Thank you, thank you: ik kreeg de Liebster Award!

Steek je confettikanon maar af. Alle ballonnen de lucht in. Applausmachine gooooooooo! Ik heb een award gewonnen met mijn blog! Nou ja, eigenlijk ben ik genomineerd door Nathalie van VolgMama in het tikkertje spel dat ze de Liebster Award noemen. Hahaha. Maar goed, ik ben er blij mee hoor! Ik wil graag mijn moeder bedanken, mijn vader, mijn man, mijn dochters, mijn vriendinnetjes, …

Wat is de Liebster Award?

De Liebster Award is in het leven geroepen om kleinere blogs onder de aandacht te brengen. En dat is natuurlijk erg lief, aardig, leuk, vriendelijk, schattig en vertederend. Ongeveer de betekenis van het woord Liebster. ➡  Dankjewel Nathalie, hopelijk levert het me stijgende bezoekcijfers op! ➡  😳 Enneh, ik waardeer het ontzettend dat je bijna elke dag trouw een reactie achterlaat op mijn blog. Vind ik heel erg lief!

hartjemadeliefjes

Regels van de Liebster Award

1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
2. Zet een foto van de Award op je blog
3. Beschrijf jouw favoriete blog
4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor
de bloggers die je zelf nomineert
5. Nomineer 5 tot 11 blogs
6. Kopieer deze regels in je eigen blogpost
7. Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost

liebster

Mijn favo blogs

Poeh, nu moet ik dus mijn favo blog beschrijven. En die heb ik niet. Ik volg namelijk heel veel blogs erg graag. Dat doe ik via Bloglovin en op een aantal heb ik ook een e-mailabonnement zodat ik niets mis. Enkele van mijn favorieten noem ik zeer regelmatig op mijn eigen blog: Mamaliefde en De Mama Company. Favoriet vanwege de diversiteit in content en natuurlijk de sympathieke bloggers achter deze sites. Verder klik ik vaak door als ik iets vrolijks zie.

Vragenlijst:

 1. Word jij makkelijk wakker als de wekker afgaat?
  Soms wel, vaak ook niet. Ligt er een beetje aan wat ik die dag ga doen en of ik goed heb geslapen. Pas hoorde ik bijvoorbeeld een hoop gerommel en moest ik mijn jongste overtuigen dat het niet verstandig was om op de koude vloer te gaan slapen. Ze was druk haar kamertje aan het verbouwen. Midden in de nacht… En er heerst een muggenplaag, ook niet wekkerwake-upbevorderlijk.
 2. Wat is je leukste uitstapje of samenwerking voor je blog tot nu toe geweest?
  Oeh, heel veel leuke dingen gedaan maar het mooist was toch wel een weekendje Glamping in het Vechtdal van Overrijssel bij Camping de Kleine Wolf.
 3. Wat is je lievelingseten?
  De spaghetti van mijn moeder en de curry’s van mijn man.
 4. Noem 3 dingen die nog op je bucketlist staan.
  Uhm… oh jee ik heb niet echt een bucketlist. Maar Disneyland Parijs lijkt me een keer leuk om te bezoeken, ik wil met beide dochters afzonderlijk een moeder-dochter weekendje weg en ik droom al jaren van een nieuw bed. Ik hoop die laatste droom dit jaar nog waar te kunnen maken, nachtrust is heel wat waard. Oh en nummer 4: een bedrijf maken van mijn blog! Dat zou echt heel gaaf zijn, als ik onder schooltijd genoeg inkomsten kan genereren met mijn blog en eventueel freelance werk.
 5. Met welke BN’er wil jij wel eens een kopje thee drinken?
  Eentje die wel houdt van een gezellig kletspraatje over van alles en nog niks is prima. Zijn bloggers ook BN-ers? Ik ken veel gezellige bloggers met wie ik wel een kopje thee wil drinken 😉
 6. Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  Een luxe vakantiehuisje in Nederland. Niet te ver rijden en een mooie accommodatie. Er wordt op dit moment hier in de buurt een vakantiepark gebouwd van Landal en daar ben ik waanzinnig nieuwsgierig naar. Nog niet eerder in een Landal-park geweest met de kinderen, dus dat lijkt me wel wat.
 7. Laptop, pc of tablet?
  Mijn pc staat alweer een paar jaar afgekoppeld op zolder, zo oud en traag is hij. Tot voor kort blogde ik daarom altijd vanaf de iPad, maar sinds een maandje heb ik een eigen laptop. De combi laptop en iPad is heel fijn! Linkjes maken, foto’s invoegen en typen werkt toch prettiger vanaf de laptop.
 8. Op welke leeftijd zou jij oma willen worden?
  Mijn oudste dochter is 5, zou leuk zijn als ze rond haar 30e mama wordt. Dan ben ik dus oma op mijn 62e… We gaan het meemaken.
 9. In welke stad kun je het leukste winkelen?
  Na mijn recente tripje met mijn shopvriendinnetje moet ik zeggen: Bataviastad!
 10. Drink je wijn?
  Zie mijn recente review van de WineChill: ja. Niet vaak, maar af en toe is het erg lekker. Ik drink het liefst zoete witte wijn. Hoewel de Barefoot rosé die ik van MissPublicity kreeg ook erg lekker is, terwijl ik eigenlijk helemaal niet van rosé houd. Rode wijn drink ik bij voorkeur als hij kruidig en zoet van smaak is.

