Voor 90 euro shopte ik 5 paar schoenen

Voor 90 euro shopte ik 5 paar schoenen! De meisjes klaagden over hun teentjes en dan weet je dat het tijd is om te gaan winkelen. Nu had ik onlangs al sneakers voor ze aangeschaft in de uitverkoop, maar wat luchtiger schoeisel is met het oog op mooi weer ook wel handig. Online schoenenwinkel Footway vroeg me of ik hun webshop eens wilde ervaren en stuurde me een shopcode toe. Ik hoopte dat ik hiervoor allebei de meisjes van iets nieuws kon voorzien. Nou, dat is dus gelukt.  😎 footway shopping

Zelf was ik nog niet bekend met Footway, maar ze verkopen er schoenen voor heren, dames en kinderen. De winkel komt uit Scandinavië en met de verzendbevestiging van DHL zie je dus ook dat je pakketje vanuit daar wordt verzonden. Grappig is dat. We hadden onze bestelling echt razendsnel in huis.

Ze hebben er bekende merken en enorm veel keuze. Ik ging dus voor zomerschoentjes. Liefst sandalen. De meisjes mochten zelf kiezen en hiervoor selecteerde ik eerst het soort schoentje en daarna sorteerde ik het resultaat op prijs, zodat de goedkoopste bovenaan verschenen.

Paez en Crocs

De kleine dametjes vielen beiden voor de linnen instappertjes van het merk Paez á 20 euro per paar, lijkt een beetje op TOMS (dat ze bij Footway ook verkopen). De jongste zocht er stoere zwarte rockchick sandalen bij van het merk Gulliver voor 25 euro. Grote zus viel voor soortgelijke instappertjes met zebraprint van het merk Wildflower, die voor 13 euro in de sale zijn. Bleef er nog precies genoeg budget over om voor mijzelf slippers van Crocs erbij te bestellen. Mijn wreef bleek hiervoor wel een beetje aan de hoge kant, maar ze zijn voor in de douche en de tuin dus dat geeft niet.

Goed geslaagd voor de zomer dus en omdat ze 2 paar konden uitzoeken, kunnen ze ook zomerschoenen bij papa thuis neerzetten. Scheelt weer heen en weer gesleep, je moet bepaalde dingen toch dubbel hebben.

Hoe vinden jullie onze shopsels?

 

Comments

  1. Kool Family says:

    Mooie koopjes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.