Wimpers en haren kammen met de Poopsie Surprise Unicorn

Woei, het speelgoedseizoen is in volle ernst losgebroken. De catalogi liggen in de winkel en de uitslag van de Speelgoed van het Jaar verkiezing is bekend. Als mamablogger heb je het geluk dat je in deze periode veel leuke nieuwe producten mag uitproberen met je kinderen. Die krijgen ze dan alleen niet met Sinterklaas, maar nu al… Zoals bijvoorbeeld deze vrolijke Poopsie Surprise Unicorn, waarvan ik er ook één mag verloten. Doe je mee?

Poopsie Surprise Unicorn

Als je dochters hebt die op de mijne lijken, hebben ze hem vast al uitgeknipt en op hun verlanglijstje geplakt, nadat ze hem in het speelgoedboekje zagen staan: de Poopsie Surprise Unicorn. Dit speelgoed combineert verschillende hypes in 1 namelijk het unboxen, eenhoorns én slijm. Leuker kan volgens mijn meiden bijna niet. Hier onze unboxing film, ze waren zo enthousiast dat ze weinig geduld hadden met uitpakken:

Eerst zijn ze dus even zoet met het unboxen. Er zitten erg veel verrassingen in met als grote klapper de eenhoorn pop met echt kambare haren én (dat vind ik dan leuk vanwege mijn eigen wimperextensions) kambare wimperhaartjes. Té cute! Met deze pop wordt hier in huis heel veel gespeeld. In onze verpakking ontbrak helaas de instructie hoe je er slijm mee kunt maken, dus voor dat stappenplan pakten we Youtube erbij. MeisjeDjamila en Bibi waren razend enthousiast en legden stap voor stap uit hoe je dit moet doen. Bij ons ging het echter mis en mislukte het slijm dat de eenhoorn uitpoepte jammerlijk. Heb het daarom ook maar niet gefotografeerd. Ik hoor van andere bloggers wel enthousiaste verhalen hierover, maar wil graag eerlijk zijn en bij ons was het slijm geen succes (ook niet na een nacht drogen). Het unboxen vonden we wel helemaal leuk en de Unicorn pop is echt een hit met haar mooie haren waarin de meisjes vlechtjes kunnen maken.

Het idee is dus dat je met de ingrediënten die erbij zitten je eigen slijmerige, glitterende Unicorndrolletjes kunt fabriceren. Als ze haar flesje krijgt en op haar potje gaat, maakt ze dus Unicorndrolletjes. Er zijn in totaal vier verschillende magische Unicorns te verzamelen. Ontdek jij Rainbow Brightstar of Oopsie Starlight?

Winnen

Om het voor Sinterklaas nog leuker te maken, mag ik onder mijn lezers 1x de Poopie Slime Unicorn verloten ter waarde van bijna 60 euro! Ik ben heel benieuwd of het slijm maken bij de winnaar thuis wel lukt, maar de pop en het uitpakken zijn sowieso heel erg leuk. Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel, onder dit artikel een reactie achterlaten voor welke prijs je meedingt. Gebruik een geldig mailadres zodat ik contact met je kan opnemen, mocht je de winnaar zijn.

De winnaar is: Jenny Jacobs! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Voor wie wil jij kans maken op deze Poopsie Surprise Unicorn?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Pascal v geul zegt:

  Ohhhhhhhh lieve sint en piet dit is een Superleuk cadeau vind u niet
  Mijn meisje Quincy gaat heel hard roepen en zingen als ze deze prijs gaat winnen
  Een eenhoorn met slijm is dat niet fijn
  Lieve Sint en liet vergeet mijn meisje niet!!

 2. Sandy v geul zegt:

  Ohhhhhhhh lieve sint en piet dit is een Superleuk cadeau vind u niet
  Mijn meisje Quincy gaat heel hard roepen en zingen als ze deze prijs gaat winnen
  Een eenhoorn met slijm is dat niet fijn
  Lieve Sint en liet vergeet mijn meisje niet!!

