Shoeshopping in de Outlet van Limango

“Mijn teentjes doen pijn” peuterlief zat in de hal met haar regenlaarsjes aan de voeten. Oeps, groeispurt! Haar hoofdje steekt ineens ver boven het autostoeltje uit. En de voeten groeien zoals bleek lekker door. Ook haar sandalen bleken wat klein. En de sportschoenen. Nette schoenen en ballerina’s heb ik nog niet gecheckt, maar het is tijd om te shoppen! Na wat uurtjes surfen, slaagde ik in de outlet van Limango.

Zijn al mijn lezers bekend met het fenomeen exclusieve sale shops? Limango is er dus zo een 🙂 Je kunt hier alleen winkelen als je lid bent van deze site. In de afgeschermde shopomgeving zijn steeds weer andere merken tijdelijk in de sale. Flink afgeprijsd kun je hier shoppen, kleding, speelgoed, schoenen, beddengoed of kookgerei… Limango heeft vanalles en de sales wisselen wekelijks.

Hmmm?

Zoals gezegd ben ik geslaagd bij deze verkoopsite, maar dan in de outlet waar alles nog net weer een tikkie goedkoper is. Deze outlet bestaat nog niet heel lang, maar is erg fijn. Vooral als er net een item dat je nodig hebt net niet in een huidige sale zit. Hier vind je de laatste maatjes en stuks. Vorig jaar kocht ik in deze outlet bijvoorbeeld de poppenwagen die mijn peuter voor haar verjaardag kreeg 🙂 Het enige nadeel van Limango vind ik persoonlijk de verzendkosten van 3,95. Als je namelijk dingen uit verschillende sales besteld, dus iets uit de outlet, beddengoed uit sale X en een pan uit sale Y, betaal je 3x die 3,95 verzendkosten. Beetje jammer. Poldermama zorgt er daarom als het even kan om slechts uit 1 shop te bestellen en alleen als het loont wanneer je de items, korting en verzendkosten aan elkaar relateerd. Ik wil wel een goede deal hebben, tenslotte.

Shoplog


Dus wat shopte ik in de outlet? Lieve, nette ballerina’s en sneakers voor mijn peuter. Sandalen hadden we nog liggen van grote zus die ze eind vorige zomer nodig had (en slechts 3x heeft kunnen dragen) en ook de regenlaarzen waren snel uit de kast getrokken in de juiste maat. Voor mijn kleuter kocht ik vast sandalen op de groei, want volgens mij gaan die voeten eind van de zomer ook niet meer passen in haar mooie Teva’s. Daarnaast bekeek ik de speciale kledingkast die ik vul met kleding in de volgende maat, zodat ik niet alles in 1 keer hoef aan te schaffen. In maat 116 heb ik 3 broeken klaarliggen en verder nog niets. Nu zijn sommige jurkjes en shirts wel de combinatiemaat 110-116, maar toch is het fijn om de strikte 110 dingen straks ook te kunnen vervangen door 116. In de outlet vond ik nog 2 leuke truien in die maat, van een mooi merk maar onder de 8 euro. De schoenen waren allemaal niet duurder dan 25 euro. Netjes toch?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. A. V. zegt:

    Ik bemerkte dat de prijzen die Limango berekend soms ook hoger zijn dan de eigen webshop van het merk dat zij aanbieden. Ik testte dit vandaag nog even omdat ik nieuwsgierig was van een actie die zij hebben met vloerkleden. Het loont dus zeker om je niet blind te staren op de kreet “outlet”

  2. marjon1911 zegt:

    Goed geslaagd! Ik kende Limango nog niet.

  3. Ik ben dol op outlets, maar online outlets kende ik nog niet! Wat handig dat die er nu ook zijn. Maar inderdaad vervelend van die verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.