Keek op mijn Week: terug van vakantie, verplichtingen gecanceld, citybreaks event, moodboard kantoortje en verhuizing

Weer een wervelende week waarin ik besloot op de rem te trappen, mijn vloer erin werd gelegd, ik toch een persevent bezocht en van alles regelde om over te kunnen naar ons nieuwe huis. Tijdens mijn ‘vakantie’ in Lemeler Esch werd door mijn vader, oom en broers de vloer in het huis gelegd. Daarna ging het natuurlijk hard. 

Dag Lemeler Esch…

Zondag zat ons onverwachte weekendje op Natuurcamping Lemeler Esch er weer op. Wat een heerlijke bungalow was het! Hele leuke indeling en heel comfortabel. Genoeg speeltuintjes op korte afstand voor de kids ook. Terwijl ik de stofzuiger door het huisje haalde, naam Linda de kids mee naar de speeltuintjes om nog wat speelgoed te testen en fotograferen voor haar blog. Handige taakverdeling, want als iedereen weg is kun je veel makkelijker inpakken en opruimen. Daarna trakteerden we de kids nog op een ijsje in het restaurant op de camping, waar het leuke speelhoekje volop werd ontdekt door ons viertal. De eigenaresse van de camping hebben we daar ook gesproken, leuk!

Voor ons was het toen de hoogste tijd om te gaan, omdat er nog een communiefeest op ons programma stond. De meisjes vermaakten zich in de auto prima, hun energie konden ze in de speeltuintjes goed kwijt dus even stilzitten was geen probleem. Bij de communiekant was het erg gezellig en uiteraard hebben de meisjes weer volop met opa en oma gekroeld.

Lullig á la Luizenmoeder

Maandag ging ik hard aan het werk en deed een poging alle achterstanden in te lopen. Dat werkte uiteraard niet en ik was doodmoe. Deze avond en de avond erna stonden er eigenlijk knutselavonden voor de meesters- en juffendag op het programma. Voelde me superlullig toen ik cancelde omdat ze slechts met 3 moeders waren bij groep 2… in die klas is de animo om op de dag zelf te helpen ook dramatisch, dus hoop dat alles door kan gaan. Zelf ga ik helpen om de klas te versieren de dag ervoor en ook bij dit half uurtje zijn de smoesjes en mensen die gewoon helemaal niets zeggen zwaar irriterend. Voel me al zwaar lullig dat ik dit jaar niet meer kan doen, maar het gaat gewoon niet.

ziggo aansluiten
Zelf de wifi aansluiten was no problemo gelukkig.

Trekpleister lampjes en gouden stoeltjes!

Dinsdag wederom druk aan de gang met de mailbox verplichtingen en de blog. Ook bezocht ik de Trekpleister om nog een extra LED-stripje bij te kopen en batterijen. Die LED-stripjes van 1 meter worden onder de bovenkastjes in mijn keuken geplakt. Omdat ze op batterijen werken, kost dit geen stopcontacten. Je kunt ze aanzetten op sensor of handmatig. Daardoor heb ik heel mooi licht op mijn aanrechtbladen en ze kosten slechts 5,99 euro!

Verder pakte ik het project ‘stoeltjes’ beet, terwijl mijn nieuwe radiatoren werden aangesloten. Blauwe vlinderstoeltjes voor de kids die ik ooit op een rommelmarkt vond en van plan was te pimpen. Nooit van gekomen tot nu. Bij de Action had ik een spuitbus met gouden verf gevonden die ook op metaal kan. De stoeltjes zijn nogal glad, vandaar. Helaas bleek 1 spuitronde toch net niet genoeg, dus ik moet nog een tripje naar de Action inplannen voor een spuitbus (en als ik er dan toch ben…)  💡 De meisjes vonden hun stoeltjes nu al geweldig en daar ging het om, missie geslaagd!

Trap verven en wifi

Woensdag pakte ik tassen in met spullen uit mijn oude huis, om de kasten die ik mee zou nemen leeg te maken. Met een auto vol naar mijn nieuwe huis, waar ik besloot om zelf de wifi aan te sluiten en de trap een eerste laag verf te geven. Ondertussen kwam er een meneer om de achterdeur te repareren. Wifi aansluiten bleek echt een fluitje van een cent te zijn, dus ik kan werken vanuit mijn nieuwe huis. Met de trap was ik langer bezig dan verwacht, gelukkig kwam mijn vader langs om de klus af te maken. Ik moest de meisjes alweer uit school halen, maar de trap en de meneer van de deur waren nog niet klaar…

Met dochterlief at ik even snel een broodje in de zon, waarna ik haar naar een speeldate bracht. Toen ik beide meisjes ophaalde en we samen een ijsje aten in het nieuwe huis hebben we echt genoten met z’n drietjes. Het was zulk lekker weer dat ik besloot het Stokke flexibad te gebruiken: lekker in de tuin met water erin en onze voetjes. Heerlijk!

stokke badje
Lekker poedelen in het Stokke badje.

