Motivatievlog: leren dansen in de regen

Dus. Ik schreef dat ik graag mensen wilde motiveren en inspireren. Niet meer alleen met reviews, maar ook door mijn kijk op het leven. Met een scheiding vers achter de kiezen en de nodige andere tegenslagen en uitdagingen, dacht ik daar voldoende bagage voor te hebben. En toen…

Toen startte 2019 en daar ga ik helemaal mijn jaar van maken! Ik wil dik geld verdienen, een superleuke moeder zijn en me laten verwennen door de nodige nieuwe liefdes. Gaat me ook allemaal lukken. Maar eerst moet ik leren dansen in de regen.

Life isn’t about waiting for the storm to pass… it’s about learning to dance in the rain.

En het regent. Nu mijn ene hand zit ingetaped en ik veel pijn heb bij de verkeerde beweging, raakt de andere hand overbelast. Het had erger kunnen zijn, maar toch maakte ik het mezelf even wat makkelijker door de boodschap in een filmpje te gieten. Hopelijk ben je in de gelegenheid om je geluid aan te zetten en even te kijken.

Dus dat. Er zijn zoveel mensen die denken anderen te kunnen inspireren, dus waarom ik niet? Ik heb het nodige enthousiasme, vind zelf dat ik humor heb en de levenservaring om het te kunnen doen. Kan zitten hopen dat iemand me ooit wil inhuren voor het geven van een leuke presentatie, maar als ik zelf de aanzet niet geef gaat het nooit gebeuren. Bij deze: gooooo life!

Moet jij ook altijd zo om jezelf lachen als het even tegen zit?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Liesbeth zegt:

  Keep on dancing!

 2. Nahid zegt:

  wat vervelend voor jou !Ik zou zorgen dat jullie paar keer lekker eten van ons mogen ontvangen. Liefs Nahid en Ronald

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel Nahid, superlief!

 3. Marian Zw zegt:

  Ik oefenen met jou mee om te leren dansen in de regen! Leuke video, zo herkenbaar…hoe lief de kids helpen als je zelf even iets niet kunt…Hopelijk geneest het snel, en kun je fijn zelf weer je vestje aan doen, haren kamen en je maandverband openen….succes!

 4. Diana zegt:

  ?? Thumbs up..! Komt allemaal goed..! Slim om een filmpje te maken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.