Als je door je to-do-lijst heen bent

Ik ben er doorheen! Het is ongelooflijk, maar mijn to do lijstje is afgewerkt. Ben helemaal bij. Uiteraard heb ik het dan over een specifiek lijstje, want helemaal niets meer te doen hebben is onzin. Op mijn blog heb ik al zo vaak geschreven dat ik tegen dit to do lijstje aanhikte, dat ik het de moeite waard vond om met jullie te delen dat ik he-le-maal bij ben! Booyeah!

Eigenlijk moet ik nu zo’n smileyface invoegen. Met een dikke duim. Ik heb het namelijk over mijn ellenlange reviewlijst. Waarbij de hebberd in mij gewoon over veel te veel producten ontzettend enthousiast werd en het nodig vond om deze dingen aan te vragen voor een review. Of ik kreeg ze spontaan aangeboden en ik kon geen nee zeggen. Komt ook voor. 

Probleem

Wie mijn weekoverzichten en zzp-updates al een tijdje volgt, weet dat dit iets is waar ik al jaren tegenaan hikte. Vaak was ik dan in de kerstvakantie of zomervakantie net weer een beetje bij, en dan kwam er weer een stortvloed van toffe uitnodigingen, productintroducties en nieuwe collecties waarover ik wilde schrijven. Maar op dit moment ben ik dus bij!

Zal niet heel lang duren, want er staan alweer een paar mooie ervaringen in mijn agenda die ik mag beleven zodat ik erover kan schrijven. 

Met andere dingen aan de slag

En als er één lijstje leeg is… biedt dat dus ruimte om met andere dingen aan de slag te gaan. Ik zei het al: als ik mijn dromen wil gaan waarmaken, dan moet ik zaken anders aanpakken. Alleen dan kan ik de mensen bereiken voor wie ik echt van waarde kan zijn. Die ik kan inspireren en zo verder kan helpen. Dat zullen zowel mkb-ondernemers als bloggers zijn, omdat ik als tussenpersoon het juist zo tof vind dat ik beide partijen iets moois kan brengen.

Webinar

Dus binnenkort wil ik voor het eerst een webinar gaan geven. Doodeng vind ik dat, maar tegelijkertijd ook superleuk omdat je dan niet vooraf een artikel tikt of filmpje opneemt om te zien hoe mensen reageren. Het is live. Mensen kunnen direct vragen stellen die niet de hele wereld leest en zo kan ik ze op een persoonlijke manier verder helpen. Op dit moment ben ik druk om een training hierover te volgen en mijn eerste webinar in elkaar te zetten. Deze zal gaan over samenwerkingen tussen ‘content creators’ zoals bloggers, instagrammers, youtubers etc en bedrijven en hoe dat allemaal werkt. Praat ik ook op verjaardagen en feestjes heel graag over, dus waarom niet de prangende vragen beantwoorden van mensen die ergens tegenaan lopen hiermee of niet weten hoe ze dit aan moeten pakken? 

Reuze spannend dus. Ik heb nog nooit zoiets gedaan. Maar ik ga het gewoon doen!

Zou jij gaan kijken? (Ik hoop heel hard dat er minimaal 1 persoon “ja” zegt.) Is er een vraag die jij dolgraag beantwoord wilt hebben?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Oef een webinair kan zo breed zijn. Ik heb wel wat over online marketing gekeken maar vaak moet je voor de “echte” info toch iets betalen. Oke ergens logisch, maar dat doe ik dus niet :-p Maar ik zou bij jou bijv wel iets kijken als je iets vertelt over het bussiness stukje achter je blog met bijv wat tips. Ennne verder gewoon trial and error. Als ik mijn eerste blogs lees denk ik ook: djeez wat onduidelijk of lelijke layout. Maar zo kom je uiteindelijk wel tot hier. Wie niet waagt, wie niet wint :-p

 2. Bertine Olieman zegt:

  Als de tijd past dan ben ik er zeker bij!!

 3. Kelly zegt:

  Wat goed zeg! Zou er zeker een smiley en dikke duim bij zetten ???
  Heb zelf nog nooit een leeg to do lijstje gehad, blijf gewoon dingen bij verzinnen hihi.
  Spannend dat je aan de slag gaat met webinars. Ik zou wel kijken, ben wel in een andere tak werkzaam, maar vind het wel interessant wat je doet.
  Moet wel het tijdstip lukken natuurlijk, maar misschien is het een idee de webinar op te nemen en geïnteresseerde mensen een link te sturen zodat ze het op een later tijdstip nog terug kunnen kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.