9x hiptips voor je huis

Wat krijg ik toch veel hippe nieuwtjes voor je huis toegestuurd. Liet ik je vorige week nog 10 tips voor de groene kinderkamer zien, nu is de rest van je huis aan de beurt. Op woongebied is er nieuws genoeg en het is natuurlijk onmogelijk om dat allemaal te reviewen. Daarom een overzicht met 9 hiptips om je huis te pimpen!

Op mijn eigen aanpaklijstje staan de tuin en het aanschaffen van een tv meubel. Oh, en eventueel een muurtje geel verven in mijn woonkamer. Verder wil ik graag een nieuwe bank. Een plank ophangen in mijn werkkamer en… Nou ja genoeg. Maar hoe tof zijn deze hippe ideetjes?

Foto: PuikDesign.nl

Lederen lamp

Hoe bijzonder is het ontwerp van designlamp Lloyd? Deze lederen lamp wordt met de hand gemaakt, en is een uniek object. Verlichting met een industriële look, perfect om je huis of werkplek meer pit te geven. Vanwege het handwerk is elke lamp net even anders en dus altijd uniek. Eenmaal afgewerkt, zorgt het zachte leer voor een sfeervolle, warme gloed (E27 fitting). Zo is de Lloyd niet alleen een echte blikvanger in huis, maar draagt de lamp ook bij aan een warme sfeer. Lloyd is verkrijgbaar voor € 200,- in de kleuren zwart en bruin leer bij Puikdesign.nl.

Stoppy voorkomt dichtslaan

Zodra de zon buiten schijnt zetten veel mensen hun ramen en deuren open. Lekker de frisse buitenlucht naar binnen halen! De mooi vormgegeven en functionele Stoppy voorkomt slaande deuren en dichtwaaiende ramen. Dankzij de unieke vorm past deze deurstopper altijd en overal. Hij is verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren en gemaakt van onschadelijk, duurzaam en weerbestendig rubber. Dit hippe en handige hebbedingetje is voor € 5,95 verkrijgbaar via Stoppy.nl.

Foto: ETNA

ETNA limited edition Urban Jungle koelkast

Houd je van groen en de urban jungle sfeer? ETNA introduceert de limited edition Urban Jungle koelkast in retro stijl. Deze exotische uitvoering is het winnende ontwerp van de designwedstrijd die het merk onlangs uitschreef als onderdeel van de #kissmyretro campagne. De roomwitte koelkast met vriesgedeelte heeft een dessin met weelderige groene bladeren. Met de nieuwe lijn die ETNA vorig jaar lanceerde speelt zij in op twee trends: de industriële keuken met warme kleuren en de duurzaamheidstrend. De limited edition Urban Jungle heeft een adviesprijs van €1.499,- en energielabel A+++.  Verkoopadressen kun je vinden via Etna.nl.

Foto: Gardena

Draadloze tuinstofzuiger van Gardena

Hoe hip het is om je tuin te stofzuigen, weet ik niet. Maar handig is het wel! Vorig jaar heb ik na de verhuizing eerst met de bouwstofzuiger van mijn tante alle glassplinters van de vorige bewoner uit mijn tuin gestofzuigd. GARDENA heeft hiervoor sinds kort een handzamere oplossing: de EasyClean, een draadloze tuinstofzuiger. Valt er bij het verplanten per ongeluk wat grond naast de pot, gaat er een ruit aan diggelen of liggen er uitgebloeide bloemen op het terras? Met de tuinstofzuiger is alles handomdraai weer schoon, ook als het vuil nat of vochtig is. Je kunt er ook kunstgras mee reinigen. Volle bak? Je leegt ‘m eenvoudig in de kliko. Met een opgeladen accu kun je 20 minuten zuigen, de oplaadtijd is 4 uur. De GARDENA EasyClean is ook als set verkrijgbaar met een borstel en een plat mondstuk voor het zuigen van lastig bereikbaar plekken zoals bijvoorbeeld in de auto. Verkrijgbaar vanaf 119,99 euro.


