Hoe schattig: paardjes van Baby Born

Poppenmoeders en -vaders opgelet, Baby Born heeft weer allerlei nieuwe producten op de markt gebracht. Mijn meiden zijn altijd erg van het rollenspel en er wordt heel wat vadertje en moedertje gespeeld. Of oma en kind of zusje. Zelf vond ik poppen vroeger ook zo leuk, maar er was toen nog geen Baby Born! En moet je eens kijken wat ze nu hebben, was daar vorig jaar al de huilende en plassende verjaardagspop nu heeft Baby Born een zusje en kan ze ook douchen, badderen en zelfs paardrijden!

baby born paardDe kleine poppenmama’s kunnen weer heerlijk spelen met hun favoriete poppenmeisje. Het nieuwe zusje van Baby Born is zelfs genomineerd voor Speelgoed van het jaar.  Ook nieuw is de Baby Born regendouche, het interactieve bad met schuim boerderijhondje Doodle, een lopende Baby Born pop én dus boerderij pony Sunny en haar baby. Die schattige paardjes hebben wij dus ontvangen om te proberen. We hebben er een filmpje mee gemaakt:

Baby Born Pony Farm Sunny en haar Baby

Na alle ritjes op pony’s en paarden dit jaar, kunnen mijn dochters geen genoeg krijgen van deze dieren. Hoe fijn is het dan ook dat ze de kinderkamer nu kunnen omtoveren in een heuse manege waar Sunny en haar veulen vrolijk rondhuppelen. Knijp je in het linkeroor van de mooie merrie met de witte manen, dan begint ze te lopen. Doe je dat in het rechteroor, dan zal ze hinniken en haar bruine veulentje roepen. Zet de paardjes snuit aan snuit, dan geven ze elkaar een kusje en maken ze geluiden om hun liefde te tonen. Door het roze zadel kan je je Baby Born pop nu ook een ritje laten maken op de rug van Sunny.

Volgens de handleiding zou het veulentje door magneetjes in de hoefjes naast de moeder moeten kunnen meelopen, maar dat werkt bij ons niet. Productiefout? Ik weet het niet, ik weet alleen dat de hoeven niet aan elkaar kleven en het veulentje niet mee beweegt. Ach, ook zonder het meelopende veulentje vinden mijn dochters het erg leuk om met de paarden te spelen! Zo fijn dat het er 2 zijn, geen geruzie: de ene zus is het veulen, de andere is het mama paard. Bekijk de website van Baby Born voor meer informatie.

Lees ook:

Winactie

Vinden jullie Baby Born Pony Farm Sunny en haar baby ook zo leuk? Ik kreeg een extra exemplaar toegestuurd ter waarde van € 59,99 om onder mijn lezers te verloten! Zijn er paardenliefhebbers onder jullie kinders? Vertel me voor wie je kans wilt maken, waarom en hoe oud het kindje is, dan loot je mee. Omdat ik dolgraag dit jaar minimaal 1x boven de 10.000 unieke bezoekers per maand zou uitkomen (mijn persoonlijke droom), zou ik het super vinden als je dit bericht wilt delen via één van de social buttons hieronder of bijvoorbeeld op Facebook het bericht een duimpje geeft of vriendinnen tagt. Wie weet ga ik het dan toch nog halen in 2017!

En de winnaar is geworden… Mariska Voortman! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen.

New Born babyproducten getest door Liesbeth en haar zoontjeLekkere Sodastream cocktails of mocktails(Opent in een nieuwe browsertab)Cute: babydraakje met toverstafShoptip My Little Pony(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)

Wie houdt er van paarden?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Wat is dit een geweldige win actie. Wow zeg. Ik doe heel erg graag mee! Moppie zou dit geweldig vinden.

 2. Sies zegt:

  Mijn dochterje Fleur is gek van paardJes! Zij is ook bijna jarig dus zou een super leuk cadeau zijn!

 3. Daan zegt:

  Dit zou mijn nichtje van 4 erg leuk vinden. Die is helemaal gek van paarden!

 4. Nina Haven zegt:

  Hier zou onze 6-jarige dochter Saar erg gelukkig mee zijn! En helemaal wanneer ze merkt dat de paarden ook nog kunnen lopen en hinniken!

 5. Jamey zegt:

  Oeeeh hier moet ik ook echt aan mee doen voor mijn nichtje. Nu al de hele tijd met eenhoorns en paardjes aan het spelen. Dan kunnen deze niet ontbreken op haar verjaardag natuurlijk!!

 6. maaike beld zegt:

  Ik waag een poging voor mijn jongste dochter van 7. Merle is ontzettend gek van paarden en vraagt al tijden of ze op paardrijles mag. Helaas zit dat er even niet in, maar ik denk dat ze met dit paard een heleboel liefde kwijt kan!

 7. Linda K. zegt:

  Die paardjes wil iemand vast wel vinden onder de kerstboom @lieve nichtje

 8. Marja zegt:

  Wat gaaf, zal mijn dochter fantastisch vinden

 9. Marcia Kan zegt:

  PS: dochters zijn 9 en 6 jaar!

