Motivatievlog 3: Mag ik een inzichtkaart voor je trekken?

Zit jij met een prangende vraag? Loop je een beetje vast? Of vind je het gewoon leuk om af en toe even stil te staan bij een bepaald punt in je leven en daar over na te denken? Dan is deze motivatievlog er eentje voor jou! Ik gebruik zelf zo af en toe inzichtkaarten en vertel je hoe dat werkt.

Ik merk dat ik ontzettend enthousiast wordt van het opnemen van deze inspiratievlogs, ook al vallen ze niet bij iedereen in de smaak. Zolang ik het zelf leuk vindt en er energie van krijg, blijf ik het doen. Ondanks dat ik nog steeds niet weet in welke richting ik ‘mijn business’ moet bewegen of hoe ik dit kan inzetten om meer uit mijn bedrijf te halen. Dat komt wel.

Zoals ik in de vlog vertel trok ik vanmorgen voor iedereen uit mijn appgroepje die dat wilde een kaart. Ook voor mijzelf. Mijn eigen vraag was “wat moet ik met mijn leven?” Het antwoord van de inzichtkaarten was treffend:

De vraag is niet ‘wat moet ik doen?’
De vraag is ‘wat wil ik?’
en dat moet ik doen.

En ik wil hier dus iets mee. Het inspireren, motiveren of enthousiasmeren van mensen. Niet meer alleen met tekst, maar ook in real life en via filmpjes dus. ik ben ervan overtuigd dat het allemaal vanzelf helderder gaat worden.

Wil jij ook iets helder hebben? Focus dan even goed op de vraag waarmee je zit. (Geen óf óf vraag! Dat werkt niet.) Kan met je werk, je liefdesleven, je gezin, een bepaald probleem, een hobby of whatever te maken hebben. Focus er op. En laat een reactie achter met ‘graag’ of ‘doe maar een kaart’ of iets in die trant op facebook. Heb je geen facebook mag het ook onder deze blog of op youtube onder mijn filmpje. Maandag ga ik er op een aantal momenten even voor zitten om een kaart voor je te trekken. Hopelijk heb je er iets aan en kun je verder!

Bekijk ook vlog 1 en vlog 2.

Gebruik jij weleens inzichtkaarten? Of is het nieuw voor je?

Comments

 1. Hoi, graag een kaartje voor mij.

  1. Marguerita says:

   De duidelijkheid naar de ander begint bij de duidelijkheid naar jezelf

 2. Charlene says:

  Graag❤

  1. Marguerita says:

   Zeg niet ja als je nee bedoelt

 3. Kom ik binnenkort een man tegen die 100% voor ONS gaat en niet alleen voor zichzelf ? Ik heb nl. 2 relaties achter de rug met narcistische mannen ! Ik heb mezelf bepaalde eisen gesteld voor de evtuele nieuwe man in mijn leven. Ben ik op de goede weg is mijn vraag ?

 4. Héél graag een kaartje voor mij !

  1. Marguerita says:

   Alles wat je gewoon vindt, gaat voorbij in het leven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.