Waar shop ik voordelig speelgoed en kindermode?

Ik ben gek op voordeeltjes en als het even kan, maak ik gebruik van mooie aanbiedingen. Nu het kouder wordt én Sinterklaas er weer aankomt, houd ik mijn ogen dan ook goed open. Speciaal voor jullie heb ik 5 toffe speelgoedvoordeeltjes bij elkaar gezocht in een winkel waar ik regelmatig shop. Bovendien deel ik 5 gave items voor jongens en 5 leuke kledingstukken voor meisjes.

Wie mij volgt, weet dat ik heel vaak items scoor bij limango. Deze uitgebreide webshop werkt met merkensales, waarin je dan van specifieke merken sterk afgeprijsde kleding kunt aanschaffen. Maar er is ook een outlet. Daar kun je heel veel merken vinden. Ik neem hier zelf altijd een kijkje wanneer ik naar iets specifieks op zoek ben.

Poppenwagen onder de 30 euro

Zoals bijvoorbeeld de poppenwagen die mijn jongste voor haar 2e verjaardag kreeg. Nu zag ik er geen staan in de outlet, maar toen was er echt veel meer keus dan bij de bekendere speelgoedketens en heb ik voor een mooie prijs een degelijke, inklapbare waren op de kop getikt. Bij de huidige sales is nu poppenwagenmerk Knorrtoys te vinden, voor nog geen 30 euro heb je een degelijke, mooie wagen.

Deze zomer spotte ik een gave robot die je zelf in elkaar moet zetten voor nog geen tientje, die staat nu op zolder te wachten op 5 december. Limango heeft bovendien regelmatig houten treinenmerken Eichhorn en Brio, knutselspullen van bijvoorbeeld SES, spelletjes van Selecta en nog veel meer.

speelgoed-uit-de-outlet

Gaaf voor jongens

limango-boys

Ik heb zelf geen jongens, maar deze items vind ik heel erg leuk! Heb wat verschillende merken bij elkaar gezocht, deze kledingstukken zijn op dit moment verkrijgbaar via de outlet.

Gaaf voor meisjes

limango-girls

Voor mijn dochters scoor ik regelmatig gave merken in één van deze sales. Denk aan NoNo, Wild, Name It, Billowy, Mim-Pi, Hummel, Protest… Deze kledingstukken vond ik bij het schrijven van dit stuk in de outlet, met een beetje geluk zijn ze nog verkrijgbaar.

Over Limango

Limango werd in Duitsland opgericht in 2007 en is inmiddels Europa’s grootste online shop voor de hele familie. Sinds 2011 is limango ook in Nederland actief en volgens mij ontdekte ik deze winkel niet lang daarna. Ik ben er inmiddels alweer heel wat jaren klant in ieder geval. En ja, ik heb ook ervaring met de klantenservice en een bestelling die niet goed was. Een jas werd in de verkeerde maat geleverd in 2013. Dit werd netjes opgelost en daarna ging het niet meer mis.

Het doel van limango is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod, hetzelfde doel als de Marstyle blog dus! En dat lukt ze, elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor de kinderen, maar ook voor jezelf, je man en je interieur. Die toffe muursticker op de slaapkamer van mijn oudste komt hier bijvoorbeeld ook vandaan!

Eerdere blogs waarin ik mijn limango aanwinsten laat zien kun je hier en hier vinden. Krijg je al zin om te shoppen? Gebruik dan deze link om zelf de veelzijdigheid van limango te ontdekken. Insidertip: rond 7 oktober is Like Flo in de sale en ook Schleich, Kidkraft en Name It komen er aan 😎

Heb jij al weleens iets bij limango gekocht? En wat vind je van de items die ik heb gespot in de outlet?

ms_disclaimer

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Ineke zegt:

  Ik kende het helemaal niet. Wat een leuke site!

 2. Nathalie zegt:

  Nog nooit iets gekocht. Wel bij Vente Exlusiv ofzoiets. Ik denk dat een soortgelijk iets is. Altijd leuk om koopjes te scoren!

  1. Marguerita78 zegt:

   Daar shop ik idd ook graag. Net welke merken er in de sale zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.