 10. Marcia Kan zegt:

  Jaaaa, mijn meiden Elisa en Hannah zijn dol op paarden! Zou een mooie aanvulling zijn op hun Baby Born pop!

 11. Sophia Grootjans zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn 5 jarig dochtertje. Haar lievelingsknuffel is een grote witte eenhoorn. Voor mijn meisje gewoon een paard 🙂

 12. A hoekstra zegt:

  Wat leuk! Mijn dochter van 2.5 is helemaal gek van haar baby born en van paarden. Zij zou dit geweldig vinden om te winnen.

 13. wilmsen anita zegt:

  mijn kleindochtertjes zijn echte knuffelaars. ze zouden er blij mee zijn

 14. Alida Kuypers zegt:

  Voor onze kleindochter van 3 die helemaal gek van paarden en pony’s is

 15. Susan Ferwerda zegt:

  Ik wil het voor mijn 7-jarige dochtertje winnen. Ze is gek op paarden – ze kijkt naar films met paarden erin, speelt heel veel met My Little Pony’s en in de zomer rijdt ze paard.

 16. Patricia Bouthisma zegt:

  Graag voor onze zoon Sil. Sil is bijna 11 jaar (29 november), maar verstandelijk is hij een jaar of 5 a 6. Hij is dol op knuffels en op paarden. Dit zou een grote glimlach op zijn gezicht toveren en een geweldig kado zijn voor zijn verjaardag.

 17. Anouk schuurman zegt:

  Voor mijn dochter van 4 oh my wat zou ze dit gaaf vinden!!

 18. Manon zegt:

  Mijn zoontje van 2 is dol op dieren en een echte poppenpapa!

 19. Marjanne van den Blink zegt:

  Voor mijn kleindochter van 2 doe ik heel graag mee !!!

 20. Nynke zegt:

  Ik zou heel graag dit paardensetje willen winnen voor mijn nichtje van 5! Dit zou fantastisch speelgoed zijn en ze is he-le-maal gek van paarden!

 21. Denise hendrikse-groffen zegt:

  Superleuk voor mijn kleine meisje die het liefst een eigen pony wil ?

 22. Elle zegt:

  Een echt paard zit er niet in voor onze meiden maar deze zijn wel superleuk zeg, ik doe graag mee!

 23. Marleen oosterloo zegt:

  Een van de eerste woorden die mijn dochter van 2 zei was…. “Paardie!” (overal staat een “ie” achter).
  Dus dit zou ze geweldig vinden

 24. Ilse Dullaert zegt:

  Dochtertje Willa van 5 is dol op paarden. Sinds september volgt ze ook rijles en elke keer opnieuw telt ze af naar het volgend weekend. Ze zou dus door het dolle heen en megasuperblij met haar eigen paarden thuis 🙂 Ze heeft deze paardjes al gezien in de boekjes en vindt ze fantastisch !

 25. Wendy zegt:

  Mijn dochter van 3,5 jaar zou dit zeker en vast geweldig vinden voor haar Baby Born pop!

 26. veertje zegt:

  zoontje is ook zot van paardjes dus duimen maar

 27. Marian van Trigt zegt:

  Philein en Elle vinden paardjes erg leuk spelen er ook mee. Zouden wel op paardrijles willen, maar eerst zwemdiploma halen. In vakanties vaak op Pony’s rijden op de campings

 28. Jufstuf zegt:

  Oh mijn dochtertje van 6 zou dit super leuk vinden want ze is net gestart met haar 1ste paardrijlessen

 29. GRYSON WIM zegt:

  Mijn dochter Stephanie en ikzelf zijn grote dierenvrienden en haar dochtertje, Fleur wordt dat zeker ook. Nu beperken we het nog tot poezen maar her zou leuk zijn om Fleur te zien paardrijden. Deze mooie knuffels zijn al een goed begin ! Ik deel met plezier op facebook.

 30. Linda K. zegt:

  Mijn vriendin heeft een meisje van vier, paardenmeisje in de dop, alles wat paard is vindt ze geweldig en de kleur rose ook, een echt meisje meisje….ouders net gescheiden dus ze verdient wel een leuk eigen paardje

 31. melissa zegt:

  Heel veel succes met het behalen van het aantal bezoekers; gaat je vast lukken! en wat een leuke prijs. dochter elise van 6 is gek van baby born (ze is zoieso een echt poppenmoedertje en speelt de hele dag met haar poppen-verzameling) en gek op paarden (ze gaat binnenkort op paardrijden); dus deze combinatie is echt een superprijs voor haar!

 32. silvie veeckman zegt:

  VOOR EEN ADOPTIEKINDJE .6 JAAR.Geen vlees van mijn vlees.Geen botten van mijn botten.Noch bloed van mijn bloed,maar wonderbaarlijk toch van ons.

