Keek op mijn Week: Trademart, Ducktales, boerderij, kiespijn…

De weken vliegen werkelijk voorbij. Deze week stond ook weer bomvol met afspraken en mijn lijf floot mij terug. Mijn agenda heeft daar alleen geen tijd voor… herken je dat? Als moeder en business woman kun je het je eigenlijk niet veroorloven om ziek te zijn. Ondertussen lijdt het huishouden er behoorlijk onder, want alle informatie die ik van beurzen meeneem en thuisgestuurd krijg, slingert door de woonkamer. Geen tijd en puf om het netjes een plekje te geven en op te ruimen. De vele gekleurde vloeipapiertjes waarin de leuke spulletjes uit perspakketjes zijn verpakt, heeft mijn dochter door de kamer verspreid als ‘huisje voor de LOL poppetjes’…

Ik maak er maar even geen foto van… Zaterdag ruimen we alles op, want zondag vieren we de verjaardag van de oudste. Dan moet het netjes zijn, want nu is het gewoon gênant. Maar dat is nog maar even een dagje zo! Ik ben trouwens erg benieuwd of andere bloggers al die mooie vloeipapiertjes wel direct in de papierbak mikken, of dat net als ik zien als ‘leuk knutselmateriaal’ en het bij de spullen van hun kinderen droppen?

Verjaardag

Zondag deed ik wat huishoudelijke klusjes en wat werk, maar de dag vloog voorbij. ’s Middags vertrok ik naar Valkenburg waar mijn blogvriendin Fleur haar 40e verjaardag vierde! Het was in een erg leuke strandtent en ze had nog meer blogdinnetjes uitgenodigd. Dat was een gezellige middag waarin we lekker hebben bijgekletst terwijl er overheerlijke hapjes werden geserveerd. Lieve Fleur, ook bij deze nog van harte gefeliciteerd! En voor mijn lezers: ook jij kunt op haar feestje komen want speciaal voor deze bijzondere verjaardag organiseert ze een complete winmaand op haar blog Mama’s Liefste. Elke dag komen er nieuwe winacties bij waar je kans kunt maken op leuke spulletjes voor je kinderen. Aanrader dus!

Speelgoed spotten op de Trademart

Maandag ging ik naar de Trademart in Utrecht. Ik had 4 afspraken staan en ben ook bij andere relaties even wezen buurten. Overal snuffelde ik nieuwsgierig tussen het nieuwste speelgoed. Ondertussen maakte ik kennis met nog wat bedrijven waar ik nog geen zaken mee heb gedaan en maakte ik heel veel foto’s. Deze wil in in een aparte plog aan jullie laten zien, want oh wat is er toch weer veel leuks nieuw op de markt! Dankzij de Bulbby tas met mijn naam erop die ik op de Negenmaandenbeurs heb gekregen, werd ik diverse keren ‘herkend’ en meegenomen naar een stand. Superleuk! Verder maakte ik een Sand Art werkstukje en kreeg ik leuke dingetjes mee voor mijn dochtertjes. Een intensieve maar erg leuke dag.

Even bladeren door de brochure van Europapark. Hier mogen we in de meivakantie naartoe op persreis!

Wimpers opvullen

Dinsdag kwam ik even bij in de stoel van Star Lashes. Ik liet mijn wimpers opvullen en we kletsen honderduit over van alles en nog wat. Even me-time! Daarna moest ik natuurlijk flink aan de bak, want op maandag was ik ook de hele dag niet achter de laptop te vinden. Een paar honderd mailtjes vroegen om een antwoord, een enkeltje prullenbak of om een plekje in de ‘nog opvolgen’ map. Ik werkte aan een concept en kreeg aardig wat gedaan. Ook omdat ik een aantal gastblogs aangeleverd kreeg deze week, dat gaf mij weer even wat lucht.

“Mama, ik wil zonder jou boodschappen doen.”

De Ducktales zijn terug!

Woensdag hielp ik bij de kleuters met spelletjesochtend. Groep 2 mocht aan de slag met het ontwikkelingsmateriaal en samen met een andere moeder tekenden we de kaarten af en zochten we welke opdracht ze nog moesten doen. Dochterlief vond het fijn dat haar mama kwam helpen, daar doe je het voor. Toen even snel werken tot het weer tijd was om de meisjes op te halen. De oudste wilde graag zonder mij een boodschapje doen, dus ik gaf haar een paar euro en ben braaf blijven wachten bij de uitgang van de Jumbo. Ze kocht knakworstjes en een zakje bolletjes en had in de winkel hulp gevraagd om haar keuze te kunnen maken. Wat voelde ze zich trots toen ze had afgerekend bij de kassa! En mama natuurlijk ook…

’s Middags reden we naar Hilversum, waar we door Disney waren uitgenodigd bij bioscoop Vue. De Ducktales zijn namelijk terug! Jeugdsentiment, wij keken dit vroeger ALTIJD en ik was groot fan. Het liedje zing ik regelmatig voor de kinderen en nu kunnen ze het met me meezingen. Weten ze meteen waarom mama het zo leuk vond. De foto’s die door Disney op het event zijn gemaakt (credits: Rijk in Beeld) en het filmpje hieronder (DAT LIEDJE! LOVE IT!) zaten zojuist in mijn mailbox. Mijn eigen verslag volgt nog, maar Disney weet wel hoe je een feestje moet geven. We hadden een heerlijke middag en vanaf zaterdag 10 maart kun je op Disney Channel elk weekend om 8.45 uur nieuwe afleveringen zien van de Ducktales. Aanrader!

