Voordeeltjes met de nieuwe app #missetammoments

Voordeeltjes scoren, ik ben er gek op! Daarom vroeg Miss Etam mij of ik als merkambassadeur naar het lanceringsfeestje van hun nieuwe app MissEtamMoments wilde komen. Sinds 1 oktober kun je deze app downloaden en dan krijg je direct 200 spaarpunten. Bovendien kun je een gratis mok aanvragen met daarop Miss [Je Eigen Naam]. Superleuk, dus ik heb dat natuurlijk direct gedaan!

Op de website van Miss Etam en in de app hebben ze overigens nu ook veel items met tot 50% korting! Zeker de moeite waard dus om even rond te neuzen. Ze hebben er echt ontzettend leuke items dit seizoen, van de winkelmedewerksters in Apeldoorn hoorde ik dat er sinds kort nieuw bloed zit op de inkoopafdeling en dat ze daar ontzettend blij mee zijn. Ik ben het ermee eens, in de zomer scoorde ik weliswaar een gave zomerjas maar nú zag ik echt veel meer items in mijn smaak én in kleuren die mij goed staan.

Wat is mijn kledingstijl?

Ik mocht vrijdag 13 oktober dus voor een verwenmoment naar Miss Etam in Apeldoorn. Wie mij langer volgt weet dat ik het ontzettend moeilijk vind om de juiste kleding uit te zoeken. Daarin wordt ik gecoacht door Karin van de SoulStyling Club, die me wekelijks van tips voorziet over de juiste kleurkeuze, printjes, modellen en hoe ik mijn eigen stijl kan herkennen. Erg leuk trouwens, voor wie net als ik erg van horoscopen houdt: Miss Etam heeft op haar website ook een modehoroscoop staan. Voor mij als Boogschutter adviseren ze ‘sportief en stijlvol’ als kledingstijl. En dat klopt wel. Ik houd ervan als kleding comfortabel zit. Aan de hand van een collage waarin ik plaatjes plakte van kledingstukken die ik mooi vond, kwam dit regelmatig terug. Net als bloemetjes die momenteel erg hip zijn.

Verwennerij bij Miss Etam Apeldoorn

Samen met Linda carpoolde ik naar Apeldoorn om voor deze winter passende aanvullingen voor mijn garderobe te vinden bij Miss Etam. De dingen die ik vaak draag, raken één voor één steeds meer versleten. Van de zomer had ik wel wat leuke nieuwe jurkjes, maar in de winter draag ik toch graag broeken. Zou ik een nieuwe legging uitzoeken om makkelijker jurken en rokken te dragen of zou ik gaan voor een nieuwe spijkerbroek omdat ik net mijn favoriete in de vuilnisbak moest gooiden? En truien of longsleeves zonder slijtage zouden ook erg fijn zijn! (Die zitten ook zo fijn.)

De boodschap van Miss Etam was dat we ons deze middag vooral in de watten moesten laten leggen. ‘Mooi jezelf zijn’ is hun slogan en dat kwam op het lanceringsfeestje van de app goed naar voren. De winkel herkenden we van ver door de ballonnen. Bij binnenkomst stond een karikatuurtekenaar leuke portretten te maken. Een mooie taart trok onze aandacht net als de vele lekkere hapjes. Stylist Janice presenteerde het geheel en gaf klanten stylingadvies. Wij gingen direct in de rij bij de kapster en visagiste die ervoor zorgden dat we ons echt heel mooi voelden als onszelf! Ik kreeg van de kapster een speciaal soort watervalvlecht (én uitleg hoe ik dit bij mijn dochters kan proberen) die ze met een paar speldjes vastzette. Echt zo gaaf! Ik heb heel voorzichtig geslapen die nacht, zodat ik het met een klein beetje fatsoeneren de volgende dag ook zo kon dragen. Vond het zo mooi! Ook de visagiste nam echt de tijd voor iedereen die op haar stoel plaats nam en gaf heel veel uitleg over wat ze deed en waarom. Verder was er nog een handletteringgoeroe die voor iedereen de prachtigste bekertjes versierde met mooie teksten. Superleuk! Om het feestje compleet te maken kregen alle klanten een goed gevulde goodiebag mee naar huis (de unboxing komt in een vervolg blog).