 3. Kim de Jong zegt:

  Jaaaa die wil mijn dochter super graag, maar ik vind het iets te prijzig! Maar winnen zou natuurlijk super zijn!

 4. Patricia zegt:

  Oh wat een super leuke revieuw. Zo te zien zijn je meiden dol gelukkig met de poopsie unicorn slime surprise! Onze oudste 2 meiden (6 en 7 jaar)hebben deze poopsie unicorn ook bovenaan hun verlanglijstje staan. Mama probeert ze al voor te bereiden dat de sint alle nederlandse kindjes een kadotje brengt en dus niet z.n groot kado kan geven maar ze hebben de hoop nog niet opgegeven ? We wagen dus heel graag een kansje op deze prachtige prijs!

 5. Marian zegt:

  Ik doe mee voor de Poopie Slime Unicorn!

 6. Denise zegt:

  Ohh deze vinden mijn meiden zo ontzettend gaaf!! ???
  Mama ook, maar ik vind hem best prijzig ?
  Het zou echt geweldig zijn als ik ze hiermee zou mogen verrassen, hij staat bij beide dames hoog bovenaan hun verlanglijstjes ?

 7. Oma Will zegt:

  Wat een super winactie.
  Ik heb hier een kleindochter die helemaal gek is op Eenhoorns.
  Het zou fantastisch zijn als ik haar blij zou kunnen maken met de Poopsie Surprise Unicorn.
  Een prachtig cadeau voor Sinterklaas.
  Ik volg op Bloglovin en heb geliked en geloved en waag een kansje.

 8. Angela van der Waal zegt:

  Ik doe heel graag mee voor de Poopsie Slime Unicorn. Dochter van 6 wil hem zo ontzettend graag, het is het enige dat ze voor de kerst vraagt, maar ik kan het echt niet betalen. Nu heeft ze dus besloten om klusjes te gaan doen in de buurt en oud speelgoed te verkopen, om zo zelf de Slime Unicorn te kunnen kopen. Helaas schiet dat nog niet zo op… Hoe gaaf zou het zijn als ik haar dit cadeau alsnog kan geven!

 9. Goele H zegt:

  Ik doe erg graag mee voor de Poopie Slime Unicorn, dat zou mijn dochter te gek vinden om te winnen!

 10. Annick zegt:

  Alleen in de blog al ziet het er super leuk uit! Mijn twinmeisjes probeerden mij al te overtuigen dat ze de Poopsie Surprise Unicorn super graag willen hebben. Na het lezen van je blog hebben ze ook mij over de streep. Wat is het een leuke Unicorn die alles bied wat meisjes leuk vinden! Ik doe heel graag mee voor de Poopsie Surprise Unicorn voor mijn meisjes en een beetje voor mijzelf.

 11. Mariette van hooijdonk zegt:

  Omaaaaaaa deze wil zoooooo graag ahhhh asjbliefffft? zei ze pas in de speelgoedwinkel ? wat zou het een leuke verrassing zijn ook voor haar vijfde verjaardag ??

 12. Frans Jurriens zegt:

  Oh en dan uiteraard voor de Poopsie Suprise Unicorn, maar dat is ook de enige waar je b(v)log over gaat 🙂

 13. Frans Jurriens zegt:

  Deze lijkt me super gaaf voor mijn dochter. Helemaal gek van “Unicorns” sinds haar eerste Dora aflevering. Tegenwoordig moet alles in regenboog style ook haha

 14. Channa Hiemstra zegt:

  Heel erg leuk! Mijn lieve dochter Senna (vandaag jarig) is ook helemaal fan van poolsie! Zou super leuk zijn om dit in onze sinterklaas zak te vinden!!
  Dus ik ga duimen 🙂 alle unboxing is zo leuk en gezellig! Zeker omdat je met deze unicorns ook lekker kan tutten! Daar kan ik zo van genieten

 15. Esther zegt:

  Wauw! Hier zou ik dochter Elin van bijna 6 verschrikkelijk blij mee maken ?

