6 templates waarbij het werk al gedaan is. Ontwerp stippen vond ik wel gaaf in combinatie met mijn logo, dat ik niet op hoge resolutie heb. Zou dat wel goed komen?

Ik downloadde de template dat voor het door mij gewenste formaat van toepassing is, deed even moeilijk met een paar programmaatjes om mijn logo er goed op te plakken in een kadertje, en heb het bestand opgeslagen in pdf-formaat. Deze pdf kon ik vervolgens op de website uploaden. Gegevens invullen, order plaatsen en afwachten maar. Supermakkelijk, het moeilijkste was om een mooi ontwerp te maken.

Wat vind ik van de Mooze zitzak?

Ja gaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaf! De kwaliteit is erg mooi en ondanks dat mijn logo niet van heel hoge resolutie was, maar het ziet er toch strak uit op die enorme zitzak. Je kunt er heerlijk op liggen. Als je hem half tegen de muur aan zet (fijn plekje in de schaduw) is het bovendien een fijn plekje om met een tijdschrift te zitten. Alleen of samen met één van de meisjes, want dat past. Zij kunnen er ook samen op liggen. Je verschuift de zitzak makkelijk naar de plek waar je hem hebben wilt en het is echt een toffe eyecatcher. voor mij is hij ideaal omdat ik alleen een loungebankje in de volle zon heb in mijn tuin, dankzij dit enorme kussen kan ik toch lekker buiten in de schaduw zitten. Ook kan ik hem meenemen als ik mezelf ooit op een evenement zou willen presenteren om reclame te maken voor mijn blog. Ik vond het vooral zo ontzettend gaaf hoe jullie op Instagram en Facebook reageerden op mijn nieuwe gadget!

Hoe vinden jullie hem?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Roelina zegt:

  wat – is – ie – gaaf! Wordt je hebberig van 🙂

 2. Anne-Marie zegt:

  Super gaaf zeg, leuk design ook!

 3. MarjonS zegt:

  De zitzak is inderdaad heel gaaf met je logo.
  Wij hebben thuis een kleine zitzak en deze wordt veel gebruikt. Voor de tv of om een boekje te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.