 33. Iris zegt:

  Oh, wauw, ik doe dolgraag mee voor mijn nichtje van zes. Ze is gek op alles wat met paarden te maken heeft (mijn zus wordt er soms wel een beetje gek van). Hoe tof zou het zijn als ik haar kan verrassen met deze prijs. Haha, dan word ik in één klap lievelingstante 🙂

 34. marijke boulet zegt:

  Ik doe mee voor mijn nichtje emily van 6 jaar. Zij houdt enorm van paarden en zou dolblij zijn met deze prijs !

 35. eric meyers zegt:

  Ik doe mee voor mijn nichtje Stacey van 5 jaar , zij is zot van paarden en zou dit super vinden !

 36. Jacques Leliveld zegt:

  met deze Baby Born Pony ga/wil ik mijn kleindochter HEEL blij maken. Zal delen op FB en zoveel mogelijk andere social media kanalen.

 37. hendrickx zegt:

  Voor de kleindochter. Ze is gek op paardjes en haar baby poppen

 38. Evelyn Hardeman zegt:

  Mijn dochter van 7 zou dolgraag zelf een paardje hebben. Met dit paard kan ze alvast oefenen met het verzorgen ervan.

 39. Lyn zegt:

  ZO schattig, het liefst zou ik er zelf mee spelen 😉 Ik doe graag mee voor mijn nichtje van 5 omdat ze gek is op dieren EN op poppen, dit zou ze echt geweldig vinden. Met het oog op de feestdagen is dit het perfecte cadeautje.

 40. Marja zegt:

  Dochter is net 1 geworden en begint nu alles te ontdekken en dit zou ze geweldig vinden

 41. Anouk Nijmeijer zegt:

  Wat een leuke paarden!mijn twee dierenvrienden zouden hier super blij mee zijn! En de paarden ook want ze zullen prachtige avonturen beleven! Mijn kinderen verzinnen de meest originele en onmogelijke dingen in hun spel, soms wou ik dat ik al was het maar voor de helft zo makkelijk buiten hokjes kon denken als hun.

 42. Lucinda zegt:

  Superleuk zeg
  Joony van 15 maanden is echt dol op paardjes
  Supergaaf deze actie ?????

 43. Wendy zegt:

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden mijn lieve nichtjes zeker heel blij ze zijn helemaal weg van paarden en alles wat met paarden te maken heeft zou ze graag willen verrassen met deze schitterende prijs zo heeft de oudste van 7 haar eigen paard net als de kleine van 1,5 jaar geen ruzie meer als haar kleine zusje met haar paard wil spelen en ze zijn prachtig en schattig echt iets voor deze paarden fans. Doe graag mee en heb deze schitterende actie ook met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn zodat er hopelijk snel 10.000 likes bij mogen zijn en iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen want als ik deze prachtige prijs voor hun zou mogen winnen dan raken ze zeker van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het spelen zonder ruzie samen eindelijk beginnen #Spannend fijn weekend

 44. Nelly zegt:

  Leuk voor mijn kleinkind

 45. Linda zegt:

  Wat ontzettend leuk (ook al is mamma zelf bang voor paarden). 😉 Onze kleine meid (2j) kan gelukkig met haar tante mee naar de manege en haar tante wil ook vast heel graag samen met deze paardjes komen spelen. <3

 46. Verheyen Chris zegt:

  Mooi! Voor mijn kleindochtertje BO en kleinzoontje JOKKE

 47. Marieke zegt:

  Super voor ons meisje van 1,5! Gisteren heeft ze mijn oude Baby Born gekregen en ze loopt er nu al als een moedertje mee rond. En ook een ‘hop hop paatje’ is een favoriet. Geweldig om die 2 te combineren!

 48. Dionne van der Kooij zegt:

  Oh wat wilt mijn liefste nichtje deze toch graag! doe dan ook mee om haar eens even flink te verwennen, wanneer ik deze super schattige paardjes mag winnen!

 49. Evelijn zegt:

  Onze Roos van 5 heeft even op paardrijden gezeten maar tot haar grote verdriet hebben papa en mama dit opgezegd. Ze is dol op paarden, maar van dichtbij bleken de paarden toch wel heel erg groot te zijn en als ze zelf wat groter is gaan we het gewoon opnieuw proberen. In de tussentijd zou ze mooi deze paardjes kunnen verzorgen. Want ze vindt ze nog steeds lief.

 50. Oma Will zegt:

  Wow, wat een leuke paardjes
  Ik wist niet dat er ook paardjes waren van Baby Born.
  Mijn kleindochter van 5 jaar, die heeft ook een paardenstal met allemaal paardjes, ik geloof van Play-Mobil en daar speelt ze altijd mee.
  Ze vraagt wel eens: Oma, ik zou wel op paardrijles willen, maar dat gaat niet zegt mama.
  Misschien maak ik haar blij met deze paardjes
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, om privéredenen, maar ik volg je op bloglovin.
  Hoop mee te mogen loten.