 16. Sabine Hensens zegt:

  Ik maak graag kans op de “Poopsie unicorn slime surprise”. We hebben de kleine variant al mogen krijgen en daar was mijn dochter al uren mee zoet. Ik weet zeker dat deze grote mét unicorn NOG meer in de smaak zal vallen!! Slijm, glitters én unicorns….DE GOUDEN COMBI voor mijn meisje.
  Hij staat ook nog eens op haar verlanglijst en Sinterklaas gaat hem niet voor haar meenemen…..Of hopelijk toch wel?? 😉
  Ik ga hard duimen hoor!!

 17. Sherry zegt:

  Heel graag de slime!!!

 18. Annemieke zegt:

  Wat een leuke actie waar we graag aan meedoen! ? Een poopsie unicorn slime, daar zou ik m’n dochter van 6 zeker blij mee kunnen maken! ?

 19. Kim zegt:

  ooh super! doe heel erg graag mee voor Poopie Slime Unicorn! zullen ze hier erg leuk vinden

 20. Suus winters zegt:

  Wat lijkt mij dit super leuk voor mijn dochtertje ze gaat gillen als ze een unicorn ziet zo leuk vind ze dat haar verrassen met haar eigen unicorn lijkt mij erg leuk weet zeker dat ze heel hard zal roepen danku wel sinterklaasje

 21. Wat een gave winactie! ik doe graag mee voor onze kindjes. Die zouden dit heel erg leuk vinden.

 22. Patricia zegt:

  Leuk de poopsie surprisr unicorn voor mijn dochtertje !

 23. Linda Hagenaar - Verheezen zegt:

  Oh wauw! Wij doen mee hoor poopsie slime unicorn ???? deze staat hoog bovenaan het verlanglijstje van onze dochter

 24. Sjoerd hendrikse zegt:

  De poopsie slime unicorn staat hoog bovenaan mijn kleine meisje haar verlanglijstje.
  Bovendien is ze kort na sinterklaas ook nog eens jarig, een dubbel verlanglijstje dus! ?
  Noa is helemaal unicorn fan en dit lijkt ze geweldig! Het zou wel heel erg leuk zijn haar hiermee te mogen verrassen! ??

 25. Miranda wils zegt:

  de allerallergrootste wens van ons kleine meisje ??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

 26. Zoals je al beschrijft: er zijn 3 dingen waar je mijn 2 meiden van 5&7 gelukkig mee kan maken nl. Unwrappen, slijm en eenhoorns. Deze unicorn hadden ze dus al gespot in de speelgoedgids en pronkt op hun verlanglijstje. Maarja… hij ligt wel heeeel flink boven budget van Sint? Of zal er sprake zijn van een gelukje en belandt hij toch in de zak?
  Ik doe dus namens Sinterklaas mee???

 27. Marcia Kan zegt:

  Wowie, die Poopsie Slime Unicorn staat ook bij onze dochter bovenaan op haar verlanglijstje! Zo te lezen niet voor niets, want dus echt wel tof! Ik waag dan ook een kansje! ?

 28. Monique Schepers zegt:

  Jaaaaa zo GRAAG voor mijn dochtertje Eefje van 4 jaar!
  Ze is helemaal gek op Unicorns, eten en drinken geven en kammen.. Ze wil deze super graag hebben, wat zou dat GEWELDIG zijn.. ?? Ga onwijs hard duimen voor haar..

 29. Claudia van Heck zegt:

  Wat zou ik deze geweldige Poopsie Surprise Unicorn dolgraag willen winnen voor onze meiden!! Ze hebben haar hoog op hun verlanglijstje staan en kunnen zo heerlijk spelen samen 🙂 zijn dol op slijm maken en haren vlechten – ze zouden er echt DOLBLIJ mee zijn!! Ik ga duimen voor ze!!

