Meubels in de stoere look

Stoere eettafels, ik vind ze prachtig. Zonder een beeld van de ruimte in mijn nieuwe huis is het lastig om de inrichting te bepalen. Toch heb ik wel een sfeerbeeld in mijn hoofd voor de woonkamer en voor de kinderkamer(s). Passend bij het kleine salontafeltje dat ik via Eyoba heb ontvangen, lijkt het me gaaf om qua eettafel te gaan voor een robuust houten tafelblad en zwarte poten. Een stoer of Scandinavisch, net hoe je het wilt noemen.foto meneer van hout

Hoe vinden jullie bijvoorbeeld eettafel Ovy? Deze ronde eettafel komt van Meneer van Hout. Enige nadeel is de prijs: daar moet je echt voor sparen. Ruim 1100 euro, maar hij is zooooo mooi! En het feit dat je met een ronde eettafel qua inrichting meer ruimte nodig hebt dan met een rechthoekige. Een rechthoekige tafel zet je eenvoudigweg tegen de muur aan.

Aan de andere kant dwingt het me dan wellicht ook om voor mijn laptop een bureau neer te zetten en de tafel elke avond netjes leeg te maken. Nu blijft mijn papierenstapel, mijn postbakje en de laptop natuurlijk slingeren en dan oogt het snel rommelig. Ook omdat ik zelf nogal een sloddervos ben en een foldertje meer of minder me dan niet meer uitmaakt.  😐

De combinatie van industriële poten en het onbewerkte hout, geeft wel direct sfeer natuurlijk. Gelukkig zijn ze er ook in rechthoekige vorm, zoals deze.

eettafel zwarte poten houten blad

Ouwe bok

bok van hout

Een ander stoer item voor mijn interieur vind ik zo’n oude bok uit de gymzaal. Tegenwoordig helemaal hip. Ik heb er al diverse keren in woonwinkels als de Xenos verlekkerd naar staan kijken. Dan ging het om kleintjes, maar moet je deze zien! Superland is ie, wat een eyecatcher. Je betaalt er 369,95 euro voor. Zoiets zou ook gaaf zijn op een speelzolder of in een serre als je heel ruim woont.

Opberg Dok

kast dok

Kast Dok maakt het helemaal af: lekker veel vakjes om prullen in op te bergen. Wederom niet goedkoop, maar voor het sfeerplaatje voeg ik hem toch toe. Uiteraard hoort er ook een dressoir bij en deze matcht de stijl. Het dressoir heet Jern.

dressoir jern

Ik ben er nog niet helemaal uit of de zwarte metallic kasten mijn ding zijn, of dat ik het toch wat traditioneler zoek. Vind dat lastig te bepalen nu ik de ruimte nog niet precies voor ogen heb. Wel leuk om even een ‘moodboard’ samen te stellen in een stoere stijl.

Durf jij zo’n metalen kast aan in je interieur?

Foto’s: Meneer van Hout

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Kool Family zegt:

    Ik hou ook van die look met metalen/gietijzeren poten en een massief houten ruw werkblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.