 51. Sonja Rietjens zegt:

  Mijn kleindochter houd van paarden , ze gaan ook steeds op vakantie naar ponyparkcity, omdat ze zo gek van deze mooie dieren zijn , zou haar dus super graag met deze mooie prijs willen verrassen , ze is bijna jarig en wordt dan 7 de ideale cadeau dus een fiere oma

 52. Lydia de Keijzer zegt:

  Wauw, zou ik hier thuis even mee scoren 🙂 Mijn meisje van 4 is een echte poppenmoeder en daarnaast gek van pony’s en paarden, hoe leuk zou zij het vinden als ze deze twee kon combineren? Ik loot dus heeeel graag mee!

 53. Sofie Dauw zegt:

  Een echt PAARDenmiddel om mijn dochter op te beuren is spelen met haar poppemie (van Baby Born). Dat gaat vaak gePAARD met het verzetten van haar zinnen en de aandacht van mama die het beste PAARD van stal wil halen om de rust terug te brengen in huis! Dit leuke PAARD van Baby Born zou dus een leuke uitbreiding zijn om wat nieuwe inspiratie te krijgen!

 54. Marian B zegt:

  Wat had je mij hier vroeger blij mee kunnen maken! Nu doe ik mee voor mijn dochtertje, en wie weet speel ik dan binnenkort gewoon mee 😉

 55. Charlene zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die bijna jarig is zij vind dit helemaal super en zal hier echt van genieten

 56. Tamara zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje van twee, een echt meisje. Zij zal dit echt geweldig vinden.

 57. Sharon zegt:

  Voor mijn dochtertje van 4 jaar zou ik heel graag deze superschattige pony en haar baby willen winnen! Ons meisje is gek op haar poppen en haar knuffels. Alleen kunnen haar poppen (waaronder ook Baby Born poppen) niet op haar knuffels zitten. Hoe gaaf zou zij het vinden als haar poppen kunnen ponyrijden! Al zou ze in het begin waarschijnlijk alleen maar bezig zijn met de pony en haar baby omdat ze die samen al helemaal geweldig zou vinden, dan zouden haar poppen er nog niet eens aan te pas komen!

 58. Sharon de Ridder zegt:

  Ik heb je bericht gedeeld én 2 vriendinnen getagd die ook dochters hebben met een liefde voor paarden 🙂 Ik maak zelf graag kans voor mijn oudste dochter (6 jaar); ze houdt ontzettend van paarden (eigenlijk alle dieren), maar door allerlei allergieën kan ze er niet mee knuffelen… Met dit paardje wel!

 59. Vivian zegt:

  Een eigen paard heb ik vroeger gehad… helaas moeten laten inslapen :(.
  Heb onze meiden van 3 en 4 hier natuurlijk al heel veel over vertelt, ook omdat ik vele foto’s heb met Buddy. Ooit komt er weer een paard, maar zou nu al de meiden graag met Baby Born pony Sunny en haar baby willen laten spelen :).

 60. Linda zegt:

  Wat onwijs leuk!! Ik doe graag mee voor mijn dochter Fenna van 1 jaar! Ze is gek op dieren. Op de fiets wijst ze naar alle beesten en probeert ze het geluid na te doen. Deze knuffelige varianten vallen vast en zeker in de smaak!

 61. van erum maria louisa zegt:

  zo lief daar kan niemand nee tegen zeggen

 62. Marijke zegt:

  Ik vroeg Ylva wat ze zaterdag wil voor haar verjaardag haha haar antwoord was een paard? dat gaat hem niet worden en nu zie ik deze super win actie voorbij komen!! Hier zou ze zo blij van worden,dus ik doe heel graag mee voor haar????

 63. Janneke Buist zegt:

  Wat leuk en schattig! Ik heb hier een heel lief paardenmeisje bij wie deze Paarden van Baby Born heel erg welkom zijn!!!

 64. cobi zegt:

  Ik heb hier een klein meisje die daar echt heel erg gelukkig van zou worden.
  Dus ik speel graag voor haar mee

 65. Evelien zegt:

  Wat zijn ze leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn 2 meiden van 4 en 7, ze hebben net allebei een pop gekregen voor hun verjaardag, de jongste de baby born en de oudste heeft baby annabel, het zijn op en top poppenmoedertjes. En ook gek van paarden, onze barbie paarden worden vaak gebruikt, maar ja, daar past natuurlijk geen baby pop op 😉 En 2 paardjes, handig, geen ruzie! Dat was inderdaad ook mijn idee toen ik het las. Succes met het behalen van de 10.000!

 66. sunny zegt:

  Milou is 2 1/2 jaar en houdt erg van paardjes. Als we gaan fietsen stoppen we altijd als we paardjes in de wei zien, en dan hinnikt ze gezellig mee. Oma heeft een stenen paardenkar in de voortuin staan, en sinds Milou die ontdekt heeft, wil ze steevast op de rug van de paardjes zitten. Daar geniet ze erg van (en wij ook ! ). Daarom gun ik Milou dit leuke speelgoed. Ze is altijd erg lief en gezellig en mag best extra verwend worden, want sinds kort heeft ze een broertje waar ze ook superlief voor is !!

