Win jouw tofste outfit voor 2019!

Oudejaarsdag! Nog eventjes en we knallen het nieuwe jaar in. Heb je er zin in om er een mooi jaar van te maken? Ik wel en dankzij het vrolijke merk Opposuits kan ik één van jullie van wat extra lolligheid voorzien: ik mag een pak naar keuze verloten uit de webshop!

Doe mee voor jezelf, je man of vrouw of je zoontje. Ze hebben van alles, ook geschikt voor Valentijn, een schoolgala of een bijzonder event… Mijn broertje shinede bijvoorbeeld dankzij Opposuits als kampleider en was ook direct herkenbaar voor de aanwezige kinderen. In de rollerdisco heb ik diverse mensen in Opposuits gespot en ook op de Christmas Cruiseparty waar ik heb gefeest was het merk aanwezig, zelfs met een matchend ‘stelletje’ dat elkaar helemaal niet kende maar die wel het matchende pak/mantelpakje aanhadden. Heel grappig is dat! En voor de mensen die het vieren, kijk zeker even bij de Carnavalskleding voor vrouwen, het luipaard mantelpakje lijkt mij persoonlijk erg cool.

Neem het leven niet te serieus

Ik wil het leven even niet meer zo serieus nemen, zo lang het kan. En die mentaliteit is precies waarmee het merk OppoSuits ooit begon terwijl de oprichters een reis door Zuidoost-Azië maakten. De missie van OppoSuits is om mensen die zichzelf niet te serieus nemen, maar zich toch stijlvol willen kleden, te voorzien van betaalbare pakken van hoge kwaliteit. Inmiddels levert OppoSuits wereldwijd pakken met opvallende kleuren en prints aan zowel retailers als consumenten. Sinds 2012 hebben ze meer dan 200 producten en vier collecties uitgebracht: voor vrouwen, heren, jongetjes en tienerjongens. Ook in de media zie je regelmatig een presentator of ster in een pak van dit merk.

Winactie

Wil jij kans maken om in 2019 te shinen in een pak of mantelpakje van OppoSuits? Of wil je er eentje winnen voor je (tiener)zoon? Laat dan hieronder een reactie achter welk pak in welke maat jouw voorkeur heeft. Kijk voor inspiratie bijvoorbeeld bij de Carnavalskleding voor heren of surf even door naar het assortiment in de rest van de webshop. Ook voor bruiloften en communies kun je voor je zoon prima slagen, dus laat hieronder een reactie achter en je maakt kans. Extra leuk als je dit berichtje deelt op social media of via whatsapp. Zelf hoop ik het nieuwe jaar namelijk om nóg meer lezers naar mijn blog te trekken en zo help je mij weer.

De winnaar is geworden: Femke Dekker! Van harte, ik ga je mailen.

Fijne jaarwisseling allemaal!disclaimer
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Ingrid zegt:

  Super cool om te winnen! Ik zou de Ms. Pink in maat 40 helemaal geweldig vinden!

  https://www.opposuits.nl/dames-pakken/roze-pak-ms-pink.html

 2. Ingrid zegt:

  Super cool! De Ms. Pink in maat 40 lijkt mij geweldig om te winnen. Heerlijk in het knalroze!
  https://www.opposuits.nl/dames-pakken/roze-pak-ms-pink.html

 3. melissa zegt:

  Ik vind deze pakken inderdaad zoooo ontzettend cool. Ik twijfel nog of ik zelf een grappig mantelpakje zou kopen (want ik ben secretaresse dus een grappig mantelpakje tijdens de carnaval is ook wel heel leuk) maar deze https://www.opposuits.nl/jongens/teen-boys-cool-cones.html in maat 134/140 voor onze ijsjes-freak Jarno zou ook wel echt heel cool zijn voor de carnaval!

 4. Jolein jolein zegt:

  Oh, leuk, leuk, leuk voor mijn man !! Hij zou dit pak echt heel gaaf vinden 🙂 In maatje 50 https://www.opposuits.nl/pakken/carnavalspak-heren/cashanova-dollar-pak.html zoooooo grappig is deze hahahah

 5. Micky zegt:

  Mijn oog viel meteen op het herenpak `The Jag` in maat EU58. Mijn man zou in dit hilarische tijgerpakkie helemaal de blits maken tijdens het carnaval bij ons in het dorp!

 6. Clau-dya zegt:

  Het pac-man-pak in EU46 voor mijn zoon zou wel super stijlvol zijn!