 30. Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi,
  Wow wat een geweldige actie is dit! Ik doe dan ook met veel veel plezier mee!

  Groetjes Claudia!

 31. Dit is echt helemaal TOP zeg Marstyle!!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze fantastische Poopsie Surprise Unicorn… wat zou ik mijn kleine meid hiermee maar al te graag willen verrassen <3 Ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker 😀 !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 32. Sylvia van der Velden zegt:

  Wauw Wauw Wauw! Wat een geweldige prijs gaan jullie zomaar weggeven 🙂 Ik waag graag een kansje natuurlijk… mijn kleindochter wil deze Poopsie surprise Unicorn zo ontzettend graag! hopelijk mag ik haar met pakjesavond onwijs verrassen 🙂 <3 Nu maar héél hard duimen & hopen.. Groetjes Sylvia :*

 33. Nathalie Helberts zegt:

  Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt zooooooooooo GAAF Marstyle <3 <3 Wat een WAANZINNIGE Poopsie Surprise Unicorn gaan jullie verloten, OMG! je zou 'm maar mogen winnen *zucht* Wat bovenaan dochterlief haar verlanglijstje staat voor pakjesavond is dit!! Heb 'm vorige week in de speelgoedwinkel zien staan maar jeeeeeeetje wat een prijs… pffff… dan zou ze gelijk bijna klaar zijn!! Maar wat wil ze 'm zo ontzettend graag zeg <3 🙂 Ze heeft het er dagelijks over of ze 'm met pakjesavond gaat krijgen.. wil haar totaal niet teleurstellen, dus winnen zou echt FANTASTISCH zijn zodat ik zelf nog wat dingen erbij kan kopen 😀 !! Jullie zouden haar echt "het" gelukkigste meisje maken 5 december ? Dus ik waag graag een kansje natuurlijk…. ? ohhhh ik zou dat blije koppie weleens willen zien hihi… super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

 34. anita kempenaers zegt:

  doe graag mee voor de poopsie slime surprise unicorn voor mijn kleindochter

 35. Syl zegt:

  Zoals je al noemde staat deze ook hoog op het lijstje van mijn meisje en maak ik graag een kans op de poopsie slime surprise unicorn.
  Super leuk…

 36. Olga zegt:

  Super de Poopsie slime unicorn voor mijn kleindochter. Doe graag mee.

 37. Patricia lubbertje zegt:

  Ik maak graag kans op de Poopsy unicorn slime
  Onze zoon en dochter zouden hier super blij van worden.

 38. Natas Osenga zegt:

  Zoals bij elk meisje in NL, staat deze hier ook heel hoog op het verlanglijstje. Wat zou mijn mini gillen van blijdschap als Sinterklaas hem komt brengen 🙂

 39. Iris eijgenraam zegt:

  Ik wil een poopie slime unicorn winnen voor mijn unicorn fan Liv, zij is 5 jaar.
  Thuis heeft ze al veel eigen eenhoorn poepslijm gemaakt maar razend benieuwd wat ze hiermee kan maken…

 40. Raaf Klein zegt:

  Ik doe graag mee voor de Poopie Slime Unicorn, mijn dochter zou hier superblij mee zijn.

 41. Lisanne van Uunen zegt:

  De poopsie slime unicorn staat op feline der sintlijstje, met de tekst erbij dat ze die écht heel graag wil hebben ? dus wagen ook wij een poging. Wel gaaf om te lezen hoe jouw meiden hem vinden, hij is wel echt mooi van kleur zeg!

 42. Wendy Hennissen zegt:

  Oh…..de poepsie slime unicorn zouden mijn dochters Maud en Anne allebei kei leuk vinden!