 67. Patricia Paling zegt:

  Wauw!!! ? Ik doe heel graag mee voor mijn bijna 6-jarige dochter Liv! Zij zou dit helemaal geweldig vinden! Ze is dol op paarden en wil graag later paardrijles geven aan kinderen! Dan kan ze alvast oefenen door haar Baby Born les te geven! Ik hoor haar al zeggen “ahhh, wat schattig”! Dit zou echt een geweldig kado zijn voor 5-12 of haar 6de verjaardag op 22-12 of voor 25-12! ???

 68. Lieke zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 4 jaar. Zij is gek op haar baby born en speelt er elke dag mee. Baby born heeft ook een mooie paardrij outfit, alleen nog geen paard.
  Deze staat bovenaan haar verlanglijstje, dus het zou super gaaf zijn als we hem winnen!

 69. Marian zegt:

  Ik doe mee voor oppaskindje Geertje, omdat ik de paardjes cadeau wil geven op haar 5e verjaardag. Zeker weten dat Geertje ze geweldig vindt!

 70. Channa zegt:

  Oh heel tof! Ik doe graag mee voor mijn 3-jarige dochtertje. Ze is gek op Babyborn en op paarden!

 71. Daan moerland zegt:

  Wat een leuke actie zeg! Mn meisje is net als ieder kind denk ik helemaal gek van paarden en heeft er het liefst 1 in de achtertuin?… met deze paardjes zou ze dolgelukkig zijn.. ze staan ook hoog op der verlanglijstje, in december wordt ze 4 ?

 72. Manon Holtman zegt:

  Mijn dochters van 6 en 9 zijn echte paardenmeisjes. Mijn zus heeft een Western-paard en zo snel ze de kans krijgen draven ze als echte cowgirls door de bak! Baby Born poppen hebben ze al maar een paard ontbreekt daar nog aan!!

 73. Kimberly zegt:

  Wat tof! Ik zou graag voor Evi de paarden winnen. Ze is helemaal gek op Baby Born en gaat tussen sint en kerst 5 jaar worden. Baby Born zelf heeft ze al en nu zit ze te azen op alle bijbehorende dingen. De paarden vind Evi enorm leuk omdat ze paarden heel lief vind en dus baby born ze ook heel lief vind.

 74. michael noo zegt:

  Maak heel graag kans voor mijn dochter die bijna 9 word! Zal een super cadeau zijn voor haar verjaardag of met de feestdagen!

 75. Tessa zegt:

  Súper leuk voor mijn dochtertje Kaya van 3,5 jaar die enorm van knuffels houdt! Babyborn vindt ze ook fantastisch dus dat is een mooie combi! ??

 76. Chantal Wollaars-Donath zegt:

  Wat een leuke uitgebreide blog.
  Zoals je zegt vroeger was er geen babyborn en nu kan je het zo gek nog niet bedenken of je ziet het in de winkel.
  Ik kijk iedere keer mijn ogen uit in de speelgoedwinkel het enige wat ik jammer vind is dat bij sommige de prijzen zo belachelijk hoog zijn.
  Stond laatst met een draak in mn handen het kon van alles werd er zelf enthousiast van totdat ik de prijs sticker zag €129,99 wauw wist niet hoe snel ik het terug moest zetten!
  Mijn dochter Jennifer van net 7 jaar is een echt poppenmoedertje…eigenlijk altijd al geweest heerlijk om haar te zien moederen haha vooral als de pop straf krijgt dan lach ik me krom!
  De liefde voor paarden is sinds afgelopen zomer begonnen net voor de vakantie had ze een kinderfeestje op de manege voor het eerst was ze zo dichtbij een paard geweest…nou dat was te gek!ze raakte er niet over uit gepraat.. hoor nog steeds regelmatig dat spikkel de liefste pony van de wereld is.
  Laatst zei ze:Als ik later heel groot ben dan ga ik spikkel kopen en een zak wortels dat vinden ze zooo lekker!heel leuk om haar zo enthousiast te zien!uiteraard wilt ze natuurlijk op paardrijles maar omdat ze op dit moment bezig is met zwemles gaat dat nog even niet door.wel heb ik beloofd zodra de diploma’s binnen zijn dan mag ze gaan paardrijden alleen dat duurt nog wel een poosje.ik zou het leuk vinden om haar als verassing deze schattige paardjes tegeven daarom wil ik graag mee doen met deze leuke actie!
  Ik zal het ook even op mijn facebook delen!
  Groetjes chantal

 77. Esther Wemeijer zegt:

  Voor mijn jongste dochter die eind december
  3 jaar wordt. En helemaal dieren gek is.

 78. I. Oudshoorn zegt:

  Graag maak ik kans voor mijn 10 jarige dochter, die groot paardenfan is en bovendien ook erg graag met haar Baby Born speelt.

