Keek op mijn week: siri remote kapot, traktaties maken, fotoshoots, op bierdate met papa

Het is toch wel leuk he, zo’n weekoverzicht. Ik blijf hem er in houden voorlopig, elke zaterdag 😉 . Voor de nieuwsgierigen onder ons een inkijkje in mijn week. Ook nu heb ik weer van alles en nog niets gedaan wat ik met jullie wil delen. Van een matras in mijn auto proppen tot een bierdate met mijn vader. Hopelijk is het vermakelijk?

Zaterdag sloopte mijn man ons oude matras. Ik propte het gevaarte in mijn Ford Ka en zowaar paste het in één keer! Verder deed ik wat boodschapjes met mijn bijna 6-jarige dochter. Zo bezochten we Wika Services, die het scherm van onze iPad zo netjes heeft hersteld om te vragen of ze ook de Siri afstandsbediening van de Apple tv konden repareren. Nog geen week in huis, maar een van de kids had hem laten stuiteren… *zucht* Helaas kunnen ze hiervoor geen onderdelen bestellen en zit er niets anders op dan een nieuwe kopen.

kapotte siri afstandsbediening
Kapot… nog geen week oud…

Daarna door naar de speelgoedwinkel (Arie van de Panne) om een verjaardagsbox te vullen. Nog niet eerder zoiets gedaan en na wat gesprekjes met familieleden besloot ik het eens uit te proberen. Eigenlijk vooral ook voor het partijtje, maar goed. Toch ook een paar spelletjes er in gestopt voor de tantes. Eén van hen gaf aan dit juist fijn te vinden, want zo kon haar dochter zelf uitzoeken wat ze aan een vriendinnetje wilde geven. Alleen… misschien hebben de moeders van mijn dochters vriendinnetjes helemaal geen zin in zo’n box en verzinnen ze liever zelf iets? In ieder geval vond de bijna jarige Jet het heel erg leuk om al haar kleine wensen in een box te stoppen. Helaas had de winkel geen glitterlijm (staat bovenaan haar wensenlijstje). Ze mocht van mij 6 kindjes uitnodigen, en we kochten hier ook direct de uitnodigingen. Bij Intertoys schijn je die erbij te krijgen, inclusief een cadeautje voor de jarige maar dat was hier dus niet zo.

traktatie vullen

Verder haalden we proeflenzen voor mij die binnen waren bij de opticien. Deze mag ik een maandje uit proberen en kunnen met nét weer een beetje minder oogvocht toe dan het soort dat ik nu heb. Daarna door naar de supermarkt voor het ijs van Professor Grunschnabel dat ik als blogger mag proberen (via een refund) en voor de snoepjes voor in de traktatiedoosjes van mijn dochter. Ze mocht deze van mij zelf uitkiezen, mits het in de doosjes zou passen.

ijs proeven
Samen ijs proeven van Professor Grunschnabel: Indian Winter smaakt naar gember en Café el Khalib naar kokoskoffie.

Zondag was het stralend weer. Lekker alle ramen open en het beddengoed verfrissen! Hmmm ruikt altijd zo lekker een vers bedje! We begonnen de dag met een fashionshoot, zodat alle leenkleding weer terug kan naar het pr-bureau. Daarmee verdienden de meisjes hun pianootje van de Zeeman. Ik werkte lekker vooruit met mijn blog en viel op de bank in slaap tijdens Flubber. De meisjes regen met papa samen een pindaketting voor de vogels en ze probeerden een leuke foil knutselset uit voor mijn blog.

Best lastig, beide kids tegelijk leuk op de foto…hier in outfits van Retour tijdens een fotoshoot.

Maandag liet ik mijn wimpers bijwerken bij Star Lashes, ziet er weer netjes uit. ’s Middags kwam er een vriendinnetje spelen en vermaakten de dames zich opperbest met elkaar. Gezellig, al dat gegiechel! Er was geen ruzie en kleine zus mocht ook meespelen, heerlijk. Ik ontdekte op Netflix ‘The Missing’ een serie over een jongetje dat vermist raakt op vakantie. Superspannend.

Dinsdag was het inloopochtend in groep 3 en kon ik de werkboekjes van mijn oudste bekijken. Ook informeerde ik even bij de juf hoe het ging. Die heeft nu informatieve boekjes in de klas neergezet, omdat mijn dochter niet van verhalen lezen houdt. “Ik wil graag boeken lezen waar ik iets van kan leren.” Want ze zit op school om te leren, meent ze. Hopelijk maakt ze nu wel haar leesmeters.

’s Middags bracht ik de meisjes naar oma, waar ze samen met papa zouden blijven eten. Ik ging zelf met mijn vader op bierdate! In Doesburg of all places. Voor mijn blog was ik uitgenodigd in de Mensperience Store van Only for Men voor een bierproeverij. Ze gaan een E-book over de beste voorjaarsbieren maken en ik mag daar ook mijn mening in geven. Ben heel erg benieuwd! Het was in ieder geval gezellig om eens met mijn vader op stap te zijn, dat doen we eigenlijk nooit.

Bier proeven bij Only for Men.