 43. Patricia Paling zegt:

  Ohhh… ? Ik maak héél graag kans op de Poopsie Surprise Unicorn! ? Die staat op het verlanglijstje lijstje van onze dochter. De ultieme combi… Mijn dochter is dol op unicorns en slijm maken en unboxen is een feestje voor haar. Wat een super gaaf cadeau zou dat zijn voor de feestdagen of haar 7de verjaardag op 22-12! ???

 44. Jolein jolein zegt:

  Wooowww die is echt wel heel gaaf voor mijn dochters zeg !!! Ze zijn helemaal in de grapjes van poep en plas die als ze nu zelf eenhoorn poep mogen maken zou helemaal dolle pret zijn ! Dit zou dus echt een GE-WEL-DIG kado zijn voor een bepaalde dag in december he 😉

 45. Monique Alys zegt:

  Vandaag met mijn dochter de poopsie unicorns uitgeknipt en op haar verlanglijstje geplakt. Wat zou het super zijn deze voor haar te winnen. Ben heel benieuwd of het slijm maken ons zal lukken, het kammen van de haren en wimpers is ook al superleuk! (Meteen je blog over de wimperextensions gelezen, lijkt me ook wel wat…)

 46. Marianne dekkers zegt:

  Wij doen graag mee voor de poopsie unicorn. Mijn dochter heeft deze ook al even op haar verlanglijstje staan en het zou zo fijn zijn deze voor te kunnen winnen! Wij doen daarom ook graag mee! Fingers crossed!!!

 47. kim zegt:

  wauw wat een geweldige actie, ik doe met veel plezier mee voor Poopie slime unicorn! dat zou hier zeker en vast heel hard in de smaak vallen 😉

 48. Bjorn Neys zegt:

  Deze trotse papa waagt ook graag zijn kansje, voor zijn kleine dame , die dit geweldig vind, het staat op haar lijstje , dus duim zeker mee, Wendy​​ , geweldig he , super knap en leuk om te doen, maken ze hun eigen slijm mee

 49. Natascha swankhuizen zegt:

  O wat ontzettend leuk. Onze dochter kan hier helemaal in opgaan. Wat een verrassing zou dit zijn voor haar.

 50. Sindy de wit zegt:

  Deze “poopsie slime unicorn ” zou ik heel graag winnen voor onze 2 meiden, ze hebben hem allebei direct uitgeknipt uit het grote speelgoedboek en omcirkeld op hun verlanglijstje geplakt ?

 51. Els Wanders zegt:

  Lijkt me erg leuk om samen met mijn dochtertje slijm te maken, ben ook benieuwd of het lukt. Ik doe graag mee aan de actie!

 52. Melissa Westermolen zegt:

  Waat??? Poopsie slime unicorn??
  2 favorieten van mijn dochter in 1 cadeau?! Dit is het perfecte cadeau voor 5 december.
  Na jou review weet ik wat ik voor mijn dochter moet halen. Maar ik zal eerst duimen voor deze prijs!

 53. kevin gizzie zegt:

  Wat is de Poopsie Surprise Unicorn toch enorm leuk. Laatst heeft onze dochter, bij een vriendinnetje thuis, met de unicorn mogen spelen. Daar was het slijm wel gelukt en wat hadden ze een plezier. Ik doe in ieder geval heel graag mee voor een Poopsie Surprise Unicorn voor onze dochter, deze wil ze zo enorm graag hebben en staat bovenaan haar verlanglijstje. Ik ga in ieder geval heel hard duimen.

