Keek op mijn week: van doopsel en Sinterklaas cadeautjes tot schoonmaak

Zo. Deze week is weer voorbij. Ik had een nervous breakdown, dus ik vond het heftig. Gelukkig kreeg ik hulp en nu gaat het weer. De details sla ik even over, maar ik loods je graag door de rest van mijn week heen. Ook dan weer genoeg te melden  😕 . Ik ben blij en dankbaar dat er zoveel lieve mensen om mij heen zijn, met onverwachte lieve berichtjes, knuffels, gesprekken en zelfs een bos bloemen.

kreadoe 2017Creatief op de Kreadoe

Zaterdag vertrok ik al vroeg met mijn moeder samen naar Utrecht, waar ik als Kreadoe blogger in een herkenbaar roze shirt aan het werk mocht op de beurs. Ik deed 2 ontzettend leuke workshops, heb heel veel foto’s gemaakt en veel te weinig geshopt! Hier mijn verslag. Bij thuiskomst was ik erg moe dus mijn blog voor zondagochtend heb ik een dag later afgemaakt.

kreadoe 2017

Sinterklaascadeau

Toen de meisjes op bed lagen, pakte ik het doosje van Yoursurprise uit dat was bezorgd. In deze webshop mocht ik Sinterklaascadeaus voor mijn man en mijzelf bestellen. Voor ons zit er tenslotte ook altijd iets in de zak van de Goedheiligman en dat vind ik toch elk jaar weer lastig. Wat kun je nu voor leuks verzinnen voor papa en mama? Dit jaar krijgen wij dus beiden gepersonaliseerde ovenwanten! Manlief was enthousiast toen ik ze liet zien. Een cadeau dat in de smaak valt dus! Snel op zolder verstopt na het maken van de foto natuurlijk  😉 . Als jij het ook altijd zo lastig vindt om een origineel cadeau voor je man of vrouw te vinden, zou ik hier zeker even een kijkje nemen. Deze ovenwanten waren 14,95 euro per set, dus niet te gek.

ovenwanten persoonlijk
Hoe vinden jullie ze?

Doopdienst

Zondagochtend begon ik dus met bloggen. Lekker in mijn ochtendjas terwijl de meisjes voor de tv hingen. Daarna aten we lekkere broodjes uit de oven en gingen we douchen en aankleden. Samen met de jongste bezocht ik een doopfeest in de kerk. Dochterlief keek haar ogen uit met al die glas-in-lood ramen. Later die middag mochten ze nog iets leuks uitproberen voor mijn blog en toen was het weekend alweer voorbij. ’s Avonds hebben we lekker gedanst op de liedjes van Party Piet Pablo en zijn nieuwste hit geluisterd.

Tis weer de tijd van het jaar: Party Piet Pablo in da house.

Administratie

Maandag ging ik hard aan de slag. Tussendoor nog een afspraak buiten de deur maar heel veel mails weggewerkt. De rekenmachine draaide overuren en ik tikte wat af in Excel. Vooruitwerken met blogartikelen lijkt maar niet te lukken, maar toch een goed gevoel over deze dag. Een leuk klusje was het samenstellen van onze Video van Sint voor dit jaar. Daarmee komt nog een leuke winactie  😉 . En over winacties gesproken… ik verknoeide ook een deel van mijn tijd aan het verwijderen van meer dan 20 reacties op de VTech bloghop. Iemand vond het nodig om vanaf 1 IP-adres met meer dan 20 e-mailadressen mee te doen. Dat is valsspelen en ik was er zo boos over dat ik alle reacties heb verwijderd. Ik moet ze tenslotte ook nog overtikken in Naamloten! Pfff… De rest van de week ook geen winnaars geloot, ook al loop ik achter.

Schoenen!

Dinsdag kwam er een pakketje van Kleertjes.com binnen. Voor een aantal aangevraagde schoenensamenwerkingen bleken mijn bezoekcijfers te laag, dus mochten de meisjes van mij zelf een paar nette laarsjes uitzoeken. De goedkope Scapino’s daar kom ik van terug. Aangezien ze graag leggings dragen, zijn laarsjes gewenst. De oudste werd verliefd op een paar afgeprijsde Zecchino d’Oro’s en de jongste ging voor stoere Shoesme’s. Beiden met sterretjes en erg leuk! De schoenen werden direct gepast en de dames waren in de wolken.

