Plog: kleuterlief in zelfgekozen NoNo

Merkambassadeur zijn voor een kledingmerk is erg leuk! Ik mocht zelf aangeven welk setje wij zouden willen reviewen. Daarom dook ik om en om met mijn dochters én met papa achter de laptop. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis gaat, maar hier ben ik degene die over het algemeen de kleding koopt. Af en toe gaat er eens een dochter mee en mogen ze meebeslissen of aangeven wat ze leuk vinden. Dit keer liet ik de keus aan mijn huisgenoten…

Mijn brandrep aanvraag.
Mijn brandrep aanvraag.

Eerder las je al hoe ik merkambassadeur werd en gaf ik een preview van de nieuwe NoNo herfst/winter collectie. Om die preview te kunnen geven, ontving ik een complete map met foto’s van de volledige collectie. Heel veel foto’s van allemaal mooie kledingstukken… jummie!

Aan de achterkant zit een split zodat je er prima in kunt bewegen.
Aan de achterkant zit een split zodat je er prima in kunt bewegen.

Dit maakte het voor mij erg moeilijk om een reviewsetje te kiezen. Zoveel leuks… Het leek me daarom een goed idee om mijn dochters en papa erbij te betrekken. De dochters hebben al een eigen smaak en papa vond het ook fijn om nu eens te kunnen meebeslissen. Ik heb met ieder van hen apart de fotomap doorgenomen, zodat ze elkaar niet konden beïnvloeden. Zo wist ik zeker dat hun eigen smaak naar voren zou komen.

De nieuwe collectie van Zenner matcht perfect met het donkerblauwe NoNo jurkje.
De nieuwe collectie van Zenner matcht perfect met het donkerblauwe NoNo jurkje.

Wie had de langste wensenlijst?

Uiteraard maakte ik druk aantekeningen tijdens deze fashionselectie. Als verwacht had mijn oudste dochter een flinke wensenlijst die aardig overeenkomt met die van mij. De jongste was kritischer en had een wat kortere lijst. Papa koos slechts een handjevol items. Hij vond vooral het leren rokje heel gaaf, maar het toeval wilde dat ik al een soortgelijk deels leren NoNo rokje uit een vorige collectie had geshopt.

OMG wat wordt ze groot!
OMG wat wordt ze groot!

Ik checkte even waar de smaken van papa en de meiden overeen kwamen. Dochter C en papa hadden een match! Dochter A matchte meer met mijn eigen voorkeuren. Grappig om zo de kledingsmaken even te vergelijken! Dit soort dingen doen we normaal eigenlijk nooit en vooral papa vond het fijn om eens geraadpleegd te worden. Zijn match met dochter C heb ik in een setje omgezet, dat wij enige tijd later met de post ontvingen om uit te proberen.

Verstopt in de hoody van NoNo Dress Marcy.
Verstopt in de hoody van NoNo Dress Marcy.

Koud genoeg voor wintermode?

Op een regenachtige zondag leek het koud genoeg om de NoNo kleding uit te proberen. We hadden familiedag en dus gelegenheid om leuke plaatjes te schieten. Voor de zekerheid nam ik wel t-shirts mee en dat was maar goed ook, na heel veel regen kwam er toch nog heel veel zonneschijn!

Op de voorkant van jurk Marcy staat een heerlijk aaibare letter N.
Op de voorkant van jurk Marcy staat een heerlijk aaibare letter N.
Detailfoto van het klavertje 4 met de tekst 'Luck'.
Detailfoto van het klavertje 4 met de tekst ‘Luck’.

Wat vonden we van de NoNo legging en fleecejurk Marcy?

Super! Vanwege de effen donkerblauwe kleur zou ik het jurkje zelf niet snel uit de schappen hebben gepakt. Zou dit niet saai staan? Blauw is echter de lievelingskleur van C en papa houdt hier ook wel van. De gemêleerde legging die ik erbij matchte maakt de look net even wat speelser. Zodra mijn meisje de set aanhad, was ik om!