 54. Natasja keuter zegt:

  Doe super graag mee voor de poopsie unicorn slime surprise ❤ ze heeft t er zo vaak over… ze zou een gat id lucht springen. Zo blij.. ga hard duimen

 55. anita koekkoek zegt:

  Hier kan ik mijn dochtertje zo ontzettend blij mee maken, zou een geweldig zijn als dit uit de zak van sinterklaas mag komen, groetjes anita

 56. Soet zegt:

  De eenhoorn graag

 57. Evelijn zegt:

  Ik denk dat mijn dochters Roos (6) en Isa (4) de Poopie Slime Unicorn wel heel erg leuk vinden en ik denk dat grote zus Suus van 12 er ook wel stiekem mee wil spelen 😉

 58. Annabel de Ruiter zegt:

  Super leuk is vrolijke Poopsie Surprise Unicorn voor onze Liselotte! Dol op slijm en unicorns.

 59. Marlies zegt:

  Ik doe graag mee voor de Rainbow Brightstar voor mijn 10 jarige dochter. Ze zou zo graag een eenhoorn heffen ondanks haar 10 jaar.. meisje djamila is ouder mam ?

 60. Kristel Gubbels-daemen zegt:

  Wow heel erg gaaf de poopie slime unicorn voor onze dochter Noor. Ze vind deze helemaal geweldig en ik snap wel waarom. Hier zal ze uren zoet mee zijn

 61. Kaar zegt:

  Marstyle…..ik ken een PRACHTIG blond meisje ….zoooo lief & DOL op tutten. Ze kan uuuuuren zoet zijn met barbies,Baby Born,zo’n ‘kapselhoofd’ oooooh grutten. ???Pssssssst Marstyle….ik wil het eigenlijk nog niet verklappen maar de cadeautjeslade staat bij mij thuis op knappen ? Een Unicorn GIGAKNUFFEL is al verpakt in prachtig Sinterklaaspapier ? Ooooooh ik verheug me al op dat blije koppie ……wat een plezier ?‍♀️Eén cadeautje is maar een zielige boel …..dus hééééééél hard duimpjes draaien voor de kleine troel ????#DURFteDROMEN #looooveThatPOOPIESLIMEUNICORN <3 Deze jongensmama zou er BIJNA zelf mee gaan spelen hahaha O_O

 62. Karin portier zegt:

  Wat ontzettend leuk zeg mijn kleine meisje sophue-rose is echt helemaal gek op my little pony ik doe dus heel graag mee voor haar met deze gave leuke winactie

 63. Marieke Klerks zegt:

  Wat leuk! Ze hebben het er maar druk mee ;-). Mijn dochtertje van bijna 5 is bezeten van unicorns, slijm en haren doen! De Poopsie Unicorn Slime zal ze ge-wel-dig vinden!! Leuke blog weer, ga zo door ♡

 64. Kelly zegt:

  Wat leuk zeg dit! De Poopie Slime Unicorn staat ook hier op het verlanglijstje. Slijm en eenhoorns, dat moet wel goed zijn! (Als het slijm maken tenminste lukt haha)

 65. Anna zegt:

  Ik doe heel graag mee ??

  Facebook: An Na

 66. Sonja rietjens zegt:

  Oh hoe tof is deze lieverd, voor mijn kleindochter die ook bijna jarig is , zou dit een Leuke verrassing zijn, ze maakt super graag slijm, ben benieuwd Of het haar gaat lukken met deze knapperds dan

 67. Chantal Smeets-Allers zegt:

  Doe graag mee met de winactie voor de Poopie Slime Unicorn. Mijn dochter Amélie zou dat helemaal geweldig vinden. Slijm en unicorn fan…..dus ideaal Sint-cadeau.

 68. Chantal Smeets-Allers zegt:

  Wij zaten voor de buis gekluisterd tijdens de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal. Leuk deze tijd van het jaar! Voor mijn dochter Amélie doe ik dan ook graag mee, want ze is helemaal fan van slijm en unicorns. ?

  Dus ik doe graag mee met de winactie van de Poopie Slime Unicorn!

 69. Lia Schouten zegt:

  Super leuke actie!
  Mijn dochter Saar vheeft deze inderdaad hoog op haar verlanglijstje staan! Wat zou ze super blij hiermee zijn!

