OOTD: Know the Name

Ik houd van zwart, comfortabel en een tikkeltje stoer. Jij ook? Ken je het merk Know the Name? Het staat ook bekend als kortweg KTN. Een Nederlands kledingmerk voor mannen en vrouwen met oog voor onze planeet bij het productieproces en organisch katoen als materiaal. Hun zwarte sweatjurk vind ik supergaaf en echt iets voor mij. Die staat dus centraal in deze outfit of the day!

ktn outfit of the dayHet merk Know the Name was mij nog niet bekend, maar ik ontdekte het dankzij een persbericht in mijn mailbox en was blij verrast dat ze met me wilden samenwerken. Het door mij gekozen jurkje is dé hardloper uit de KTN collectie, zo werd mij verteld: ontzettend populair en steeds razendsnel uitverkocht. Gelukkig was ie er nog in mijn maat en ik kreeg hem toegestuurd in een stoer zwart doosje met daarin een ‘Certificate of Authenticity’, een certificaat van echtheid op een mooi doorzichtig vel papier gedrukt. Heel leuk zulke details. Dat maakt van het ontvangen en uitpakken van je pakketje een waar feestje.

Hoe combineer ik Know the Name?

De vraag is alleen: hoe combineer ik dit geweldige jurkje? Met een leatherlook legging is het wellicht nét iets teveel de biker look? Met een grijze legging lijkt het juist weer zo winters… Misschien moet ik er gewoon een panty onder dragen? Wat adviseren jullie?

Voor de foto’s besloot ik om het jurkje de grote eyecatcher te laten zijn en combineer ik deze met de zwarte hakken van Esprit die als belangrijke basic al meer dan 10 jaar in mijn bezit zijn. Gekocht toen ik werkte als recruiter en mijn managers het erg belangrijk vonden dat ik regelmatig nieuwe kleding shopte van goede merken. Image is everything richting zowel je klanten als je kandidaten voor hun vacatures.

De geweldige foto’s in deze outfitpost zijn gemaakt door Esther van Esther Noordergraaf Fotografie. Bij mijn nieuwe huis zijn erg veel mooie plekjes in de buurt om toffe foto’s te maken en als iemand daar goed in is, dan is het Esther wel. Dankjewel, ze zijn echt gaaf geworden ondanks mijn gebrek aan poseer skills.

Wat vind ik van dit zwarte jurkje?

Ik vind hem nog steeds supergaaf en belangrijker nog: hij zit ontzettend fijn. Dat organic cotton is een heerlijk materiaal en ik kan hem zowel op koudere dagen in de zomer dragen als in de herfst en winter. Aan alle details op het jurkje kun je ook zien dat het om een kwaliteitsproduct gaat, het is ontzettend mooi en netjes afgewerkt. Het jurkje is inmiddels en aantal keren gewassen en niet vaal geworden. Gewoon zwart zoals zwart zwart hoort te zijn. Voor de zekerheid had ik bij de eerste keer wassen een kleurvangerdoekje gedaan, er ging ook wat nieuwe kleding van de meiden mee in de machine met felle kleuren dus dat is dan wel zo veilig.

Waar te koop?

Je shopt dit jurkje in de webshop van Know the Name voor 85 euro (momenteel afgeprijsd naar 64 euro, tip!). Hij is er ook in het wit of grijs. Ze hebben er bovendien net zo toffe shirtjes, hoodies en herenkleding. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen, helemaal als je van eerlijke producten uit Rotterdam houdt. Een merk om te onthouden!

Had jij al eens van Know the Name gehoord? Hoe vind je dit jurkje? Heb je combinatietips voor me?

Foto’s: Esther Noordergraaf Fotografie

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Dank je wel voor de complimenten! Graag gedaan 🙂 Erg leuk jurkje, misschien ook leuk met een sneakertje? Nog comfortabeler!

  2. Leuk jurkje! Ik zou het combineren met wat je nu aan hebt met de hakken en een jeansjacket. Of met een lichtgrijze legging en felgekleurde hoge sneakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.