Studiedag: lammetjes knuffelen!

Donderdag gooide ik er wat pijnstillers in, want sinds de avond ervoor had ik ontzettende kiespijn. ’s Nachts zelfs wakker geworden van de pijn, dat gebeurt gelukkig niet vaak. Die middag kon ik bij de tandarts terecht, maar eerst gingen we iets leuks doen: de meisjes hadden studiedag dus gingen we op de koffie bij mijn oom en tante op de boerderij. Afgelopen vrijdag werden daar de eerste lammetjes geboren, zo schattig! Wij mochten ze komen knuffelen en dat is natuurlijk leuk én leerzaam. Mijn tante geeft op de boerderij regelmatig rondleidingen aan peuterspeelzalen en kleuterklassen en ze is gek op kinderen. De meisjes leerden dus van alles, vooral de jongste is een echt buitenkind en genoot ontzettend van deze ochtend. Ze durfde al snel zelf op de lammetjes af te lopen en er eentje op te pakken om even te aaien op schoot. Ik kon dat zelf ook niet laten, zoooooo lief <3. We gingen ook de paarden even aaien, keken bij de kalfjes en ook hier durfde de kleine muppet er eentje aan haar hand te laten sabbelen en daarna gingen we helpen met kuilgras aanschuiven in de koeienstal. Als het straks mooi weer is mogen ze een middagje komen helpen op de boerderij, dan kunnen ze ook zien hoe het melken en kaas maken gaat.

Voor mij had ze nog mooie gordijnen liggen voor mijn nieuwe huisje, een koffiezetapparaat voor tijdens het klussen en blikken verf die mijn nichtje overhad. Ben ik heel blij mee! De sleutel krijg ik toch niet deze week, omdat er nog teveel moet gebeuren voor oplevering door de woningbouw, maar deze spullen kan ik maar vast in huis hebben! We brachten ze even naar opa en oma voor de tijdelijke opslag en de meisjes mochten hier blijven knutselen, zodat ik naar de tandarts kon. Daar werden foto’s gemaakt en inderdaad een flinke ontsteking ontdekt. Tot mijn grote opluchting, hoef ik nog niet direct door naar de kaakchirurg maar mag ik eerst proberen of een antibiotica kuurtje helpt. Snel boodschappen en medicijnen gehaald en weer terug naar mijn ouders. Met mijn vader liep ik naar mijn nieuwe huis om een vraag van de elektricien over een stopcontact te beantwoorden. Toen thuis de zwemspullen gehaald, snel een bakkie thee bij mijn moeder en door naar de zwemles. Druk, druk, druk…

Van alles en nog niks

Vrijdag wilde ik gewoon even rust. Rustig werken. Rustig het huishouden doen. Geen speelafspraakjes voor de kinderen. Gewoon rust. Dus heb ik de mailboxen lekker dichtgelaten en ben ik eerst gestart met het tikken van deze blog. Even ontspannen werken, daar was ik wel aan toe. Niet dat het lang rustig bleef, daarbij moest ik ook de nodige pijnstillers slikken, maar toch. Eigenlijk zou ik vandaag de sleutel krijgen van mijn nieuwe woning, maar ik werd halverwege de week gebeld door de opzichter dat ik nog even moet wachten. Dat is eigenlijk wel een opluchting, want ik wilde niet ondankbaar lijken maar ik was na het bezichtigen van de woning toch wel heel erg geschrokken van hoe het er uit zag… Dat vond de woningbouw ook. Ze zetten er dus eerst een nieuwe toiletpot in, andere stopcontacten, de deuren worden vervangen, ik zag dat ze de deurbel al hebben gemaakt en al het vieze plakplastic van de ramen hebben verwijderd, er komt nog een nieuw aanrechtblad in de keuken en ze moesten meerdere gaten dichten en andere problemen oplossen. Allemaal dingen die ik dus zelf niet hoef te doen, dus ik heb graag nog even geduld.

Zaterdag wil ik mijn huis opgeruimd hebben en flink boodschappen doen, want zondag vieren we de 7e verjaardag van mijn oudste dochter. Druk, maar leuk en ze heeft er enorm naar uitgekeken!

lol surprise shirt
Dochterlief kreeg dit verjaarscadeautje met de post. Een creatieve tante heeft haar best gedaan op een LOL Surprise verjaardagsshirt met haar naam erop. Supergaaf!