 7. SophiaG zegt:

  CASHANOVA in maat 48

 8. Marian Slegers zegt:

  Wat een WAANZINNIGE stoere win actie!
  Zoonlief Ray met een prachtig Pac Man Opposuits verrassen zou echt GEWELDIG zijn!!

 9. cb.dkl zegt:

  BLACK KNIGHT in maat 46 graag voor zoon.

 10. sjoukje282 zegt:

  Win graag de set Foxy oranje in maat 40 !

 11. Wilma zegt:

  Wat een prachtige pakken!! Mijn zoon gaat toch voor een effen pak. https://www.opposuits.nl/jongens/effen-gekleurde-jongenspakken/teen-boys-black-knight.html In maat 170-176. Dit pak kan altijd gedragen worden en dan gecombineerd met een stoer overhemd! Fingers crossed.

 12. Jeanine zegt:

  Wauw wat een leuke actie! De Fancy Fireworks in maat 52 zou ik graag willen winnen!

 13. Jorn Vlassak zegt:

  Het lijkt me heel leuk om onze zoon Jorn (12, groot voor zijn leeftijd) bij bepaalde gelegenheden eens in een pak te zien! In april zijn zijn oma&opa 50 jaar getrouwd. Het zou erg sjiek zijn als hij dan in een net zwart pak zou kunnen verschijnen. Zal “Teen boys Black knights maat 176” hem staan? We zijn/Ik ben erg benieuwd!

 14. Michael Bouwman zegt:

  https://www.opposuits.nl/pakken/carnavalspak-heren/cashanova-dollar-pak.html maat 48 zou zo gaaf zijn!! Hiermee word carnaval een knaller

 15. van erum aria louisa zegt:

  ja graag MADAM PACMAN maat 42

 16. Shiv Chin zegt:

  Wow, wat zijn ze leuk! Mijn zoon heeft gekozen voor de Teen Boys Badaboom, hij draagt maat 146-152.

 17. Nienke V. zegt:

  Absoluut de ‘Madam PAC-MAN™’! The game is indeed not over 😀 Wat een te gek printje! Dit heb ik wat gespeeld vroeger… Ik zou het fantastisch vinden om hier een pak van te hebben en lekker aan te trekken naar mijn werk. En naar een feestje. En op stap. Maat 44 please!

 18. E. Wout zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon; hij is dol op rood!! Ik ga daarom ook voor red Devil in maat 170/176 ??

 19. lottie zegt:

  WAUW! Super leuke winactie: Ik ga voor de MADAM PAC-MAN™ maat 34, perfecte outfit voor mijn diploma-uitreiking!

 20. Cindy Pater zegt:

  Waanzinnig wat een mooie kans en wat een mooie prijs voor waanzinnig mooie Suits. Ik doe heel graag mee voor dit geweldige PacMan suite https://www.opposuits.nl/dames-pakken/madam-pac-man.html Wat zou ik dit geweldig vinden om te dragen zeg.

  1. Cindy Pater zegt:

   Oh zie dat ik mijn maatje vergeten ben. 42 moet wel om mijn lijf passen.

 21. wilmsen anita zegt:

  lady jag wil ik wel winnen in maat 42

 22. Ingrid zegt:

  Oh wauw. Het damespak Ms Pink zal ik supervaak dragen. Ik heb zelfs matchende enkellaarsjes. In maat M komt het helemaal goed.

 23. p.a.m zegt:

  oei das lastig met al die leuke pakken om er een te kiezen, ik wil het mijn zoon niet vragen want stel dat ik win dan is dat een grote verassing, dus ik gok dat hij PAC MAN het leukst gaat vinden, vind ik zelf ook een van de mooieste, en denk dat hij maat 48 zal hebben. Ik zou hem hier echt heel erg blij mee maken dus “op goed geluk”

 24. Ingrid zegt:

  BOYS COOL CONES –
  SWEET AND COOL maat 110-116

  Dit gave pak win ik graag voor mijn zoontje van bijna 4, daarvan heeft hij met carnaval vast veel plezier. Door zijn allergieën mag hij bijna niets eten maar waterijsjes mag hij wel en dat kan hij met dit pak de wereld laten weten!
  Wat zal hij trots rondlopen hierin, ik ga heel hard duimen dat ik voor hem win!!