Sjoelen was geen probleem, de mouw van het dikke winterjurkje was heel soepel.
Sjoelen was geen probleem, de mouw van het dikke winterjurkje was heel soepel.
Jurk Marcy met capuchon zit heel comfortabel, er zitten geen touwtjes in. Fijn, dan kunnen ze er ook niet uitgetrokken worden. De rand op de hoodie komt terug in de afwerking van de mouwen.
Jurk Marcy met capuchon zit heel comfortabel, er zitten geen touwtjes in. Fijn, dan kunnen ze er ook niet uitgetrokken worden. De rand op de hoodie komt terug in de afwerking van de mouwen.
Uit de grabbelton een eendensnavel gewonnen, leuk voor de verkleedkist.
Uit de grabbelton een eendensnavel gewonnen, leuk voor de verkleedkist.

Ineens ziet ze er heel groot uit en het staat haar ontzettend leuk. Bovendien maakt NoNo kwaliteitskleding. Zowel de dikke jurk – gemaakt van hetzelfde spul als borgvesten gebruiken – als de legging zijn soepel en geven je kind alle ruimte om te bewegen. Het jurkje heeft leuke details zoals de hood, de zak op de voorkant en de aaibare letter. Hij gaf niet af in de wasmachine en kwam er mooi uit. De legging heeft op de familiedag bewezen dat hij tegen een stootje kan, ondanks de redelijk dunne stof bleven de knieën heel.

Legging SoleB houdt zich zoals je ziet prima tijdens het spijkerpoepen! Flexibele legging met een fijne brede band bovenaan.
Legging SoleB houdt zich zoals je ziet prima tijdens het spijkerpoepen! Flexibele legging met een fijne brede band bovenaan.
Yes, in de bottle! Goed gedaan!
Yes, in de bottle! Goed gedaan!
Na een flinke middag intensief testen is het jurkje alleen door het spijkerpoepen iets opgekropen (anders werd dit wel erg moeilijk).
Na een flinke middag intensief testen is het jurkje alleen door het spijkerpoepen iets opgekropen (anders werd dit wel erg moeilijk).
Als je zo'n stoere hoodie jurk draagt, moet je natuurlijk ook even spijkerslaan!
Als je zo’n stoere hoodie jurk draagt, moet je natuurlijk ook even spijkerslaan!

Over deze outfit

C en papa kozen samen voor de navy Marcy dress met hood. Ik matchte hier de gemêleerde legging SoleB bij, die het geheel wat speelser maakt. De bling bling schoenen van Braqeez en de haarelastieken met ster uit de nieuwste Zenner-collectie maken deze stoere NoNo look af. De jurk is heerlijk warm en daardoor ideaal om op frisse dagen zonder jas in buiten te spelen én om in te cocoonen tijdens de koude winterdagen, want dress Marcy is bovendien heel zacht.

NoNo shop je onder meer bij Happy Bee.

Wat vinden jullie van deze NoNo look uit de nieuwe herfst/wintercollectie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Cindy - levenalsmama.nl zegt:

  Leuk, het ziet er ook uit als kleding dat comfortabel zit 🙂

 2. Nathalie zegt:

  Mooi! Donkerblauw/Navy vind ik echt leuk staan bij blonde meiden.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, leuk contrast met de blonde haartjes, vond ik ook staat echt super

 3. Marjon zegt:

  Dit setje zou ik zelf gekocht kunnen hebben. Ik houd wel van deze jurken. Dochterlief ook. De legging maakt het geheel af, omdat het geen effen legging is.
  Wat leuk dat je los van elkaar kleding bekeek en ook papa mee deed.

  1. Marguerita78 zegt:

   Een effen legging zou inderdaad een heel andere look geven, dit doorbreekt de effen kleur en maakt het vrolijker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.