Voel me veilig met een sensorlamp

Niet zo lang geleden voelde ik me veilig omdat er in mijn huis een grote sterke man woonde. Dat is niet meer zo. Moet er wel bij zeggen dat ik in mijn oude huizen zelf weleens met een zwaard of bezem in de hand de trap afsloop omdat ik dacht dat ik iets hoorde. Niemand die aan mijn kinderen komt! Sinds er ooit bij ons werd ingebroken én sinds ik kinderen heb, schrik ik wakker van elk geluidje en koester ik woede ten opzichte van het lage volk dat andermans bezittingen pikt. Wat doe ik als single mama om me veilig te voelen in mijn huis?

kostbaar bezit
Mijn kostbaarste bezit…

Ten eerste zitten de deuren als het even kan op slot. Ook de poortdeur doe ik het liefst op de knip. Voorkomen is beter dan genezen. Mijn grootste wens was dan ook om een sensorlamp bij de voordeur te plaatsen. Mocht er midden in de nacht iemand voor de deur staan, dan graag in de schijnwerpers! Gelukkig woon ik in een veilige buurt én ben ik ook in mijn nieuwe woonomgeving lid geworden van de buurtapp. (En uit de oude app gestapt, waar ik de nieuwe bewoners van mijn oude huis nog wel even op gewezen heb.)

Philips sensorlamp

Sensorlampen zijn overigens best prijzig. In diverse winkels had ik er al naar staan kijken om te bedenken welke voor mij handig én mooi zou zijn. Mijn belangrijkste voorwaarde was dat hij led-lampen moest hebben. Het werd uiteindelijk een sensorlamp van Philips in de kleur Raccoon Zwart. Lekker strak en modern en qua kleur sluit hij mooi aan bij mijn interieur. Ik mocht deze voor een samenwerking uitzoeken bij Directlampen.nl waar deze specifieke lamp 69,95 euro kost. In de bouwmarkt zag ik hem liggen voor een veel hogere prijs… Deze buitenlamp is spatwaterdicht en ze geven er 2 jaar garantie op. Ik ben er echt ontzettend blij mee, want hij werkt als een tierelier. Bovendien geeft het me niet alleen een veilig gevoel, maar is het ook nog eens ontzettend praktisch. Wanneer ik zelf ’s avonds de deur uit ben, zet ik vooraf de sensorlamp aan. Kom ik dan thuis in het donker, dan springt hij aan en kan ik fatsoenlijk de sleutel in het slot doen. Verder oogt mijn voorgevel zo een stuk netter, eerst zat er op de plek waar nu de lamp hangt een afdekplaatje voor de elektriciteit.

Ik schrijf vaak welke dingen ik mis aan mijn oude huis, maar een sensorlamp was toen al een wens en daar had ik die niet. Nu wel en ik heb er veel plezier van.

philips sensorlamp

Stoere vloerlamp

Ook in huis waren er lampen nodig. Samen met mijn schoonzus had ik me tijdens het woonwinkelen al een beetje georiënteerd op wat ik wilde. Een stoere zwarte vloerlamp moest het worden. Past mooi bij de andere zwarte accenten in mijn roze met witte interieur. En bij de zwarte lijst om het flamingo behang. Dit soort dingen kun je perfect online shoppen, want dan hoef je je niet druk te maken of zo’n grote lamp wel in jouw kleine autootje past. Mijn keus viel op de 1.80 meter hoge industriële vloerlamp Lumidem, die bij Directlampen nu is afgeprijsd naar 89,95 euro. Uiteraard deed ik hier een led-lamp in. De sterkte van het licht kan ik zelf bepalen door de beweegbare knikarm anders in te stellen en de kap iets te draaien. Echt een aanwinst voor mijn interieur, hij past er zo goed bij qua look en feel. Lekker stoer en een mooi contrast met het lieflijke roze. Als ik wil lezen op mijn fijne plekje in de hoek van de bank schijnt hij fijn bij. In mijn oude woning kwam ik altijd lichtpunten tekort, maar in mijn nieuwe huis heb ik het helemaal op orde in de woonkamer.

Dankjewel Directlampen dat ik weer bij jullie mocht shoppen. Lees ook mijn review over het Scandinavische bureaulampje uit deze winkel. Ze leveren snel en de producten zijn van mooie kwaliteit en productgaranties.

Heb jij thuis een sensorlamp?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.