 25. Marja ten Pas zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn man, en dan kies ik voor de happy holidude 🙂

 26. Rianne zegt:

  Ik wil graag het pak Miss Testival in maat 40, dan kan ik hierin ook shinen op mijn zomerkamp als kampleider!

 27. Diana zegt:

  Dat ik op mijn bucketlist kan wegstrepen dat ik als testbeeld naar carnaval kan
  Lijkt mij geweldig

 28. Ilse zegt:

  Leuke actie, geweldige pakken!
  Ik maak graag kans op de Teen boy Spider man in maat 134-140. Hilarisch!

 29. Jessie Winia zegt:

  Foxy Orange in maat 42. Ben voor die outfit als een blok gevallen!

 30. Marieke zegt:

  Allereerst natuurlijk alle goede gewenst voor het nieuwe jaar!
  Ook ik doe graag mee met deze actie! Niet voor mijzelf maar voor mijn zoon van bijna 13, die een heel eigen smaak qua kledingstijl ontwikkelt. Leuk om te zien: hij houdt ervan zich stijlvol te kleden. Een mooi pak ? valt dus zeker bij hem in de smaak! Daarom ga ik voor de teen boys black knight! Maatje 176. Groeten!

 31. Nina zegt:

  QUEEN OF HEARTS maat 40. Omdat ik dan als juf het leukste op mijn werk komt. Super gaaf. Stralen op je werk, houden van je werk, houden van de kinderen.

 32. Mariska De groot zegt:

  Lady jag; in maat 44. Ik ben een kleine dichter en treed op op culturele festvals. Het mag wel ’s anders….Om met Katy Perry te spreken ‘you can hear me roar’

 33. Alex Dekker zegt:

  Ik ben echt een testbeeldtype

 34. Linda Smeets zegt:

  Leuke gedurfde outfits! Ik doe graag mee en de voorkeur gaat uit naar het Red Devil pak in maat EU 48.

 35. Linda Raaijmakers zegt:

  Ik zou gaan voor Ms. Pink maat 38 aangezien dat zeker past bij mijn goede voornemen om meer kleur te gaan dragen. ?

 36. HD van Buren zegt:

  https://www.opposuits.nl/dames-pakken/retro-kostuum-pak-miss-testival.html mt 46
  Dit pak zou echt de ultieme droom voor mij zijn. Al jaren droom ik van een carrière bij de televisie maar heb ik nooit het zelfvertrouwen gehad om dit daadwerkelijk door te zetten. Ik denk dat dit pak mij de duw in de juiste richting geeft. Dat ik in 2019 aan mijn droom kan gaan werken, mijn negatieve verleden achter mij laten. Dat is wat ik graag zou willen……

 37. Chanel Witting zegt:

  Ik doe graag mee voor het Pacman pak in maat 38, vind hem echt supergaaf en mooi! https://www.opposuits.nl/dames-pakken/madam-pac-man.html

 38. Sandra zegt:

  Oooooooohhhhh deze! https://www.opposuits.nl/dames-pakken/kerst-kostuum-pak-lumberjackie.html, graag in maatje 38, wat een leuke site!

 39. elisabeth maria martina zegt:

  https://www.opposuits.nl/jongens/jongenspakken-2-8-jaar/boys-the-dark-knight.html
  mijn kleinzoon gaat uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 40. m chen zegt:

  De keuze van mijn pak is genomen omdat altijd wel een gelegenheid ervoor is, voorkeur mantelpak: FOXY ORANGE (https://www.opposuits.nl/dames-pakken/vrijgezellenfeest-outfit-dames/oranje-pak-foxy-orange.html) in maat: 34!

 41. Centine Blaakman zegt:

  Teen Boys Navy Royal maat 158, zou mijn tienerboy supergoed staan! En hij is al zo knap, maar ja, dat vindt elke moeder van haar zoon toch?

 42. Marianne Scholten zegt:

  Ik kan bijna niet kiezen maar denk dat ik het meest plezier ga hebben van het damespak FOXY ORANGE. En niet alleen voor Koningsdag of tijdens het voetbal. Ik heb binnenkort ook een feestje waar oranje met roze de kleuren zijn. Ik heb al eerder begrepen dat ze klein vallen. Maat 40 of 42 zal goed zijn.

 43. Ilse Koppenhol zegt:

  voor mijn puberzoon ??

 44. Jiri Jonker zegt:

  De Merry Pinstripe in 50 zou hem fantastisch staan. Juist het ogenschijnlijk normale pak met dan onverwacht die twist erin, is top! Helaas is die maat nu niet op voorraad maar daar wil ik graag op wachten!