 70. Lieke zegt:

  Ik denk dat mijn dochters van 8 en 4 heel blij zouden worden van de Poopsie Unicorn Slime. Zou hem voor de meiden heel graag winnen 🙂

 71. Stefana zegt:

  Hahaha, dit gaat wel iets sneller dan de lol surprises van de meiden. Die moest je er laagje voor laagje afhalen hihih!

  Ik die graag mee voor de Poopie Slime Unicorn. Mijn dochtertje vindt Unicorn, slijm en cadeautjes helemaal geweldig. Dit is een prima mix. Ik weet alleen niet of je er als moeder zo blij mee kan zijn ?

 72. eline zegt:

  wat een gave prijs!!Hier zeurt onze boef al weken over. Moet zeggen het ziet er ook wel erg leuk uit! Ik doe mee voor onze unicorn (en slimey)fan!!! ?❤?

 73. Linda Raaijmakers zegt:

  Eva is dol op eenhoorns net zoals veel meiden dus dit zou een schot in de roos zijn voor haar verjaardag op 5 december 🙂

 74. Judith Kommeren zegt:

  Oooohwww wauw! Me dochtertje zat al te zwijmelen bij de unicorn ?
  Mama stiekem ook!

 75. Leoni zegt:

  Voor onze lieve nichtje Elena willen wij de Poopsie Surprise Unicorn winnen.
  Zij is helemaal weg van unicorns.

 76. sil zegt:

  Mijn dochter kan niet vliegen, maar als ze dit krijgt van sinterklaas dan is ze in de wolken ……..

 77. Bonnie Snabel Kok zegt:

  Doe heeeeel graag mee voor de Poopsie slime unicorn. Onze dochter is zo een fan van unicorns en slijm. Deze staat boven aan haar verlanglijstje..Dit zou echt een super cadeau zijn. Duimen duimen duimen ?

 78. Jenny Jacobs zegt:

  Wow super? Er zijn twee dingen waar mijn dochter dol op is: unicorns en slijm, dus die Poopsie Slime unicorn is fantastisch voor haar. Superleuk als ze zou winnen??

 79. Patricia zegt:

  Leuk om te lezen, was eigenlijk wel benieuwd ja of het iets was toen Lily het op haar verlanglijstje schreef. Maar eigenlijk heeft het alles wat ze graag wil slijm, glitter, haren kammen.
  Dus ik maak graag kans! Op de Rainbow brightstar.

 80. Bianca Fenna zegt:

  Te gek zeg de Poopsie Surprise Unicorn. Deze staat bij allebei mijn dochters hoog op het verlanglijstje, deze zouden ze dan ook graag samen delen. Ik ga hier KEI hard voor duimen

 81. Esmeralda Groenland zegt:

  Ik denk dat mijn dochter deze Poopsie Slime Unicorn hélemaal geweldig zal vinden! Ik maak graag kans voor haar.

 82. Heidie zegt:

  Mijn 6 jarige dochter heeft deze Poopsie Surpise Unicorn ook al gezien toen ik er een filmpje van bekeek. En niet zo gek, het lijkt haar heel erg leuk. Eenhoornspullen vallen sowieso geweldig bij haar in de smaak. Of het ons wel zal lukken om unicorn-drolletjes te maken, geen idee maar het is natuurlijk al erg leuk om het uit te proberen. En haren vlechten van poppen (ik heb er te kort haar voor) dat vindt ze ook heel erg leuk.

 83. Rianne zegt:

  Oh dit is echt wat voor mijn dochter ?

 84. T van der Valk-Partal zegt:

  Ja, deze stond ook op het lijstje van mijn dochter!! ???

 85. Nienke zegt:

  Heeeeel graag voor onze Unicorn en slijmfan Sare???

  1. Nienke zegt:

   Oeps..per ongeluk dubbel

 86. marlon Kok-Toet zegt:

  gaaf! ik doe graag mee voor een mini vriendinnetje van mij voor zo’n geweldige poopsie!

