OOTD en unboxing van Miss Etam goodiebag

Jullie hadden nog een outfitpost te goed van mijn nieuwe Miss Etam shopsels. Ik vond het erg leuk om te lezen in de reacties dat jullie het groene blouseje zo leuk vonden staan, want die heb ik gekozen! De jurk vond ik ook super trouwens. Maar bij deze blouse was de feedback van mijn ‘blogpanel’ in de kleedkamers dat ik er echt een business babe mee was. En dat wil ik!

miss etam shopping
Mijn Miss Etam shopsels.

Het werden dus de jeans met borduursels, de donkergroene blouse met strik en een wit hemdje voor eronder. Als je de #missetamapp hebt gedownload (en dus 200 punten hebt gekregen) kun je de items als stand alone foto bekijken. Met de gespaarde punten kun je shoptegoed verdienen, dat is altijd fijn. Het hemd is – zie ik in de app – nu ook in de aanbieding. Eentje voor 8,99 euro maar 2 voor 14 en hij zit perfect, lang genoeg om de buik te camoufleren.

Met een glimlach staat alles beter…

Vandaag heb ik het setje weer de hele dag aangehad en ik voelde me erg gehaaid op business gebied. Enkele dames die bij mijn acquisitie service zijn aangesloten stuurden wel heel belachelijke voorstellen naar me door, die ik – al zeg ik het zelf – correct, maar duidelijk en daadkrachtig heb opgevolgd. Ze horen netjes gecompenseerd te worden voor hun werk en het bereik en de domeinwaarde die ze hebben opgebouwd. Tsjakka de bakka!

Hier nogmaals de outfitfoto’s:

Goodiebag uitpakken

Ik moest ook wel knallen hoor, want vandaag werd ook de verkoopstyling van ons huis gedaan en het was de laatste dagen en vanmorgen flink aanpoten. Alles schoon en clean krijgen. En dat terwijl het perspakketjes gallore is tot en met december… de spulletjes uit de goodiebag die ik kreeg bij Miss Etam waren uiteraard al netjes opgeborgen. Mijn dochters vonden het erg leuk om me te helpen bij de unboxing.

Er zat echt ontzettend veel in, ze weten wel hoe ze een leuke goodiebag moeten vullen hoor!

 • Tijdschrift Women’s Health
 • Dove douchegel
 • Bolletje ontbijtgranen
 • Jillz
 • Droogshampoo
 • Eenhoorn regenboog make-up kwast
 • Nagellak
 • Kitkat Chunky

Erg leuk en elke klant die op het Miss Etam feestje was ter gelegenheid van #missetammoments, kreeg er eentje mee. Verwennerij! Over verwennerij gesproken, ik heb erg veel winacties lopen en er staan er nog veel meer op de planning… Tis er het seizoen voor. Vandaag heb ik weer 2 winnaars geloot, alle namen en acties kun je vinden op mijn winactie pagina.

Dit is hem dan, mijn #missetam outfit! #mamablogger #bossbabe #workinghard

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Heb jij ook vaak dat je net even wat zelfverzekerder bent in de juiste outfit?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. MarjonS zegt:

  De blouse is erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.