Shopkorting: shoppen met korting

Winkelen, vooral online, is iets dat ik erg graag doe. Wegens een bankrekening die helaas altijd weer te snel zegt NEE! Doe ik vooral ook veel aan het volgooien van mijn winkelmandje in de leukste winkels, twijfelen en dan vervolgens toch niets kopen omdat het misschien toch niet zo nodig is als gedacht. Of omdat de webshop niet handig is qua zoekfunctie, dat kan natuurlijk ook.

Als ik dan wel iets wil aanschaffen, check ik altijd – nou ja, van de week vergeten, baal baal – of de winkel is aangesloten bij Shopkorting. Via Shopkorting kun je namelijk lekker online winkelen en nog extra korting krijgen. Die korting zie je niet terug in je winkelmandje.

Bonus op je bankrekening

Dat is het fijne er van, je krijg het achteraf uitbetaald als een soort bonus. Bij een saldo van 10 euro verdiende korting kun je dit bedrag laten uitbetalen. Dat is toch steeds weer een fijne meevaller. In de loop der jaren tikt het aardig aan, in totaal heeft Shopkorting al 150 euro aan mij uitbetaald. Of terugbetaald. Net hoe je het wilt zien.

Hoe werkt dit shoppen met korting?

Ik ben alweer een tijd lid van Shopkorting (sinds 2013 om precies te zijn) en ik ben tevreden. Het werkt eenvoudig en ze betalen keurig uit. Wat je terugkrijgt is uiteraard in verhouding tot wat je zelf bij elkaar hebt geshopt via Shopkorting. Je gaat naar de website, je logt in en vervolgens kies je de winkel waar je wilt winkelen. Of je kijkt even bij de cashback acties bijvoorbeeld om een goede deal te vinden. Dan klik je door naar de betreffende winkel en moet je opletten dat je niet ondertussen andere dingen in je browser doet. Na het afrekenen, kun je in je shopkorting account zien welk bedrag je uiteindelijk terug zult ontvangen. Een leuke manier om voor een extraatje te sparen, zoals een keer uit eten in je vakantie.

Gaat dat goed?

Veel grote ketens zijn lid, waar de meeste mensen toch al vaak iets bestellen. Denk aan Bol.com, Hema.nl en Wehkamp. Toch gaat er weleens iets mis. Na een verkeerde levering van Otto.nl kreeg ik bijvoorbeeld de bijna 40 euro korting op mijn dochter haar nieuwe bed niet uitbetaald. Dat mag de pret niet drukken. Zonder deze site had ik überhaupt niet van deze meevallertjes. En met mijn verhuizing afgelopen jaar heb ik via Shopkorting bij Jysk mijn eettafel met bijbehorende stoelen besteld en zo had ik ineens toch weer 15 euro terug!

Zijn jullie al lid van Shopkorting?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Floris van Bommel zegt:

  Altijd lekker als je kunt shoppen met korting natuurlijk! Ken je nog meer goede sites om te shoppen met korting? Ik ben wel benieuwd!

 2. Will Langenberg zegt:

  Ja, de site shopkorting geeft een lekkere korting op je aankopen.
  Voordat ik iets wil kopen, kijk ik altijd even op Shopkorting, of de winkel er bij staat.
  Zo heb ik in de loop van een aantal jaren alweer bijna 140 euro bij elkaar gespaart.
  Het is meestal kleding en speelgoed, maar het tikt toch lekker aan.
  Soms vergeet ik het en dan baal ik wel.
  Soms 2%, soms 3%, maar ook wel minder.
  Het zijn maar kleine bedragen, maar het is wel geld
  Ik raad het ook iedereen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.