Mijn nominaties en vragenlijst

 1. Waarover ging je eerste blogpost?
 2. Welk onderwerp komt het meest aan bod op je blog en waarom?
 3. Omschrijf jouw favoriete dagje uit.
 4. Bij welke webshop kom je het meest en waarom?
 5. Wat was je leukste ervaring nav je blog?
 6. Wat is je lievelingskleur?
 7. Welke series en films kun je aanraden?
 8. Wat wil je nog graag leren?
 9. Omschrijf je ultieme TOP 5…
 10. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is… óf Ik ga op vakantie en ik neem mee… ?

En deze vragen mogen ingevuld worden door Marjon van Byjon, Jeske van De Mama Company, Charlotte van Lovely Charlotte, Fleur van Mama’s Liefste en Mary Lou van MamaLouBlogt. Ik ben normaal gesproken niet zo van het taggen, maar “discover new blogs” is tenslotte het doel van deze award, dus ik deel hem graag door.

Hopelijk zijn de vragen zo een beetje beantwoord?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Jeske zegt:

  Wat lief… Ik ga het morgen lezen. Op mijn gemak! xx

 2. Bodil zegt:

  Leuk om je antwoorden te lezen! De moeder-dochter uitjes op je bucketlist zijn voor mij heel herkenbaar 🙂

 3. Mary-Lou zegt:

  Bedankt voor de tag. 🙂 Disney staat hier ook op het wenslijstje. Eerst wachten tot mijn oudste wat ouder is.

 4. Merel zegt:

  Leuke antwoorden!
  Vind die Liebster Award zo’n mooi initiatief, omdat je echt waardering krijgt voor alle uren die je in je blog steekt. En terecht 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, is best een fijn gevoel inderdaad leuk dat je het zo omschrijft!

 5. Saskia zegt:

  Leuke award. Je hebt erg leuke vragen gekregen & beantwoord.

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, was best grappig om in te vullen idd

 6. Fleur zegt:

  Dank je wel voor de Lieber Award! Ik voel me zeer vereerd en zal hem snel invullen op mijn blog en ook weer doorgeven!

  1. Fleur zegt:

   Oeps, mijn vingers waren te snel; moet LIEBSTER AWARD zijn natuurlijk *bloos bloos*

  2. Marguerita78 zegt:

   Veel plezier met invullen Fleur, leuk dat je hem in ontvangst wilt nemen 🙂

 7. Ilse van Kreanimo zegt:

  Oh, jij kreeg hem ook!
  Ik dacht dat je hem al lang zou gehad hebben!

  1. Marguerita78 zegt:

   Nee dit is de eerste keer 🙂

 8. Nathalie zegt:

  Graag gedaan hoor 😉 Leuk om je antwoorden te lezen. Een persreisje lijkt mij ook eens leuk. Ik ben eenmaal uitgenodigd voor 1 of 2 dagen italië maar dan vervoer op eigen kosten. Dit heb ik niet gedaan. Te ver weg om even met de auto heen te rijden voor zo’n korte tijd. En ja ik blijf trouwe volger! Vind je reviews zo leuk! Succes met alles.

  1. Marguerita78 zegt:

   Eigen kosten bij zo’n reis is idd pittig, dat zou ik ws ook niet doen. Benzine naar Ommen was geen probleem 🙂 Lief van je! Hopelijk blijf ik steeds verrassen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.