 79. Celine Kruijswijk zegt:

  Dat zou tof zijn voor mijn dochter van 7! Ze is helemaal gek van paarden en samen met haar zusje van 2 speelt ze nog regelmatig met de poppen. Ik duim heel hard!

 80. Tamara zegt:

  Superleuk, hier twee grote paardenfans van 7 en 4, Emma en Loïs. Ze willen dolgraag op paardrijden, hiermee kunnen ze alvast ‘oefenen’

 81. Gera zegt:

  Ik loot graag mee voor mijn meiden van 7 en 3. Ik denk dat ze het geweldig vinden. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik het een hoge winkelprijs vindt ;).

 82. Tessa zegt:

  Lijkt me geweldig voor mijn dochtertje Lotus van 3 jaar. Ze is echt een poppen meisje. Die paardjes zouden echt een aanvulling zijn in haar poppenspel. ❤

 83. Karin zegt:

  Dit zou echt hét 5 decembercadeau zijn voor onze dochters. Helemaal paardengek zijn ze! Alles is paard of wordt tot paard gemaakt 🙂
  Ze zijn 4, 7 en 9 jaar.

 84. Merel zegt:

  Geweldig! Hoeven die dames (2 en 3) elkaar niet langer als paard te gebruiken 😉 Doe graag mee!

 85. Bodil zegt:

  Liiiiiiiiiieeeeeeeef!!!!! (Aldus mijn dochters 🙂
  Voor Alyssa (5) en Evi (2).
  Waarom? Omdat hun papa onlangs geheel onverwacht is overleden en we daar helemaal kapot van zijn.
  Fijn, leuk, lief, schattig speelgoed lijkt ze wel wat op te vrolijken, en het doet mij ook goed om onze meiden toch nog plezier te zien maken.

 86. Femke Dekker zegt:

  Leuk voor mijn dochter Sara van net 6 jaar. Ook broertje Teun van bijna 2 zou dolblij zijn met het paard.

 87. Heidie van der Steeg zegt:

  Als ik voor mijn zoon probeer dat stoere BIC pennenset van Star Wars te winnen, kan ik natuurlijk niet achterblijven om voor mijn dochter van 5 jaar, iets erg leuks voor haar geliefde babyborn pop te winnen. Een eigen paard nog wel. En dan ook nog wel een paard dat zelf kan lopen, dat zal ze helemaal speciaal vinden.

  Op naar die 10.000 unieke bezoekers per maand ! Succes ermee.

 88. Helma Keijzer zegt:

  Mijn peuter dochter is dol op paardjes. Laatst konden we in het dorp pony rijden. Ze wilde na 2 rondjes nog wel een keer. Ook is ze een echte poppenmoeder. Mijn oudste is al 7. En op de sporadische momenten dat ze gezellig spelen is met de poppen en toebehoren. Wat zou het een verrassing zijn als ze met hun pop naar “de manege” kunnen. En als de beide paardjes elkaar een kusje geven. Echte dieren hebben we niet….maar deze zijn net zo leuk!

 89. W Reurings zegt:

  Zo leuk! Mijn dochter van 6 wil deze zoooooooo graag. Ze is gek op paarden en wil ook zo graag op paardrijles ??
  We doen heel graag mee , en wie weet ?

 90. Liesbeth zegt:

  Jaaaaa! Ik doe heel graag mee voor mijn lieve nichtje! Ze heeft al een baby born, dus die kan mooi op het paard rijden! En de paardenliefde zit wel goed 😉

 91. Lesley zegt:

  Leuk voor mijn dochter en zoon want die houdt ook van paarden! Ze zijn vier en vijf en hiermee maak ik ze heel blij!

 92. cindylili zegt:

  wauwww waanzinnigmooi paardjes voor mijn meisjes.

  zoooooo leukerds echt wens
  hij komt hij komt de lieve goede heiligman.

  wauwww! ik doe mee

 93. Mariska Voortman zegt:

  Geweldig wat Baby Born allemaal heeft.
  Echt fijn speelgoed.
  Ik zou graag voor mijn kleuter van 4 jaar kans maken op het mama paard met veulen.
  Mijn meisje is dol op dieren en.speelt erg graag met poppen.

  Leuk filmpje van je meiden. Ze zitten samen zo leuk te spelen.

 94. Diana zegt:

  Doe graag mee voor mijn dierengek Sterre…!!! En ga m delen!

 95. Inge zegt:

  Yes yes yes!
  Ik wil heel graag meedoen voor mijn poppenmoedertje Lott.
  Ze is 7 jaar en als het aan haar ligt speelt ze non-stop met haar poppen.
  Ze zeurt al een tijdje de oren van mijn hoofd om paard te rijden dus…. Ze is deze zomer op ponykamp geweest, en daardoor is ze nu natuurlijk helemaal in de paardengekte terechtgekomen. Haar grote droom is om met haar spaarcenten een wei en een paard te kopen.
  (En ze is er van overtuigd als ze dat paard goed verzorgd, er dan vanzelf een veilen te Voorschoten komt ??)
  Daarom! Een kansje voor mijn lieve dochter.
  Met plezier werk ik mee aan jou 10.000 droom!!

