Bloggersupdate september

Gaf ik vorige maand een workshop in mijn bloggersupdate, deze maand weer een traditioneler berichtje. Gewoon. Even bijkletsen omtrent Marstyle. Ik had even wat moeite met het dagelijks bloggen. Het was mooi weer tenslotte, eindelijk, en mijn werk was een aflopende zaak…

Mijn persoonlijke blogdoel was om afgelopen maand boven de 2k bezoekers uit te komen. Mede omdat ik enkele dagen heb overgeslagen, is dat helaas niet gelukt. En ik had wat pech. Enkele merken met een groot bereik hebben mijn blogjes wel op facebook gedeeld, maar door de strengere facebookalgoritmes verschenen die slechts bij een handjevol mensen in de nieuwsfeed. Stug blijven volhouden is het devies, maar ik had het er even moeilijk mee. Daarom deed ik iets rustiger aan en koos ik ook voor wat offline bijtanktijd op momenten die ik normaal voor het schrijven van nieuwe artikelen gebruikte. Zo ben ik weer eens begonnen in een boek om ’s avonds lekker in bed te relaxen zonder scherm: Pedagoochelen van Daphne Deckers. Leest tot nu toe heerlijk weg!

Advertentie ammehoela?

Ondertussen dacht ik natuurlijk wel na wat ik zou kunnen doen om een groter publiek te bereiken. Ik heb een aantal facebook-advertenties gekocht. Maar man man man, wat een domper. Voorlopig wil ik daar in ieder geval geen geld meer aan uitgeven. Natuurlijke groei kost minder geld en levert waarschijnlijk meer op. Zowaar komen er sinds dit weekend ineens meer volgers via diverse kanalen en zie ik her en der heel voorzichtig de aantallen oplopen, na een lange tijd van stagnatie. Intussen heb ik mij ook verdiept in het fenomeen Blogsociety en daar effort in gestoken. Ik heb nu natuurlijk iets meer tijd voor dit soort uitzoekwerk. Qua kliks levert dit meer op dan een facebookadvertentie inkopen, dus hier wil ik zeker nog wat tijd in investeren om oude blogs te promoten.

Yes to the dress

Ondertussen ben ik wel heel gelukkig met de metamorfose van mijn blog. Dit nieuwe thema voelt als een prachtige jurk waarin je het gevoel hebt de wereld aan te kunnen. Steeds weer als ik naar mijn homepage kijk, word ik er blij van. Ergens blij van worden is belangrijk 🙂 Dat duwt tenslotte al je verdriet even aan de kant. Daarom zoek ik graag naar mooie plaatjes voor de uitgelichte afbeelding, daar smoelt het allemaal nog beter van. Eigenlijk zijn de teksten natuurlijk het allerbelangrijkst, maar het oog strelen kan zeker geen kwaad. Als ik er zelf maar blij van word.

Soms is het – door andere verplichtingen – moeilijk om in een schrijfflow te komen. Er zijn zoveel andere dingen die ik wil regelen omtrent mijn blog. En mijn huishouden ook hahaha. Heel veel mailen en mailboxen checken bijvoorbeeld. Een maand geleden heb ik een nog te versturen mails lijstje gemaakt, waar ik eigenlijk nog aan moet beginnen. Daarbij zet ik ook nog steeds blogs over van mijn oude Poldermama blog naar het nieuwe Marstyle en plaats ik blogs op De Mama Company waar ik tevens winacties voor organiseer. Steeds weer neem ik me voor om wat vooruit te werken en steeds weer wil het niet echt lukken. Misschien als ik thuis mijn nieuwe ritme gevonden heb?

Welke leuke cadeautjes kreeg ik met de post?

Jullie weten dat ik altijd op zoek ben naar leuke of bijzondere nieuwigheden om met jullie te delen, liefst in de vorm van een review. Zo nu en dan ontvang ik ook weleens onverwachts iets leuks van de postbode. Niet alles leent zich voor een uitgebreid artikel, daarom een update in deze maandelijkse rubriek.