 87. Nienke zegt:

  Waaauw!!! Daar wordt onze Unicorn en slijmfan Sare heeeeeel blij van??????

 88. Marian B zegt:

  Wat een leuk speelgoed, ik zou zelf wel weer kind willen zijn 😉 Mijn dochter en ik gaan graag de uitdaging om slijm proberen te maken. Wat zou ze hier blij mee zijn, deze kans laat ik niet lopen!

 89. Sandy v geul zegt:

  Ohhhhhhh de Poopsie Slime Unicorn daar droomt mijn meisje over, staat op 1 op haar lijstje!!
  Starlight!!!

 90. Daan moerland zegt:

  Wat leuk zeg! Mn meisje heeft em ook hoog op der verlanglijstje staan. Ze is ook nog eens bijna jarig en ze zou dit echt een GEWELDIG kado vinden ?? ( en papa stiekem ook) ?

 91. MarjonS zegt:

  Ik doe graag mee voor de poopie slime unicorn. Zal dochterlief zeker leuk vinden.

 92. elisabeth maria martina zegt:

  wat een ontzettend leuk exemplaar, verras mijn jarige kleindochter maar

 93. Sandy v geul zegt:

  Ohhhhhhhh de Poopsie Slime Unicorn staat op nummer 1 op haar lijstje ❤️❤️
  De starlight is SuperLeuk!!

 94. Marange Krouwel zegt:

  Ahhhg de Poopsie slime unicorn?
  Mijn dochter is er helemaal gek op en staat hoog op haar lijstje. Hier hebben we wel wekelijks slijm gemaakt. En de combi lensvloeistof, lijm en scheerschuim werkte beter dan de andere ‘recepten’.

 95. Les S zegt:

  Jaaa wij ook gekeken net! Super leuk! Dit is ook leuk voor onze meiden en perfect in de zak van sint daarom doen we graag mee! Echt slijm maken hoe leuk is dat!! Dat wordt duimen!

 96. Francis Boom zegt:

  Mijn dochters hebben deze inderdaad al groot omcirkelt in het grote speelgoed boek. Wat zullen ze hier samen veel plezier aan gaan beleven als ik de Poopie Slime Unicorn mag winnen. Ik ga hopen en duimen voor mijn prachtige meiden

 97. Ilona zegt:

  Super leuk. De perfecte combinatie voor mijn dochter. En kan ze bij de eenhoorn staartje maken en niet bij haar mama. Die het dan vervolgens vergeet en met 5 staarten en verschillende speldjes richting de winkel loopt.

 98. Whoepie wat zou het gaaf zijn om deze voor ons dochtertje te mogen winnen;)
  Ze is gek op eenhoorns, en vooral op deze zei ze,deze kunnen echte drolletjes poepen mama?.
  Fingers crossed?

 99. Joyce van Dorp zegt:

  Poopie slime unicorn zou mijn oudste dochtertje samen met haar zusje erg leuk vinden!! ☺️☺️

 100. Wendy Van De Reyd zegt:

  Maak graag kans voor de ‘poopsie unicorn slime surprise ‘ voor mijn dochter vooral de woordjes slijm en glitters, doen haar oogjes al stralen, en als liefhebber van de unicorn is dit echt een droom verrassing, dus duim ik zeker mee

 101. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Coole review, helemaal te snappen dat de meiden ongeduldig waren met uitpakken. Supergaaf is deze ?ook.

  Ik weet zeker dat Emma deze ook geweldig zou vinden en waag graag een kansje.

 102. Marieke zegt:

  Wat leuk zeg. De Poopsie Unicorn Slime lijkt mij zo fantastisch voor mijn tweeling kleindochters van 7 jaar. Ze lijken een beetje op jouw dochters en vinden alles geweldig. Dit is vast een topcadeau!
  Dank je wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.