  1. Inge zegt:

   Veilen is veulen natuurlijk 🙂

 96. Fleur zegt:

  Ze zijn superlief. Bij welk meisje staat er geen paard op het verlanglijstje van Sinterklaas

 97. Bianca Bosman zegt:

  Superleuk voor Vera van net 5 jaar. Ze is gek op paarden en pony’s maar mag nog niet echt ponyrijden, dat kan pas bij 6 jaar…Ze oefent soms op het grote paard van mama maar dat knuffelt niet zo handig, daarom is dit echt iets voor haar! En haar broertje van 2 jaar kan dan mooi mee spelen, superleuk.

 98. Nicol meewis zegt:

  Oehhhh hier zou Marissa zo onzettend blij van worden.
  Mijn meisje wilt dolgraag op paardrijden, helaas kan dat nog niet omdat ze 4 jaar is;) denk dat ze met dit paardje speelt slaapt en het liefst mee naar school neemt?
  Geef je een like, en deel hopelijk haal je je aantal bezoekers dit jaar ☘️

 99. Patricia zegt:

  Oeee die wil Lily (7) heel graag voor Sinterklaas dus maak graag kans

 100. Ik zou graag ons dochtertje Eva blij maken 😀

 101. Albertine van Veldhuizen zegt:

  3 van mijn 4 dochters zijn paardengek. …maar dit is het leukst voor onze Daphne (6 jaar)…die wil dit héél graag…
  Zou een geweldige verrassing zijn om in de zak te stoppen voor 5-12 !

 102. Evi Huys zegt:

  Ik heb een dochtertje van 2,5 en een zoon van 4,5 en ze zijn beide gek op paarden. De oudste doet aan hippotherapie en paarden maken hem blij. Extra leuk is dat ze binnenkort er een broertje of zusje bij krijgen, net zoals dit paard een veulentje heeft. Volgens mij gaan ze hier leuke uren mee kunnen beleven!

 103. Cindy Pater zegt:

  Mijn meisje (5) is helemaal gek op paarden nadat ze er eentje geknuffeld heeft bij een Vriendin. Nu kunnen wij geen echte veroorloven maar dit zou ze helemaal geweldig gaan vinden dus ik hoop dat ze het geluk mee heeft nu.

 104. Esmeralda Groenland zegt:

  Dat zou echt geweldig zijn voor Jara (2 jaar en 9 maanden). Gek op paarden en een echte poppenmoeder.

 105. Ramona Van Leeuwen zegt:

  Wat een leuke dingen krijg je toegestuurd! En wat aardig dat je ons wil laten meedelen hierin… ik ding graag mee voor mijn dochter van 9 die gek is op paarden en niets liever wil dan met haar vriendje op paardrijden, wat er het aankomende jaar dan ook maar van moet gaan komen omdat ze op de vrijdag middag gaat rijden… en de mama van het vriendje heeft aangeboden om ze te brengen en te halen, dus blijft er voor mij geen smoes meer over….
  Ik vind paarden super leuk en mooi, maar ook heel eng en groot, maar deze paardjes kan ik wel handelen hoor 🙂

 106. Sabine Flothuis zegt:

  Mijn dochter Mara is afgelopen weekend 7 jaar geworden en heeft EINDELIJK haar wens in vervulling zien gaan. Ze heeft een Baby Born pop gekregen. Wat is ze er gelukkig mee 🙂 Haar Roosje (zo noemt ze de pop) moet overal mee naar toe en ligt in haar eigen bedje (een mandje naast haar bed). Ze is er echt zooooooooo dol op!!

  Ze is ook dol op paardrijden en heeft via school drie proeflessen mogen doen. Wat was ze trots dat ze al mocht draven! Sinds die lessen heeft ze het dus heeeeeeel veeeeeel over paarden en zou ze echt op paardrijden willen. Jammer genoeg voor haar gaat dat nog niet gebeuren omdat ze eerst haar zwemdiploma moet halen.

  Ik weet heeeeeeeeeeel zeker dat ze een GAT in de lucht springt als ze voor haar Roos een paard en veulen krijgt. Ik zie dat koppie nu al voor me ^_^

  Ik heb de actie uiteraard gedeeld op de socials en ga nu ONGELOFELIJK hard duimen voor het mooiste cadeau voor deze Sinterklaas!!

 107. Marange zegt:

  Jaaa heel graag. Voor mijn dochter van 8 en zoon van 5 die helemaaaal paardengek zijn! Dit zou super cool zijn!!

 108. Petra de Mooij zegt:

  Wauwie… dit is echt de droom van mn dochtertje Lotus. Ze is ruim 3,5 jaar. En is echt een grote fan van paarden. En dat is best nog al wat. Want voor andere dieren rend ze nog net niet hysterisch weg, haha.
  Maar paarden vind ze prachtig mooi. Ze heeft zelfs al eens op een paardje gereden. En elke keer als ze de reclame van de babyborn paardjes voorbij ziet komen. Zwijnelt ze helemaal bij de televisie. Dus ja wij doen dolgraag mee. En ik zal zeker je berichtje delen.

