Ik sta in het AD!

Pfoeh de zenuwen gierden door mijn keel vrijdag. Heel suf eigenlijk, want ik werd geïnterviewd door een bekende en het was een ontzettend leuk gesprek. Ik had namelijk alle lokale media het persbericht over Blogger by Nature gestuurd. Met natuurlijk de kleine toevoeging dat ik uit Bodegraven kom en sinds afgelopen mei mijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel heb geregistreerd.

Nu 2 september, dé Blogger by Nature dag, dichterbij komt, vond het AD Groene Hart het wel leuk om hier aandacht aan te besteden. Ze zetten wel vaker ondernemers uit de regio in de spotlight die iets bijzonders doen. Toch was ik blij verrast, want het event zelf vindt natuurlijk in Soest plaats bij Stayokay.

Erg leuk om iets over je passie te kunnen vertellen in ieder geval, ik ben heel benieuwd naar de reacties! De vorige keer dat ik in het AD stond, resulteerde dit in een leuke kennismaking met een potentiële klant waarvoor ik een offerte mocht uitbrengen. Daarom heb ik uiteraard meteen even netjes dankjewel gezegd. Blogger by Nature heeft nu voor het eerste event al ruim 60 inschrijvingen mogen noteren, maar we hebben plek voor 100 bloggers of webshopeigenaren. Ik hoop dat er door het artikel in de krant nog wat geïnteresseerden zich aanmelden, je weet het nooit!

Het persbericht dat ik heb geschreven:

PERSBERICHT

Eerste editie Blogger by Nature event op 2 september 2017

  • 3 bloggers slaan de handen in één

Op 2 september 2017 wordt de allereerste editie van Blogger by Nature georganiseerd in de groene ambiance van StayOkay Soest. Dit is hét Nederlandstalige kennisevent voor ambitieuze bloggers die verder willen met hun blog. Zo’n 100 bloggers uit Nederland en België krijgen hier dé tips & tricks waarmee ze nog meer uit hun online kindje kunnen halen. Ook in de benodigde contacten met samenwerkingspartners is voorzien door de initiatiefnemers van dit event: Joyce van de Pas van Mamsatwork.nl, Esmée Branbergen van Website4mama.nl en Marguerita Suddaby van Marstyle.nl.

In blogland is een professionaliseringsslag gaande. Nadat blogs als paddenstoelen uit de grond sprongen, gebeurde dit het afgelopen jaar met de bemiddelingsbureaus voor betaalde opdrachten. Het draait niet langer om de hoogste bezoekersaantallen, maar om de aansluiting bij de doelgroep van een merk, de linkwaarde van een website en de kwaliteit die wordt geleverd in woord en beeld. Steeds meer bloggers maken anno 2017 hun werk van de blog die zij als hobby zijn gestart. Daar hoort ook een kennistransitie bij!

Wat is er te doen op het Blogger by Nature event?

‘s Ochtends zijn er trainingen over SEO, je kunt kiezen uit ‘beginners’ door Letterzaken of de ‘gevorderden’ optie door de CMO van Yoast die heel erg de diepte in zal gaan. ‘s Middags kunnen de bloggers 2 workshops kiezen en hebben ze ook een sessie op het netwerkplein, waar allerlei interessante potentiële samenwerkingspartners te vinden zijn. Denk aan pr-bureaus, maar ook marktplaatsen voor betaalde opdrachten. De middagworkshops gaan over zaken als affiliate marketing, fotograferen met je smartphone, instagram marketing, effectief adverteren op social media en natuurlijk geld verdienen met je blog. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel, waarna iedereen met een mooie goodiebag naar huis zal gaan.

Cashback actie

Earlybirds kopen hun ticket voor 31 juli. Zij ontvangen hierbij een t-shirt en maken kans op hun geld terug. Twee geluksvogels die vroeg geboekt hebben, krijgen uiteindelijk hun toegang gratis. Deelnemers kunnen extra kans maken door over het event te bloggen, bijvoorbeeld door een aankondiging dat ze gaan. Op de facebookpagina van Blogger by Nature is hierover meer informatie te vinden.

“We denken met dit event in te spelen op een grote behoefte. Het programma is dan ook zo opgezet dat wij het zelf boeiend zouden vinden om er naartoe te gaan. Veelzijdige sprekers met een bewezen trackrecord in combinatie met enthousiaste netwerkpartners uit veel verschillende branches, zorgen voor een aantrekkelijk aanbod voor bloggers uit diverse niches.” Aldus Joyce, Esmée en Marguerita.

www.bloggerbynature.nl

https://www.facebook.com/BloggerbyNature

Ik ben best een beetje zenuwachtig hoe het allemaal gaat lopen. Afgelopen vrijdag was ik ook zenuwachtig, want er kwam dus een fotografe van het AD. Om mij op de foto te zetten. Eeps! Normaal ben ik vaak degene die mensen op de foto zet! Ik moest alle dozen van boven halen met spullen voor de goodiebags. Nog niet alles is bezorgd, maar toch neemt het al flink wat plek in beslag. En dan is er zelfs nog een sponsor die vanwege de groene inhoud zijn eigen goodiebags verzorgt!

Afijn, we zijn een half uur bezig geweest voor het perfecte plaatje. Mijn kinders hadden speeldates, dus er was er slechts één thuis en die moest ook poseren. Gelukkig wilde ze me wel helpen, want we moesten flink aan de bak samen. Daarna hadden we het loeiheet en heb ik de kamer nog even opgeruimd. Als je de foto gezien hebt, weet je waarom  😎 .

Via deze website kun je overigens heel voordelig een proefabonnement op het AD nemen, voor een paar euro per week. Ze hebben ook zaterdagabonnementen en digitale abonnementen. Ik zit er nog over te dubben, heb het al een paar keer gedaan maar vaak ontbreekt het me aan tijd om te lezen. Terwijl ik heel graag op de hoogte ben van wat er zoal in de wereld gebeurd. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en ga de krant vandaag dus zeker kopen!

Mocht het stuk ook online geplaatst worden, dan plaats ik uiteraard een linkje  🙂  Houd de website van het AD regio Alphen in de gaten.

UPDATE: Je kunt het stuk van Annemiek Brandriet hier lezen.

Iemand een abonnement die me al heeft gespot? Zou jij zenuwachtig worden van zo’n interview met bijbehorende foto?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Leuk zeg! Geweldig dat de krant hier aandacht aan besteed. En een compliment voor jou natuurlijk!

  2. Lodi zegt:

    Wat een super leuk stuk in de krant! Ik ben heel benieuwd zaterdag en heb er veel zin in!

  3. Wat leuk dat in de krant komt. Dat wil ik graag even lezen, tof!

  4. Nicole zegt:

    Oh wat super! Ik heb er erg zin in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.