Marstyles 5 leuke dingen post: matcha, 2x ballonnen, cadeautje en prijs!

Ik heb het een beetje druk. Dat had ik al gezegd in dit artikel. En een lieve lezeres heeft mij door. Ik maak het mijzelf druk. Niet omdat ik geen nee kan zeggen, ik zeg gewoon graag ja. Er valt zoveel te ontdekken en ik ben zelf razend nieuwsgierig naar van alles en nog wat. Daarom bij deze een bundeling van 5 leuke dingen die ik met jullie wil delen! Heeft allemaal niets met elkaar te maken, maar is gewoon LEUK. Lees je mee?

Ben erg benieuwd of je iets aan mijn ontdekkingen hebt. Ik hoop natuurlijk dat ik je iets nieuws laat zien en misschien kan ik deze rubriek zelfs maandelijks gaan herhalen?

1 Matcha Thee

Ik kreeg een bijzondere Japanse thee toegestuurd van MrandMrsTea. Een Matcha uit Japan. Die zit niet in een zakje, maar in een potje. Je drinkt eigenlijk rechtstreeks de fijngestampte theeblaadjes. Deze thee is een echte superfood en bevat heel veel anti-oxidanten, ze zeggen dat hij zorgt voor opperste concentratie! Ik heb hem uiteraard geprobeerd, samen met mijn man die ziek thuis was en wel een boost kon gebruiken. Je mengt wat poeder met koud water, daarna pas doe je er kokend water bij. Dan weer mixen met de speciale rieten matcha garde tot hij schuimt. Nu kun je hem drinken. De smaak is even wennen, hartig en romig tegelijk. Mijn man vond hem lekker, ik denk zelf dat ik het eerst vaker moet drinken. De smaak is dan niet mijn ding, maar de eigenschappen van de thee vind ik zeker de moeite waard om hem vaker te drinken: verlaagt je stressniveau, stimuleert leerprestaties, gaat veroudering van de huid tegen én verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Heel bijzonder dit! Je leest hier meer informatie over de eigenschappen van Matcha thee.

2 Ballonnen via de post

Een paar jaar geleden werkte ik vanuit huis en was het één van mijn taken om felicitaties en beterschapswensen naar onze zakenrelaties te sturen. Dit deed ik altijd via Greetz, omdat ik deze kaartjes zelf zo leuk vind om te ontvangen. Zelf kreeg ik van een werkgever in de kraamtijd onverwachts een ballon en we hebben er ook eens eentje gewonnen. Zo’n enorme doos maakt toch echt wel indruk hoor! Wil jij een kindje verrassen (of deze bijna jarige blogger)? Dan vind je hier allerlei fijne kortingscodes. In deze tijd van cadeau-overload is een ballon of kaartje wel zo leuk 😉

3 Lichtgevende ballonnen

Om even in de ballonnensfeer te blijven… Wist je dat er tegenwoordig ook lichtgevende ballonnen zijn? Ik had geen idee, tot we een zakje Ilooms meekregen van BOTI op de bloggerdag. Op de verpakking stond Halloween, maar na openen bleken ze gewoon neutraal effen van kleur te zijn. Je kunt ze dus het hele jaar door gebruiken. In principe zouden ze 24 uur licht moeten geven, maar sommigen doen het minder goed en anderen geven na 3 weken nog licht als je met de ballon voetbalt…  Je kunt deze led-balloons bijvoorbeeld hier kopen, ze kosten 5,99 euro per 5 stuks. Werkt heel eenvoudig: je trekt het koordje eruit en blaast of pompt ze vervolgens op zoals een gewone ballon.

4 Onverwachts cadeautje

Oh en deze week kreeg ik onverwachts ineens een mooi cadeaupakket! Ik schreef pas al dat ik een heel leuk meisje blij heb gemaakt met kleding die mijn dochters niet meer passen. En dat het zo leuk is om haar op het schoolplein te zien in al mijn favoriete jurkjes <3 Kregen wij als bedankje onverwachts – precies op de dag dat ik ziek was – een tas vol met leuke cadeautjes! Bloemetjes, een verwenpakket van Kneipp voor mij en Super Sand waar de jongste zo graag mee speelt. Erg leuk, dankjewel!

dsc_0075

5 Prijs!

Na de herfsthop zat er onverwachts een leuk berichtje in mijn mailbox van Mamaisblut.nl. Ik had prijs! Jippie! Ik heb 2 kaartjes gewonnen voor de Sinterklaasfilm ‘Geblaf op de Pakjesboot’. Even kijken of het dit weekend lukt om erheen te gaan. Met de storm afgelopen weekend zijn we binnen gebleven. Dankjewel!

dsc_0004

Nou, tot zover mijn 5 leuke dingen bericht. Uiteraard zijn er nog veel meer leuke dingen om over te vertellen, maar dan wordt het weer zo’n lang verhaal. Ik vond het juist even leuk om wat korte highlights uit te lichten.

6 Zwemles

Of… toch nog even een snelle nummer 6: mijn jongste dochter had vandaag haar eerste zwemles! Ze vond het heel spannend en was bloednerveus (ook omdat ze op school de schoen had gezet natuurlijk). Met het peuterzwemmen dat ik voor de vakantie met haar samen deed, hoopte ik dat ze watervrij zou zijn. Ze had toen namelijk behoorlijke waterangst, dus ook ik vond het wel een beetje spannend. Toch bleek dit het zetje in de juiste richting. Mijn meisje deed de hele les vol enthousiasme mee. Ze is zelfs onder water door het gat gekropen! De hele les hoorde ik haar overal bovenuit en had ze een lach van oor tot oor. Ik ben een hele trotse mama hoor, mijn kleine meisje deed het zo goed! Er waren slechts 3 kindjes in haar klasje, dus dat was helemaal top.

Heb jij deze week iets leuks meegemaakt?

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marjan zegt:

  Hoeveel kost het ongeveer?

  1. Marguerita zegt:

   Ha Marjan, ik heb je linkje even verwijderd (je kunt in mijn mediakit de mogelijkheden voor advertenties zien) maar uitgaande van de link die je gebruikte denk ik dat je vraag doelt op de Matcha thee? Als je doorklikt naar de sponsor zie je dat er verschillende soorten Matcha zijn en daar hangen dus ook verschillende prijskaartjes aan van 15,50 tot een compleet healthplan van 130 euro.

 2. Janine zegt:

  Wat ontzettend leuke dingetjes! ik wist echt niet dat er lichtgevende ballonen bestonden haha, veel beterschap voor je man!

 3. Bodil zegt:

  Leuk artikel! Dat mag van mij best vaker terugkomen hoor, zoveel vrolijkheid!
  De ballonnen zijn geweldig, zo mooi om iemand mee te verrassen of zelf mee verrast te worden.
  Ook de lichtgevende kende ik al, die doen het onverwacht nog best lang!
  De thee lijkt mij op het eerste gezicht ‘niet mijn kopje thee’…. Maar wie weet 😉
  En wat ben je fijn verrast! Alvast veel plezier bij de film 😀

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel Bodil, wat een fijne reactie om te lezen 🙂

   1. Bodil zegt:

    Was de film nog leuk? 🙂

 4. Volgmama zegt:

  Leuk hè die ballonnen, ik denk dat ik ze voor de verjaardag van mijn meisje gebruik want wij hebben ze ook nog. Ik heb nu de uitnodigingen voor haar binnen en ze zijn zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.