Keek op mijn week: HEMA taart, bento, huishouden, opdrachten scoren, Miss Etam event

Leuk dat je weer meeleest! Hoe was jouw week? Die van mij was deze week weer wat vrolijker. Even een paar daagjes jezelf zielig voelen helpt enorm om daarna weer vol power en energie te knallen! Ik begon mijn werkweek lekker met allerlei mooie offerte aanvragen en mijn huishouden redelijk op orde. Alleen de mailbox stond nog op een dikke achterstand. Hoe is het mij vergaan?

Prinsessentaart van de HEMA

Zaterdag nam ik de Flow mee naar dansles. Even rustig wat artikelen lezen terwijl mijn kleine mop zich vermaakte in de les. Ze had er zin in, want ze had een vriendje meegenomen die kwam kijken. Daarna deden we samen boodschappen bij de Albert Heijn, zodat de meisjes weer stickers hadden om in hun verzamelboek te plakken. Inmiddels hebben we een klein stapeltje met dubbele stickers. Zuslief kwam net uit scouting toen de deurbel ging: een bezorger met taart van de HEMA! Niet zomaar een taart ook, maar een prinsessenboltaartje. Deze taart is nieuw in het assortiment en kun je online bestellen voor 12,50 euro op de website van Hema. Wij mochten hem proeven, wat een heerlijke verrassing voor de meisjes. Uhm… en ook voor papa en mama  😎 .

Het prinsessenpopje zelf is gemaakt van suikerwerk. De rok van de prinses is gemaakt van een bedrukte laag witte chocolade, gevuld met chocoladecake en aardbeienbavarois. Mijn dochters zijn ervan overtuigt dat het stukje rok dat met sterren bedrukt is het allerlekkerste smaakt van de hele taart.  😆 Met een doorsnee van 16 centimeter is dit taartje in elk geval heel geschikt voor kinderpartijtjes. Naast de prinses is er ook een kabouter boltaart en een robot boltaart. De taarten zijn twee dagen na bestelling af te halen in de winkel en komen vers van HEMA’s eigen bakkerij.

Was vouwen en prijs bezorgen

Zondag was een lekker dagje. Ik tikte achter elkaar wat teksten weg voor de blog en had expres mijn mailbox niet geopend. Ik vouwde een aantal wasjes weg en draaide er natuurlijk weer nieuwe bij. Ook hebben de meisjes en ik onder de douche uitgebreid de dierproefvrije shampoo, douchegel en conditioner getest die we enkele dagen eerder hadden ontvangen. Binnenkort meer hierover. Toen de zon scheen gingen we op pad om een gewonnen prijs te bezorgen. De winnaar bleek in de buurt te wonen, vlakbij een erg leuke speeltuin. Daar gingen de meisjes naartoe terwijl ik het pakketje bezorgde bij mijn lezeres. Uiteraard kreeg ik de vlop niet door de bus, maar daardoor heb ik wel even kennis kunnen maken. Grappig als je ineens het gezicht weet achter één van de namen die je berichtjes op Facebook liken  🙂 .

speeltuin
Lekker spelen in de speeltuin terwijl mama een gewonnen prijs bezorgd.

Work, work

Maandag had ik een afspraak staan die werd gecanceld, waardoor er wat tijd vrij kwam. Dat was maar goed ook, want mijn mailbox stond weer roodgloeiend. Ik heb niet eens alles op kunnen volgen, maar het liep lekker. Veel dingen afgestreept van mijn lijstje. Ook had ik een heel tof gesprek met een nieuwe samenwerkingspartner, hiervoor werd ik getipt door mijn moeder (dank je mams!) waarvoor ik een gave opdracht mag gaan doen. Ik kreeg wat goedkeuringen binnen op previews, volgde wat offerte aanvragen op en mocht ook weer nieuwe offertes uitbrengen. Vooral de blog van Merel is ontzettend populair bij opdrachtgevers de laatste tijd, leuk als je zo je blogvriendinnen kunt helpen. Ik hoop natuurlijk om van elke aanvraag een opdracht te maken. 💡 Van blogs typen kwam overdag helemaal niets, maar ik heb 4 facturen gestuurd (en een betaalherinnering, ja dat hoort er ook bij) wat mij altijd een positief gevoel geeft.