Foto: Pelargonium for Europe (PfE)

Met Geraniums je tuintafel pimpen

Wil je een bloemenparadijs in je tuin of op je balkon? Kies dan voor geraniums. De nieuwe soorten staan garant voor een uitbundige bloemenzee zonder dat je daar groene vingers voor nodig hebt. Ze bloeien tot diep in het najaar en zijn goed bestand tegen droge periodes. En met een beetje creativiteit wordt het zelfs een verrassende zomer! Wat dacht je van een draadstalen opbergmand gepimpt naar Geraniumtafel? Bekleed de binnenzijde eerst met antiworteldoek en vul de mand met potgrond. Maak aan de zijkanten ruimte om de geraniums in te stoppen. Laat de deksel van de opbergmand fungeren als tafelblad. Wanneer je kiest voor verschillende soorten planten ontstaat een natuurlijk geheel.

Foto: Intratuin

Zen Japan bij Intratuin

Dé trend van 2018 en 2019? Shinrin yoku, dat is Japans voor ‘baden in de atmosfeer van een bos’. Tuincentrum Intratuin stuurde me verschillende Staycation tuintrends toe waaronder deze Zen Japan trend. Ofwel: jezelf een paar dagen onderdompelen tussen de bomen in de natuur om he-le-maal tot rust te komen. Zonder mobiel, laptop of iPad wel te verstaan.

Deze trend komt overwaaien uit Japan, waar ze al veel langer weten dat een dag in de natuur de bloeddruk verlaagt, stresshormonen vermindert en het gevoel van rust en welzijn vergroot. Waan je deze zomer in een Japanse oase van rust, gewoon bij jou thuis! Om het Oosterse zen in je eigen achtertuin te proeven is het vooral belangrijk om een serene setting met veel groen te creëren. Denk aan bamboeplanten of aloë vera in grote, sierlijke potten. Nestel je in de hoek van een L-vormige loungeset voorzien van kussens en een plaid in zachte stoffen of trek je terug in je eigen cocon in een hangstoel zodat je écht helemaal in de relaxmodus komt. Sfeervolle tafellampen zorgen ervoor dat je extra lang van buiten kunt genieten. 

Foto: Brabantia

Strijken een feestje? 

Brabantia viert haar 100ste verjaardag met de nieuwe, feestelijke strijkplank Celebrations. De strijkplanken in twee maten hebben een speciale party outfit: een 100% katoenen overtrek met gouden confettiprint en een friswit frame. Super looks, super resultaat: strijken wordt een feestje. De Celebration strijkplanken zijn er in 2 maten, maat B is 124x38cm en heeft een stoomstrijkijzerhouder, strijkplank C heeft een werkvlak van 124x45cm en een houder voor je stoomunit. De strijkplanken lopen taps toe, makkelijk voor het strijken van shirts en broeken. 

Foto: Woonboulevard Poortvliet

Eivormige eettafel

Een stoere industriële look in je huis, kun je ook met je eettafel maken. Bij Woonboulevard Poortvliet spotte ik dit toffe exemplaar in ei-vorm. Het is In.House eettafel Gardo met houten blad en in het centrum gekruiste, robuuste metalen poten. Ik houd van deze look! Prijskaartje: 999 euro.

Foto: FineForest.nl

Natuur muurstickers bestaand uit duizenden puntjes 

Tot slot vind ik het label Fine Forest een mention waard (zie uitgelichte foto). Dit label creëert natuurlijke, transparante muurstickers die puntje voor puntje met fineliners worden geïllustreerd. Een nieuwe techniek waardoor het net lijkt alsof er écht een stukje natuur op je muur is geïllustreerd. Van een statig damhert of nieuwsgierige steenuil tot kleine vogeltjes die erop los kwetteren op de rand van de deurpost. Je haalt in ieder geval de natuur ermee naar binnen! Verkrijgbaar vanaf € 20 in de maten XS t/m XL via Fineforest.nl.

Kortom, weer veel nieuwe hippe interieuraccessoires op de markt! Zit er iets tussen dat jou aanspreekt?

disclaimer
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Eva Peters zegt:

    Super leuke tips! en een leuk artikel met mooie beelden, bedankt hiervoor! Weer wat inspiratie op kunnen doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.