Upgrade van mijn sportoutfit

Met alle veranderingen die ik in 2018 heb doorgemaakt, kan mijn sportoutfit eigenlijk niet achterblijven hè? Volgens mij draag ik al zeker een jaar of 15 dezelfde Adidas trainingsbroek, als het niet langer is. Haha, dat zou ook zomaar kunnen. Het elastiek begint echter nu een beetje te lubberen en ik wilde een mooi shirt met ook ‘climate control’ stof of hoe ze dat noemen. Gewoon, dat je er lekker in kunt sporten en wat minder last hebt van het gutsende zweet in het heetst van de strijd. Afijn: mijn sportoutfit heeft een upgrade gekregen!

esprit desigual sportoutfit

Fijne broeken

Voor de trendy damesbroeken met racestrepen aan de zijkant zoals ze dat noemen, ben ik pas geslaagd bij Esprit. Ik dus een rode broek van uit de Esprit collectie met een matchende donkerblauwe top van hetzelfde merk waar racestrepen over de mouwen lopen in rood en wit. Voel ik me helemaal hip, happy en vooral op mijn gemak in. De prijs van dit merk valt ook alles mee en wat de maten betreft pas ik zowel in maat M als maat S, dus vooral dat laatste is very flattering haha. Overigens liet ik jullie deze zomer een outfit of the day zien met een stoer zwart jurkje van Know The Name en vroeg ik advies voor wat ik hieronder zou kunnen dragen. Dat is nu uiteindelijk de EDC Tregging geworden met ‘galons’ van imitatieleer, oftewel leren strepen aan de zijkant (shop je hier). Zwart leer op een zwarte tregging. Lekker warm in de winter en precies die stoere touch die dat jurkje nodig heeft. Daarom ben ik voor mijn sportbroek ook bij Esprit gaan kijken.

Sportkleren

Voorheen gebruikte ik tijdens de fitness een zwart shirt van Puma, maar dat werd een beetje kort. Puilt je buik zo onder het shirt uit tijdens het sporten, niet heel charmant. Daarna heb ik nog een tijd allerlei gewone t-shirts afgewisseld maar die sluiten dan aan de bovenkant niet goed, wat ik irritant vind als je ligt te ‘planken’ of push-ups moet doen. Bovendien zie je daarop ook heel erg de zweetvlekken, wat bij sportshirts minder snel het geval is door de speciale stof die ze daarvoor gebruiken.

Afijn, in Barcelona zag ik bij de sportcollectie van Desigual een supertof donkerrood sportshirt met dessinprint op de mouwen. Even gepast en … gekocht! Superleuk kleurtje en het zit perfect. Valt mooi over mijn buikje heen. Ik had nog een zwart Esprit sportvestje dat overal prima bij kan. En omdat dit een fijn merk is, waarvan de kleding bij mij altijd goed valt, heb ik op de website van Esprit een zwarte sportbroek besteld die afgelopen week binnenkwam. Nét nadat ik thuis kwam uit de sportschool werd hij bezorgd  😆 . Zal je altijd zien! De sportschoenen zijn het laatste item dat ik nog wil vernieuwen, maar dat heeft geen haast. En ik wil nog een nieuwe sportbeha omdat ik de sluiting van degene die ik nu heb wat lastig vind om open en dicht te maken. Maar goed, de outfit zit weer prima dus ik in 2019 kan ik weer fijn sporten en hoop ik lekker fit te blijven. Zeker bij een zittend beroep is het tenslotte van belang dat je in beweging blijft!

Fijne sportkleding motiveert natuurlijk om naar de sportschool te gaan. (En mijn sportschool werkt alleen op afspraak, dus ik ‘moet’ ook echt… een hele goede stok achter de deur.)

Lees ook de outift of the day met mijn rode winterjas van Esprit.

Hoe lang doe jij met je sportkleren? Ga je met de mode mee of gebruik je net als ik jarenlang dezelfde spullen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.