Outfits passen

Nu ik er helemaal tiptop uitzag, werd ik door Linda (van Mamaliefde) en Judith (van Mommy loves Pink) naar de paskamers gestuurd. “We gaan outfits passen!” Oh jee. Een beetje uit mijn comfortzone. Zoals ik eerder al bekende pas ik bijna nooit kleding in paskamers. Nu moest het zelfs onder tijdsdruk! Het outfitfeestje moest klaar zijn vóórdat de champagne werd opengetrokken. Ik had natuurlijk tv-stylist Janice om advies kunnen vragen, maar ik word altijd een beetje zenuwachtig van ‘bekende’ mensen.

Helemaal wél in mijn comfortzone vroeg ik daarom advies aan een winkelmedewerkster. “Ik heb nú 3 leuke outfits nodig om te passen, help!” Ik had al wel een beetje staan gluren naar een grijze trui / jurk met bloemetjes die ik erg mooi vind, maar ik was bang dat de kleur niets voor me zou doen. Wel had ik zelf een jeans uit het rek getrokken met hele mooie bloemenborduursels die ik graag wilde passen. Maar wat moest daar dan op? Ook onder tijdsdruk loodste de Miss Etam adviseuse me door de winkel (echt groot trouwens in Apeldoorn!) en vond ze heel snel verschillende leuke sets. Die ik zelf niet snel gepakt zou hebben. Dát maakte het echt leuk, want nu wist ik zeker dat ik van de passessie iets zou opsteken! Namelijk dat je kledingstukken soms echt aan moet zien om te kunnen beoordelen of het iets voor je is.

Als je zo met elkaar outfits past, krijg je ook direct eerlijke feedback. De outfit die het meest ‘mij’ was, moest ik zeker niet nemen. Het topje wel, maar het vest vond het panel niets. En “ik fotografeer je even alleen van de bovenkant want met die panty aan je voeten dat kan écht niet”…  😳  Een trui in een geweldige kleur bleek mijn vetrollen nogal goed uit te laten komen. Die ging direct weer uit. En verschillende andere items vond ik echt ontzettend gaaf! Was heel lastig om een keuze te maken. Aan één set kwam ik niet eens meer toe in de paskamers, dat maakte de keuze iets makkelijker. Het werd de set waarop ik ontzettend enthousiaste reacties kreeg: “Ja, hiermee kun je je zeker bij een klant vertonen. Dit staat je goed zeg! Wat leuk! Die kleur, wauw!” Nou ja, dat soort dingen. Ik heb dus die outfit gekocht van het shoptegoed dat ik van Miss Etam kreeg en er nog wat geld bij gelegd omdat ik persé de hele set wilde hebben (de voordeeltjes van de app meepikken was natuurlijk ook belangrijk haha). Dat is namelijk een fout die ik zelf regelmatig maak: één leuk item kopen en dan geen goede match hebben in je kledingkast.

Het was een ontzettend geslaagd lanceringsfeestje bij Miss Etam. Lekker druk in de winkel, goed gezelschap, leuke dingen om te doen en geweldige kleding natuurlijk! Na afloop ben ik met Linda samen – we waren tenslotte compleet opgetut met haar en make-up – nog even iets gaan eten. Daar kreeg de dag een gouden randje, Miriam liet ons haar net geboren dochtertje zien live vanuit het ziekenhuis <3

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van deze outfits vinden. Laat je het weten? Binnenkort uiteraard de Outfit of the Day post waarin je kunt zien welke set het geworden is. Wat denk jij dat ik gekocht heb?

#missetammoments # missetamapp

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Ik hoop dat je de groene blouse met strik hebt gekozen! Staat je heeeelll goed! En anders moet je hem alsnog bestellen 🙂

  2. Het outfit met de lange jurk, prachtig! Het staat je allemaal erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.