 109. Rosemary van Duinen zegt:

  Ja leuk voor kleindochter die net 7 jaar is geworden. Zij is op veel paardenfeestjes geweest en is gek op de dieren. Enja handig dat ’t er 2 zijn want dan kleine broer 5jr ook meedoen. En misschien stukje klittenband dan loopt de pony toch mee? Afijn ik loot mee??

 110. Wendy Van De Reyd zegt:

  Mijn dochtertje Sharona is een echte paardenfreak, ze zou dus graag kans maken hierop, ze word 16/12 alweer 7 jaar , een leuke verrassing voor haar dus mama maakt graag kansje ?

 111. Erika van Koert zegt:

  Wat super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Elin van 6 die echt houd van dit soort dingen

 112. Laura van hout zegt:

  Waaaauw wat leuk!!! Ons meisje is 7 dec jarig(6) en zou het echt geweldig vinden om voor haar baby born pop net als ze zelf heeft, 2 kleine ponytjes te krijgen. Eindelijk pony’s die ze wel mee mag nemen in haar bedje;)

 113. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Super gaaf voor mijn dochter Noor die 3,5 jaar is. Ze speelt graag met haar baby born en aait heel graag de pony op het werk. Ze wil de paarden in het dorp altyd voeren dus dit is geweldig voor haar. Super gaaf een moeder met een kindje is.

 114. Ineke zegt:

  Mijn dochter Digna. 6 jaar verliefd op haar poppen, maar mist nog een leuk uitje met haar poppen hoeleuk zou het zijn samen naar de paarden kijken, maar helaas heeft pop nog geen paard enkel een leeg weiland. ?

 115. Marjo zegt:

  Wat een super leuke actie! Dit staat op.het wensenlijstje van Sarah van 4 jaar. Dan kan ze haar pop rondjes laten rijden. Super Leuk!

 116. elisabeth maria martina zegt:

  daar gaat elk meisjeshart sneller van slaan

 117. Marian van Trigt zegt:

  Philein 6 jaar zit sinds september op paardrijles. Geweldig. Spaart nu ook alles wat met paarden te maken heeft. Heel leuk deze paardjes. Zal ze uren zoet mee zijn.

 118. Marian van Trigt zegt:

  Philein 6 jaar zit sinds september op paardrijles. Geweldig. Spaart nu ook alles wat met paarden te maken heeft. Heel leuk deze paardjes. Zal ze uren zoet mee zijn.

 119. Marian Zw zegt:

  Ik heb gedeeld op Facebook en Twitter. Wat een geweldig kado. Mijn meisje is 7 jaar en wil zo graag den paardje om voor te zorgen. Maar dat vind ik dan weer niet zo’n goed idee, wat zal ze dit een geweldig kado vinden. Ze zien er zo schattig uit! En dan is ze deze maand ook nog jarig!

 120. Marian van Trigt zegt:

  Philein 6 jaar is begonnen met paardrijles sinds september. Vindt het geweldig. Dankzij een feestje paardrijden is zij zo enthiusiast geworden. Leuk voot haar dezecpaardjes. Verzameld nu alles. Posters. Stickers Oorbellen. Paardjes. Wat er maar van is. Hier zou ze heel blij mee zijn.

 121. Marjolijn Yara zegt:

  Jaaaa dit is echt helemaal te gek ?
  Elke keer zegt me dochter wel Mama ik wil een ? paard!
  Ook klinkt dagelijks het liedje er staat een paard in de gang ?

  Maar er staat natuurlijk nooit echt een paard in de gang haha

  Ze fantaseerd er ook over zo tovert ze haar fiets om tot paard die ze dan wat gras geeft.
  De hond word ook ineens een paard en zelfs haar broertje dan maar ?

  Maar zulke leuke schattige paardjes zou natuurlijk een stuk leuker zijn!! ?

  En dan die geluidjes die ze kunnen maken ???

  Me dochter zou door het huis heen rennen en huppelen van blijdschap als er ineens niet 1 maar 2 paarden in de gang staan.

  Aan aandacht zal ze zeker weten niks ontbreken. En ik weet zelfs zeker dat ook deze paardjes een suikerklontje krijgen en niet alles amerigo in hun schoenen.

  Wij gaan onze duimen laten draaien en heeeeel hard hopen dat de paardjes straks hier mogen rondlopen ??? ( Yara word 23 december 4)

 122. Kelly Aarts zegt:

  Mijn dochters vinden paarden erg leuk! Ik heb er zelf hélemaal niets mee, maar zij vinden het geweldig. Zolang het bij speelgoedpaarden blijft, en ze niet echt op paardrijden willen, kan ik ermee leven ?.
  Mijn meiden zijn 6 en bijna 4. Duimen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.