Cute! De nieuwe #eenhoorn #unicorn haarelastiekjes van #souza #roze #meisjesmama #mamablogger #review #linkinbio

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Jehova’s wegjagen

Woensdag jaagde ik Jehova’s weg. Erg veel stress dus dat gezeur kan ik er even niet bij hebben. Het nadeel van thuiswerken. En ja het is onbeleefd om te zeggen dat je geen interesse hebt en de deur dicht te knallen, maar het alternatief ‘krijsen als een viswijf dat je geen tijd hebt’ leek me onwenselijk. Vanwege de zwemles heb ik altijd maar een paar uurtjes werktijd en ’s avonds stond de sportschool op het programma. Later die middag ging het alsnog mis en de sportschool werd dus gecanceld.

wekker bigben stella
Er kwam een gave wekker van BigBen ter review en we probeerden de lichteffecten uit op de muur: wauw!

Trust Flow en Citation Flow

Donderdag deed ik rustig aan. Ik schreef een leuk verhaal over onze kerstfotoshoot dat volgende week online zal komen. Van bloggen kom ik altijd erg tot rust. ’s Middags had ik een leuk gesprek bij Klik Proces. In mijn appgroepje hadden we onlangs de discussie over hoe je nu je TF en CF kunt boosten. Hebben we net de DA/PA vaktermen een beetje onder de knie, lijkt dit bij opdrachtgevers de volgende hype. En we willen die als bloggers dus graag omhoog krijgen, want hoe hoger deze gegevens, hoe groter je financiële beloning. Heeft allemaal niets met de kijkcijfers te maken. In ieder geval, Bart van dit bedrijf uit Bodegraven schreef een blog over wat een complete onzin die TF, CF, DA en PA eigenlijk zijn. De meetmethoden zijn volgens hem onbetrouwbaar en de resultaten eenvoudig te manipuleren… Tips en tricks heb ik hierover niet gekregen, ik heb hem gevraagd als spreker voor het Bodegraafse blogevent dat ik ergens in januari wil organiseren. We hadden een interessant gesprek en ik heb nu nog meer leuke ideeën om met dit project aan de slag te gaan! Wil jij tzt een uitnodiging om te komen netwerken met leuke bedrijven uit Reeuwijk en Bodegraven én Bart aan een SEO vragenvuur onderwerpen? Let me know, dan houd ik je op de hoogte!

Schoonmaken voor de kijkdag

Vrijdag stond in het teken van ons huis. Als jullie dit lezen is de kijkdag en ik ben er ontzettend nerveus over. Volgens de makelaar waren er al diverse belangstellenden (eind van de dag zag ik al verschillende kijkers langslopen om de buurt te verkennen), mensen hadden gebeld of ze eerder mochten kijken, bijna 40 mensen hebben onze woning bewaard op Funda en hij is bijna 3500x bekeken! Aangezien er weinig hoeft te gebeuren, kun je er zo in en dat willen huizenkopers graag. Wij zijn dus hard aan de schoonmaak geweest om het spik en span te krijgen. Alle tips van de verkoopstyliste hebben we opgevolgd, de sleutel ingeleverd bij de makelaar en de meisjes uit logeren. Ik deed nog wat inkopen zoals kaarsen van de HEMA, kussentjes bij de Formido en plantjes bij de Welkoop. Overal ontzettend leuke kerstafdelingen al ingericht… (Helaas geen tijd om uitgebreid te snuffelen.) Bloemen kreeg ik die ochtend van mijn lieve schoonzus, supermooi en ontzettend lief <3.

Kerstafdeling bij de Formido, wat een ontzettend gave dingen!

En nu zit ik dus in spanning of de kijkdag goed bezocht is en wachten we af of mensen een bod zullen uitbrengen… Hopelijk is jouw weekend minder spannend?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.