Poging gewaagd #bento voor n00bs #broodtrommel #mandarijn #lovemykids

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

De nieuwe Star Trek is niet echt in lijn met de rest

’s Avonds kwam er weer een nieuwe aflevering Star Trek op Netflix die we moesten zien. Kijken jullie ook? Ben je een beetje een Trekkie? Wij houden heel erg van Star Trek en hebben alle series gezien. De nieuwe serie is leuk hoor, maar… wij vinden hem erg… on-Star Trek achtig. Heel veel agressie en dingen die tegen de ‘prime directive’ ingaan, meestal zijn ze in deze serie wat meer ‘volgens de regeltjes’. Wat vind jij?

Save the date: Blogger by Nature

Dinsdag besloot ik last minute om toch naar de meeting te gaan bij Van der Valk in Gilze met Joyce en Esmée. Eigenlijk heb ik er geen tijd voor en gaat het allemaal even net niet. Maar ik wilde erg graag meebeslissen over de volgende editie van ons geslaagde kennisevent voor bloggers. We hebben een datum vastgelegd: 2 juni! Er was al bijna niets meer vrij, Stayokay Soest zit aardig volgeboekt dus er moest een knoop worden doorgehakt. We hebben uitgebreid gesproken over een mooi programma, de opzet en zaalindeling etc. Het scheelt dat we nu al een precedent hebben neergezet en een iets langere aanlooptijd hebben om alles te organiseren. Geeft hopelijk ons alledrie iets meer lucht in de organisatie, maar we hebben er ontzettend veel zin in!

maaltijden annabel karmel
Een diepvriespakket met verse maaltijden zonder conserveermiddelen en andere toevoegingen van Annabel Karmel, vanaf november te koop bij de Jumbo! Voor kinderen van 1 tot 12.

Sufferd!

Dat deze beslissing niet heel handig was, ondanks dat ik blij was erbij te zijn bleek al snel. Er stond een klant voor mijn deur, waarmee ik had afgesproken dat die iets zou bezorgen. NEEEEEEEE! Helemaal niet meer bij stilgestaan. Mijn man was net weer vertrokken naar het ziekenhuis om iemand op te halen, dus die was er ook niet. En de buurvrouw niet. En ik zat op ruim een uur rijden van huis! Dikke paniek, gelukkig was een andere buurvrouw van wie ik weet dat ze er vaak is er wel. En had ze genoeg ruimte in de koeling voor mijn pakket. Voelde me behoorlijk schuldig en mijn mailbox staat ook op een mega achterstand.

leven als loser
Donderdag hadden we een zieke, die werd verwend met dit leuke verrassingspakket voor de blog omtrent de serie het ‘leven als loser’ door Jeff Kinney.

Kijkles zwemmen

Woensdag probeerde ik wat werk gedaan te krijgen. Ik haalde een grote opdracht binnen, yay! En wist van een aantal buitenlandse klanten de benodigde BTW-nummers te achterhalen die mijn boekhouder nodig heeft vanwege de verlegde BTW. Het lukte me een blog klaar te zetten voor donderdag, maar verder het gevoel steeds verder achter te lopen qua werk. ’s Middags en ’s avonds kwam het er niet van om die achterstand in te lopen. Het was kijkles bij het zwemmen dus we mochten alles van dichtbij bekijken. Wat deden de meisjes het goed! We zaten als trotse papa en mama langs de kant om duimpjes te geven. Die avond moest ik sporten en dat heb ik ondanks de berg werk gewoon gedaan. En daarna ben ik voor de tv gaan hangen met mijn man en keken we The 100. Het werk wacht maar even!