Ella’s Kitchen


Ik kreeg een heel vrolijke doos in aardbeienthema van Ella’s Kitchen. Met een uitnodiging om aardbeien te komen proeven als een baby. Het event bleek de volgende dag al te zijn. Navraag leerde dat ik eerder al een uitnodiging had moeten ontvangen en dit slechts een reminder was, maar daar is iets mis gegaan. Desalniettemin werden mijn jongste en ik hier heel blij van. De snoepjes waren lekker en het aardbeien + appels drankje ging mee naar zwemles. Terwijl wij langs de kant zaten te wachten, mocht ze deze opdrinken en het smaakte erg lekker zei ze.

Zenner

Met 2 dochters altijd fijn: nieuwe haaraccessoires!
Met 2 dochters altijd fijn: nieuwe haaraccessoires!

Van Zenner kregen wij wat items uit de nieuwe Next Generation collectie. De lekker dikke blauwe haarelastieken zagen jullie al in mijn NoNo review, matcht perfect! Navy blauw is sowieso een trendkleur deze winter en het fijne is dat deze goed blijven zitten.

Staart blijft goed zitten!
Staart blijft goed zitten!
De nieuwe collectie van Zenner matcht perfect met het donkerblauwe NoNo jurkje.
De nieuwe collectie van Zenner matcht perfect met het donkerblauwe NoNo jurkje.

Een haarspeld voor de meisjes hadden we nog niet, en deze met sterren doet het prima in de dunne haartjes van mijn oudste dochter.

zenner sterrenspeld

Ze wilde graag poseren dus bij deze: haarspeld van Zenner, trui Jake Fischer, fake leren broek Vingino.
Ze wilde graag poseren dus bij deze: haarspeld van Zenner, trui Jake Fischer, fake leren broek Vingino, sokken Tumble n Dry.

Prijs gewonnen


Gewonnen prijzen zijn natuurlijk ook leuke post! Bij MammieMammie won ik dit boekje met beloningskalender. Erg leuk, de review schreef ik al in dit artikel waarin ook apps en een ander educatief boek aan de orde komen.

Events

Ik heb thuis zelf de maïskoekjes gemaakt uit de Allerhande van September 2016. Heel eenvoudig om te doen en ik vond ze zelf erg lekker. Als enige in dit huishouden helaas. Toch trots, gezien mijn gebrek aan keukenskills en het was gezellig om de voorbereidingen samen met de jongste te doen.
Ik heb thuis zelf de maïskoekjes gemaakt uit de Allerhande van September 2016. Heel eenvoudig om te doen en ik vond ze zelf erg lekker. Als enige in dit huishouden helaas. Toch trots, gezien mijn gebrek aan keukenskills en het was gezellig om de voorbereidingen samen met de jongste te doen.

Blogevents vind ik persoonlijk één van de perks van bloggen. Een verslag van een bezocht event uittypen is toch wel één van mijn favoriete dingen om te schrijven. Zo schreef ik afgelopen week nog over het event van Albert Heijn, waar mijn dochter en ik aan de slag gingen met maïskoekjes. Ik hoopte dat ze die wel zou willen proeven als we deze zelf thuis gingen maken. Het voorbereidende werk vond ze heel erg leuk, maar zowel zij als grote zus wilden niet proeven. Het vriendinnetje dat kwam spelen wel en die vond ze lekker 😎  Manlief vond ze ook wel aardig en zelf was ik meer dan tevreden: een smakelijke en gezonde snack. Goed gelukt en niet moeilijk. Alleen zal ik ze niet snel nog eens maken, is zo zonde als de kinderen zelfs geen hapje proeven…

Komende maand staan er weer flink wat events op de agenda, dus ik kan mijn hart ophalen. Is misschien wel een beetje druk, maar nu ik toch thuis ben maak ik graag van deze bloginspiratiemogelijkheid gebruik. Zo ga ik naar een kidsfashion bloggerochtend, een lunch van een geurlijn, een speelgoedmerk en een baby en mama parade van diverse merken. Ik verwacht nog meer uitnodigingen en heb er ook al een aantal afgeslagen. Je kunt nu eenmaal niet overal bij zijn! Als jij blogt: zie ik jou misschien bij één van deze bijeenkomsten?