Perspakketjes

Dacht je dat mijn week al aardig druk was met indrukken om te verwerken? Ook met postpakketjes ging het heel hard. Heel dankbaar voor uiteraard. Van sommige pakketjes weet je dat ze komen (zelf besteld of besproken met een pr-bureau), maar deze week kwamen er ook een paar verrassingen binnen.

Roze powerbank

Nu ik eindelijk een data-abonnement heb én een goede iPhone, gebruik ik deze steeds intensiever. De spiegelreflexcamera is gewoon erg groot en zwaar en wil ik daarom niet altijd meesjouwen. Steeds meer foto’s van events, leuke live filmpjes, instastories en het nodige whatsapp verkeer gaan allemaal met de telefoon, die daardoor snel leegraakt. Na de Negenmaandenbeurs mocht ik tijdens het diner de powerbank van Fleur even lenen om de telefoon voldoende op te kunnen laden om naar huis te appen. Zo’n intensieve werkdag heb ik wel vaker en deze week werd mijn eigen roze powerbank bezorgd. Gekregen van Powerbankcenter.nl en ik weet zeker dat ik hem veel ga gebruiken. Na volgende maand komen ook de pretparkbezoeken voor de blog er weer aan en het scheelt dan flink als je de hele dag met je telefoon uit de voeten kunt, zonder dat de batterij ineens leeg is. Heb jij al een powerbank voor lange dagen zonder stopcontact? Ze zijn helemaal niet duur! Die van mij kost nog geen 20 euro en kan 2 apparaten tegelijk opladen. Overigens hebben ze ook grappige powerbanks in de vorm van eenhoorns of uiltjes en ze zijn er op zonne-energie <3 .

powerbank
Mijn nieuwe mombosstool matcht mooi met het schattige tasje van Souza.

Foto op hout

Albelli dacht mee over de inrichting van mijn nieuwe huis. Hier mocht ik een foto op hout laten drukken als eyecatcher. Superleuk, ik koos hiervoor een foto uit die mijn vader vorig jaar in de dierentuin van mij en de meisjes heeft gemaakt. Het effect van de foto op de plankjes is erg gaaf. Het hout is ook zeker een centimeter dik. Waar ik hem ga  hangen weet ik nog niet, ik zit nu te denken aan de hal zodat je hem direct ziet bij binnenkomst. Mijn nieuwe wanddecoratie meet 40×30 centimeter en bestel je voor 44,99 euro. Ik vind hem erg stoer! Zoals je ziet heb ik hem nu nog wel even in de veilige verpakking gelaten, zodat hij straks onbeschadigd over kan naar het andere huis.

Kneipp Silky Secret douchefoam

“Gun jezelf een moment van luxe en ervaar een zijdezachte streling op je huid met deze heerlijke nieuwe douche foam. Zo wordt douchen nog meer genieten.” Dat stond in de begeleidende brief in een onverwachts pakketje dat Kneipp mij stuurde. Komt heel goed terecht deze Kneipp Silky Secret, ik ben redelijk aan het einde van mijn latijn en ga deze heel graag proberen. Hij ligt vanaf nu in de winkels voor 7,99 euro en is in het bijzonder bedoeld voor de droge huid. Zijdeboombloesem en melkproteïnen zijn de belangrijkste ingrediënten.

Grahams Natural dag en nachtcreme

Ken jij het merk Grahams al? Dit Australische merk schijnt geweldige producten te hebben voor allerlei soorten huidproblemen, maar ze hebben ook een uitgebreide beauty lijn. Ik had zelf nog nooit van dit merk gehoord,  totdat ik onverwachts een perspakketje kreeg met een dagcrème en nachtcrème om te proberen. Speciaal voor de 30+ huid en met alleen maar natuurlijke ingrediënten er in. De dagcrème heeft onder meer zeewier extract en de nachtcrème is verrijkt met koffie extract en duindoornzaad olie. Alles is vegan, dierproefvrij en speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid. Ik ben ontzettend benieuwd en ga deze producten heel graag testen. Je shopt het merk onder meer hier.

grahams creme

Stokke badje

De winnaar moet ik nog loten, ik ben daarin gewoon wat traag de laatste tijd. Maar het Stokke peuterbadje heb ik voor mijzelf ook ontvangen voor het nieuwe huis. Lekker voor de meisjes om met water te spelen in de douche of om gewoon broeken in de Biotex te kunnen zetten na een ongelukje. Komt te zijner tijd dus vast nog een keer voorbij als we verhuisd zijn!

stokke badje

Paaspakketje van Souza

Hier komt nog een apart artikel over, maar wie me op Facebook volgt heeft misschien dit unboxing filmpje van de meisjes al gezien? Vlak voor schooltijd konden ze toch hun nieuwsgierigheid niet bedwingen…

Ik hoop dat de antibiotica snel aanslaat en dat volgende week rustiger zal zijn. Hoewel ik dan weer een event en een kinderpartijtje op het programma heb staan… Had jij ook zo’n enerverende week?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Kool Family zegt:

    Wat een spectaculaire week alweer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.