Uittips in de kerstvakantie

Lekker, 2 weken kerstvakantie! Je kunt natuurlijk fijn thuis cocoonen na alle druktes van familiebezoeken, maar het is ook leuk om af en toe gezellig met je kinderen op stap te gaan. Hier een overzichtje van de uitstapjes die ik in mijn mailbox vond. Misschien zit er iets leuks voor je bij?

Zwemmen in het Tikibad

Het Tikibad in Duinrell is geopend in de kerstvakantie. Dit tropische zwemparadijs heeft 11 glijbanen van de spannende Tyfoon met adrenalinekick tot de Lazy River. In het attractiepark zijn afhankelijk van het weer een aantal attracties geopend. De tijdens de vakantie flexibele prijzen en openingstijden staan op www.duinrell.nl/tikibad.

Disney on Ice viert 100 years of magic

Pak je Mickey oren en ga naar Disney on Ice! De laatste productie speelt van 21 tot en met 31 december in Utrecht en Amsterdam. Met meer dan 50 Disney sterren, een sing-a-long van 30 Disney klassiekers, betoverende choreografie en kostuums belooft dit een geweldige show te zijn. Deze voorstelling is Nederlands gesproken. Kijk op DisneyOnIce.nl voor meer informatie.

disney on ice

Winter Plopsaland in de Panne

De Plopsa parken pakken uit met extra animatie en een programma volledig aangepast aan de kerstperiode. Tot en met 8 januari is Plopsaland De Panne omgetoverd tot Winter Plopsaland met prachtige kerstverlichting, decoratie, kerstelfjes, ontelbare kerstbomen en betoverende kerstmuziek. Bezoekers genieten er van talrijke shows en extra animatie voor groot en klein. Je kunt er ook schaatsen en de Kerstman bezoeken. Een feeërieke Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums is de dagelijkse kers op de taart.

Van 26 tot en met 30 december en 3 & 4 januari staat het vrolijke duo Samson & Gert in het Plopsa Theater met de Samson & Gert Kerstshow. Een toegangskaartje voor de show is inclusief een hele dag pretparkplezier in Plopsaland De Panne.

Nieuwe tentoonstelling bij Villa Zebra

Kindermuseum Villa Zebra, waar knutselen centraal staat (lees onze review) is in de kerstvakantie geopend van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Villa Zebra is gesloten op 25, 26 & 31 december 2016 en op 1 januari 2017. Er is onlangs een nieuwe tentoonstelling geopend voor kinderen van 7+ ‘Diep in het Bos’.

Deze is mysterieus en spannend. Kinderen kunnen er samen met hun ouders dwalen, fantaseren en onderzoeken; stap voor stap komen ze dieper in het bos. Bij een bezoek ontdek je kunstwerken die steeds andere vragen oproepen. Met deze tentoonstelling wil Villa Zebra kinderen laten ervaren dat je bij ieder kunstwerk verschillende verhalen kunt bedenken.

Zooparc Overloon

Ik kreeg van ZooParc Overloon een superschattige foto toegestuurd van ringstaartmaki’s die alvast hun kerstdiner uitproberen. De verzorgers testen deze week verschillende recepten voor aankomende feestdagen die de dieren mochten voorproeven. Het kerstdiner bestond uit gesneden bietjes en wortel op een bedje van andijviesla. ‘Ze vonden het heerlijk, maar we gaan ze tijdens de Kerst ook nog verrassen met een gerecht met stoofpeertjes. Hopelijk valt dat ook zo in de smaak’, zegt dierverzorger Steven van den Heuvel. Bezoekers mogen dit jaar tijdens de kerstdagen helpen met het maken van de kerstdiners voor de dromedarissen en kamelen! Kijk op de website van ZooParc Overloon

Betoverende kerst in Disneyland Parijs

Tot en met 8 januari 2017 is Disneyland Parijs omgetoverd om één van de meest magische momenten van het jaar te vieren. Elke dag sneeuwt het op Main Street, U.S.A en Disney figuren wensen je de vrolijkste feestdagen. Ook Disney’s Christmas Parade is terug. De Kerstman heeft besloten om ook dit jaar naar Fantasyland in het Disneyland Park te komen. Hij neemt intrek in zijn eigen en nieuwe kleedkamer in Meet Mickey Mouse. Tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights ontsteken de Kerstman, Mickey en Minnie de duizenden lampjes in de reusachtige 24 meter hoge kerstboom op Town Square. Uiteraard is ook Frozen van de partij. Nieuw dit jaar is heldin Vaiana uit de gelijknamige nieuwe film.

Heb jij al plannen gemaakt?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Stefana zegt:

    Lijkt me allemaal superleuk…maar die prijzen! Naar Zebra wil ik nog wel een keer. Misschien is de kerstvakantie inderdaad wel een idee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.