What else?

Verder heb ik gruwelijk veel geld op 1 dag gespendeerd. Klinkt als leuk shoppen he? Helaas lag het anders. De auto is na de nodige reparaties weer door de keuring. En ik heb weer voor een half jaar contactlenzen in huis… Ping ping ping…

Zo. Best een lange update geworden, haha. Hoe was jouw maand? En heb je nog tips voor mij om hogere bezoekersaantallen te trekken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Ilse van Kreanimo zegt:

  Die blogsociety levert dat je echt clicks op?
  *zucht*
  Ik heb het er pas vanaf gegooid omdat mijn host vertelde dat het mijn site traag maakte….
  Nog eens in overleg denk ik!

  1. Marguerita78 zegt:

   Kun je in je statistieken zien Ilse. Niet alle artikelen scoren even goed, maar als ik inlog bij Blogsociety zie ik dat op een aantal wel lekker wordt geklikt.

 2. Merel zegt:

  Komt echt wel goed! Je schrijft leuk en vlak ook de invloed van de zomervakantie niet uit. 2K is een mooi streven in elk geval. Hoop voor je dat het in september lukt!

  Hier ging het goed, mijn bezoekersaantallen waren verdriedubbeld afgelopen maand (tov eerste maand)

 3. Cindy - levenalsmama.nl zegt:

  Fijn dat je aantallen gestaag groeien. En klinkt als een leuke planning met de komende events!

 4. Nathalie zegt:

  Onverwachte post heb ik nog nooit gehad hihi. Ella’s Kitchen vind mijn dochter ook erg lekker. Bij de bovengenoemde events ben ik niet aanwezig. Moet nu even heel selectief gaan wezen omdat we moeten sparen. #huiskopen

  1. Marguerita78 zegt:

   oeh maar een huis kopen is wel heel leuk! Lekker wegdromen over je nieuwe inrichting… heerlijk

 5. Fleur zegt:

  Helaas geen tips voor meer bezoeker, maar lees graag jouw ervaringen. Na de vakantie zie ik het gelukkig ook wat weer wat oplopen.
  Was ook blij te lezen dat het vooruit plannen ook niet echt bij jou lukt. Neem het me steeds voor, maar lukt eigenlijk maar zelden.
  Ik hoop je deze maand te zien bij de geurenlijn en de mamaparade. Gezellig!

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh leuk dat je daar ook heengaat Fleur! En ik hoop natuurlijk dat we samen die tickets winnen 😉

 6. Marjon zegt:

  Ja lange update, maar wel een leuke.
  Het einde is alleen minder… Maar ja auto reparaties zijn nu eenmaal duur. De onze vorige maand ook door de keuring geweest… Pfff..

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja prijzig altijd he, maar een eigen auto is wel zo fijn. Geeft zoveel vrijheid.

 7. Dhini zegt:

  Wat leuk dat je gewonnen hebt. Het lijkt mij handig boek.
  Wat leuke dingen allemaal!

 8. MetMirjam zegt:

  Fijn dat je aantallen alsnog weer aan het oplopen zijn! Ik zat ook te twijfelen over Facebook advertenties.. maar als het zo slecht werkt vind ik dat inderdaad ook een beetje zonde van het geld! De maiskoekjes zien er trouwens echt goed gelukt uit 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   …gemiddeld 2 likes op het facebookbericht en 10 kliks, Mirjam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.