Woensdag regende het heel hard! Blegh! Gelukkig was het droog in de sportschool, waar ik mijn best deed. Daarna nog even snel op de koffie bij mijn ouders, om mijn papa’s portemonnee terug te brengen. Die was uit zijn zak gegleden en lag nog in mijn auto. Thuis rustig douchen en daarna de meisjes uit school gehaald.

Ze mochten de L.O.L. Surprise ballen open maken en dat heb ik op de foto gezet. Weer een leuke nieuwe meisjesrage waar we als één van de eersten mee kennis kunnen maken. De meisjes vonden het prachtig. Leuk voor op de verlanglijst voor mijn dochters zesde verjaardag die we zondag vieren, hoewel ik denk dat iedereen al iets gekocht heeft. Daarna door naar zwemles. Het was praatles, dus ik mocht informeren hoe de dames het doen. Alles gaat goed en ze maken vorderingen, altijd fijn om te horen.

lol surprise testen
Uren zoet met de L.O.L. Surprise (en check het omkeerbare Zeeman Paw Patrol shirt, zo leuk).

Donderdag reed ik naar de Action om dé ultieme verjaardagswens van mijn dochter te kunnen kopen: glitterlijm. Gelukkig hadden ze wat liggen voor een schappelijke prijs. En kocht ik nog veel meer, wat ik uiteraard heb gefotografeerd voor een megashoplog. Ik had weinig tijd, dus ik moest echt snel zijn maar het is me toch gelukt om 2 volle boodschappentassen aan spullen in mijn karretje te mikken. De Action rules!

Het waaide ontzettend hard, maar het zonnetje scheen en daar werd iedereen bij ons thuis erg vrolijk van. De meisjes speelden met vriendinnetjes in de speeltuin terwijl ik de was voor het eerst dit jaar weer buiten aan het rek hing. Ok, iets te vlot want het rek waaide tot 3 keer toe omver… Staat nu dus binnen. Morgen probeer ik het nog eens. Ik maakte leuke raamtekeningen in onderwaterthema voor de verjaardag van mijn dochter en besloot daarna (ja, mijn huishoudskills zijn… niet altijd even top) om de ramen toch maar even te zemen van binnen en van buiten. Alle kleine raampjes zijn gedaan, nu de rest van het huis nog! #voorjaarsschoonmaak

Vrijdag zou ik aan huis gebonden zijn vanwege de installateur. Wij hebben namelijk zo’n Nefit van de terugroepactie. Nou mensen, wat een aanfluiting! De afspraak is al voor de 3e keer afgezegd omdat Nefit de onderdelen maar niet levert. Bah! Eerst paniek zaaien in het landelijke nieuws, en vervolgens al je klanten maandenlang met een onveilige cv-ketel laten zitten. Duimpje omlaag voor Nefit 👿

Verder werd ik vrolijk van de zon, dus ging ik flink aan de schoonmaak vanwege een kinderverjaardag dit weekend. In de middag was het lekker druk, met een vriendje en vriendinnetje die bij de meisjes kwamen spelen. Daarna maakten de dames zich buiten nog flink modderig, dus mochten ze ’s avonds in bad de truukjes van hun LOL Surprise popjes ontdekken. Geen foto’s van gemaakt, maar ze waren er ook nu weer heel zoet mee.

Zaterdag staan scouting en dansles weer op het programma. Dan even snel eten en door naar Amsterdam, waar mijn dochters en ik uitgenodigd zijn voor een leuk event van Skechers. Het programma voor de kinderen klinkt ontzettend leuk, dus we kijken er al de hele week naar uit! Papa gaat ondertussen het verjaarscadeau kopen, zodat het stiekem binnen gesmokkeld kan worden. Spannend…

Hoe was jouw week? En heb je dit weekend leuke plannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Saranda zegt:

  Wat een leuk overzicht, zo’n verjaardagsbox klinkt echt leuk en handig! 🙂

 2. Jolien zegt:

  Leuk! Ik onthoud dat ik The Missing moet checken op Netflix! 🙂

 3. sabine zegt:

  Wat een leuke week was het weer! En wat een lieve kinderen! <3

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel Sabine!

 4. Layla zegt:

  Volgens mij was dit wel een hele leuke en gezellige week.

 5. Jamey Herben zegt:

  Oeh ijs proeven, wat een ramp!! haha

 6. Anouk zegt:

  Wat leuk om zo’n weekoverzicht te plaatsen, ziet er naar uit dat je een drukke maar toffe week hebt gehad. Benieuwd naar de unboxing van de Action, altijd leuk waar je dan weer mee thuis komt.

  1. Marguerita78 zegt:

   De shoplog staat vandaag online Anouk, je neemt altijd meer mee inderdaad haha

 7. Wat een leuke week heb je gehad! Zonde trouwens van die remote control, wat een prijzen he?!

 8. Miryam zegt:

  Leuk zo’n weekoverzicht! Uiteindelijk heb je altijd meer gedaan dan je denkt. Leuk om te lezen hoe het andere mama’s vergaat.

 9. Verena zegt:

  Leuk om eens te lezen wat je zo in de week doet. Een tof blog idee!

 10. Fleur zegt:

  Wat een leuke week met veel afwisselende dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.