Rommelen…

Donderdag haalde ik wederom tassen vol administratie en andere spullen uit de kasten in mijn oude huis. Verder regelde mijn schoonzusje een aanhanger voor me en schakelde ik hulp in om te kunnen verhuizen: mijn vader en mijn broers (en oma om even op hun kids te passen). Een rommelig dagje met wat schoonmaak en opruimwerk in het nieuwe huis, aanschaffen van een wasmachine en combi-magnetron en werk achter de pc. Ik ontving van The Office Project mijn interieurplan voor het kantoortje en dat is echt ZO GAAF! Nu snel mijn printer ophalen en de shoppinglist printen, dan kan ik aan de slag want: dit wil ik! Ook de zwemles stond op het programma waar de meisjes goed hun best deden.

Optreden bij synchroonzwemmen

Vrijdag haalde ik wederom wat spul uit mijn oude huis zodat de kasten leeg waren voor de verhuizing zaterdag. Even snel wat dingen in het nieuwe huis gedaan zoals met de turbodweil van Kärcher erdoorheen. Daarna door naar Rotterdam voor het CityBreaks Event van Baltus waar ik kon speeddaten met Europese bestemmingen. Dat was erg geslaagd, leuk event en op een mooie locatie: het Hilton midden in de stad.

Daarna kon ik aanschuiven bij mijn ex, want we hadden een belangrijk event: een optreden bij de laatste synchroonzwemles van de oudste (via het Bravo programma 3 lessen gevolgd). Ze zou in glitterbadpak en keek er ontzettend naar uit. Deze week heeft ze het erg moeilijk gehad, dus we wilden er een leuke avond van maken voor haar. En dat was het! Wat deed ze het knap en wat zag het er gaaf uit. Ze mocht zelfs een lift doen uit het water, de buurvrouw en een paar vriendinnetjes kwamen kijken, ze kreeg een diploma, papa trakteerde daarna nog op een ijsje… Topmoment! Zodra ze haar B-diploma heeft gehaald, moeten we haar dus in gaan schrijven bij BZPC.

Verhuisdag

Zaterdag was verhuisdag! Weinig online geweest dus deze week en een giga achterstand, maar wel heel veel werk gedaan. Het was gezellig en loeiheet. Heel blij met alle hulp <3

Zondag kreeg ik hulp bij het uitpakken van de dozen om de woonkamer gezellig te maken en de keuken op orde te hebben. Het moet nog even landen, maar ik ben zo blij met het resultaat. Het is erg mooi geworden!

…en nog wat gezellige kiekjes van deze week…

Perspakketjes

Tussen alle perikelen door kwamen er nog wat leuke pakketjes binnen.

bang boos blij

Bang, boos, blij

Geen perspakketje, maar besteld bij Bol.com na een tip van een mede-moeder. Het werkboekje Bang, Boos, Blij voor kinderen die moeite hebben met het verwerken van een scheiding. Geschikt voor kinderen die goed zelf kunnen lezen en schrijven. Ik hoop dat het mijn moppie helpt, want ik heb me veel zorgen om haar gemaakt deze week.

Ferdinand!

Ter gelegenheid van het uitkomen van de dvd van Ferdinand kregen wij een vrolijk pakketje toegestuurd, inclusief de dvd. Zodra mijn dvd-speler is aangesloten gaan we deze film bekijken en komt er ook een winactie mee online. Het gietertje is deze week al volop gebruikt en erg leuk dat we ook in de tuin aan de slag kunnen.

ferdinand pakket

Lampen

Nog niet op de foto gezet, maar ik kreeg voor een samenwerking ook 2 fijne lampen bezorgd door Directlampen. Een gave staande lamp, zwart met knikarm en een sensorlamp voor bij de voordeur. Zo eentje die aanspringt wanneer er iemand voorbij loopt. Geeft mij toch even een wat veiliger gevoel in de avond.

Hoe was jou week? Waren er bij jullie afgelopen week al Koningsspelen of hebben jouw kids het deze week nog tegoed?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Gera zegt:

  Wat is het mooi geworden!

 2. Kelly Aarts zegt:

  Wat een week weer zeg! Fijn dat je nu over bent, scheel toch weer een hoop stress.
  En wat een mooi moodboard voor je kantoor! Ziet er echt heel gaaf uit.

 3. Yvonne Koop zegt:

  Wat heb je weer hard gewerkt en wat lukt het je supergoed om alle ballen in de lucht te houden, heel veel respect voor. Uit alles blijkt je liefde voor je kids, je zelf en je werk, in die volgorde 🙂 Wees trots op jezelf, je bent het waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.