Happinez voor mama’s

Zo. Ff momentje #metime gepakt in bad. #relaxen met een boekje #happikidz #mamablogger #review

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Ik dook in bad met de nieuwe Happi.kidz, dat is de Happinez maar dan speciaal voor mama’s en ik kreeg hem toegestuurd voor mijn blog. Even ontspannen met lekker leesvoer. Het thema van deze editie is ‘aandacht is alles wat een kind nodig heeft’. Heb hem nog lang niet uit, maar vind het een heerlijk blad. Hij gaat mee in mijn vakantiekoffer volgende week.

To a child, LOVE is spelled TIME. Aandacht is eigenlijk alles wat kinderen nodig hebben. Maar hoe geef je dat genoeg met een drukke baan, een vol leven en weinig ruimte? In Happi.kidz lees je alles over wij-tijd, en hoe dat eigenlijk voor het oprapen ligt. Het blad kost 7,95 euro.

Schoonmaken

Donderdag kwamen mijn ouders me weer helpen met schoonmaken. Ons huis gaat in de verkoop en moet er spik en span uitzien voor de foto’s. Ik ben er ontzettend verdrietig over, want het is een geweldige woning die we zelf helemaal verbouwd hebben én in een kindvriendelijke buurt. Mijn werk moest dus nog maar even wachten. Ik loop nu nog verder achter qua mails opvolgen en fotografie voor de blog. Ondertussen was er ook nog een ziek meisje thuis die de nodige kroeltjes kan gebruiken. ’s Middags mocht ik op school jureren: de klas van mijn jongste heeft kleurplaten gemaakt voor de Kinderboekenweek.

En ik kreeg een toepasselijke prijs toegestuurd, een Sorbo pakket gewonnen op de blog van Meisje Eigenwijsje!

Miss Etam feestje

Vrijdag maakte ik een offerte, draaide ik wassen en handelde ik allerlei regeldingetjes af. Toen de meisjes en een vriendinnetje uit school gehaald. Ze hadden allemaal leuke versjes geleerde vanwege de kinderboekenweek en die werden voorgedragen, genietmomentje voor mama. ’s Middags kwam Linda mijn kant op en reden we samen naar de Miss Etam in Apeldoorn. Het was een ontzettend geslaagd feestje in de winkel daar waar we heerlijk verwend werden, net als alle klanten die langskwamen. Binnenkort uiteraard het uitgebreide verslag! Wel kan ik verklappen dat mijn haar heel mooi gevlochten werd en ik vandaag (zaterdag) nog steeds dit toffe kapsel heb. Elke klant kreeg een toffe goodiebag mee, ik heb natuurlijk een nieuwe outfit geshopt en na afloop van het feestje ging ik samen met Linda nog een hapje eten. Erg gezellig!

miss etam apeldoorn
Op de paarse loper bij Miss Etam!

Er kwamen deze week nog veel meer perspakketjes binnen, maar het lukte me niet om ze allemaal op de foto te zetten. Soms kwamen er wel 3 koeriers op een dag langs! 😯 Jullie moeten dus maar even wachten, je ziet ze vanzelf terug op mijn blog  😉 .

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nicole zegt:

  Je zag er echt mooi uit bij missetam en ben benieuwd naar je geshopte outfit! Die boltaart van de Hema ziet er echt mooi uit.. En de happi.kidz lijkt me wel wat! Vind het andere blad ook zo leuk.. Veel schoonmaak plezier in ieder geval 😉

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel, ik ben erg blij met mijn prijs, goede timing!

 2. MarjonS zegt:

  Altijd leuk om keek op je week te lezen. Weer leuke dingen staan ertussen. Ziek is minder.
  En wat lief dat je een gewonnen prijs persoonlijk ging afgeven.

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel Marjon, gelukkig is ze inmiddels weer opgeknapt. Het snotterseizoen is weer begonnen he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.