 45. Karin zegt:

  Mijn zoon houdt niet van opzichtig, maar wel van mooie kleding, dus de blazer CONSTELLATIONS in maat 48 zou hij met bijzonder veel plezierdragen

 46. marielle zegt:

  in maat 44 de flamingirl
  wat supergaaf lekker zomers leuke kleurtjes

 47. Ruud zegt:

  Het CONFETTERONI pak ziet er super blits en tijdloos uit!
  Graag in maat 52!

 48. Dionne van der Kooij zegt:

  Wat geweldig! Mijn zoon wil heel graag meedoen en heeft voor het TEEN BOYS THE DARK KNIGHT gekozen. Hij zou deze dan aan kunnen doen naar de aankomende carnaval en naar school gewoon. Hij draagt maat 170/176.

 49. Tamara zegt:

  supertof! Madam PAC-MAN maat 42 daar ga ik voor 🙂

 50. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik vind het Madam Pac man erg leuk, in maat 38.
  Ik heb deze toffe actie ook gedeeld op Facebook.
  De allerbeste wensen voor 2019!

 51. Ferry Bisschop zegt:

  Ik zou graag de Bloody Harry winnen in maat 50!

 52. Anna Wienen zegt:

  Ik zou voor een kerstpak voor volgend jaar gaan mega gaaf haha

  De festive ?

 53. Danny zegt:

  Leuke actie zo aan het einde van het jaar! Ik ga voor deze: https://www.opposuits.nl/pakken/confetteroni.html. Je moet tenslotte het leven wel vieren 🙂

 54. Sohnie zegt:

  PAC-MAN™

  PAC-MAN™

  PAC-MAN™

  PAC-MAN™

  PAC-MAN maat 52 zou zo leuk zijn voor de man (van de games) in ons gezin.

  PAC-MAN maat 52

  PAC-MAN™

  PAC-MAN maat 52

 55. Sabine walraven zegt:

  Oh leuk! De flamingirl tropical treasure in maat M of de jungle Jane.. heel leuk!
  Fijne jaarwisseling iedereen!

 56. Marian B zegt:

  Een gezellig uiteinde gewenst! Een mooi en net pakje is voor aankomend jaar wel welkom. https://www.opposuits.nl/jongens/jongenspakken-2-8-jaar/boys-navy-royale.html in maat 128.

 57. Stefana zegt:

  Ik hou van deze pakken!

  Ik zou voor de DASHING DECORATOR gaan in maat M.

  Alvast voor kerst 2019, omdat we met mijn werk altijd voor gek-gekker-gekst gaan. En…. Omdat ik dan ook gelijk wat leuks heb om aan te trekken tijdens de kerstdagen, de kerstborrel en meer… Heel december goed gekleed ?!

 58. Lenny Ellenkamp zegt:

  Mijn zoon Jurre zou dit pak geweldig staan in maat 146/152
  https://www.opposuits.nl/jongens/jongenspakken-10-16-jaar/teen-boys-red-devil.html

 59. Patricia lubbertje zegt:

  Wat een super leuke actie. Ik doe graag mee voor onze zoon Sil. Hij zou dit pak echt te gek vinden. En niet alleen maar voor carnaval. Met zijn vrolijke spirit zou hij dit iedere dag wel willen dragen (en dat mag natuurlijk ook) Sil heeft een verstandelijke beperking en autisme, maar laat zich daardoor niet klein krijgen. De hele dag heeft hij een glimlach op zn gezicht, voor iedereen een vriendelijk woord. Ik gun hem dit zo.
  https://www.opposuits.nl/jongens/jongenspakken-10-16-jaar/teen-boys-badaboom.html Graag maat 170/176.

 60. Nynke B zegt:

  Wat zijn die leuk zeg! Ik ga voor Christmiss in maat 36

 61. Een apart kantoorpakje voor mijn zoon heb ik altijd al gewild ,maat 3XL want het is een grote kerel !

 62. Réwana zegt:

  Dat Badaboom pak voor mijn zoontje, vind het een super gaaf en apart pak?maat 140, zou hem super staan?
  Fijne jaarwisseling ???

 63. L. de Bode zegt:

  In maat 44 of 46 https://www.opposuits.nl/dames-pakken/carnavalskleding-dames/madam-pac-man.html vor mezelf om eens wat meer lol te maken op een festival of feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.