Doe je mee aan de DemakUp Detox Water Challenge?

Wil je meedoen aan de DemakUp Detox Water Challenge? Die vraag werd mij onlangs gesteld. Nu heb ik al een aantal detoxen geprobeerd (met succes van Jason Vale en hier lees je over een mislukte detoxweek), gebruik ik graag producten van DemakUp en houd ik wel van een uitdaging. Nieuwsgierig antwoorde ik positief. Als blogger kreeg ik vooraf wat informatie en producten, maar de echte Detox Water Challenge gaat maandag 23 mei van start dus ook jij kunt gratis meedoen!

Demak’Up heeft hiervoor een facebook event aangemaakt waarop je deze challenge kunt beleven, inclusief leuke winacties. Ik zag er al één voorbij komen waarmee je hetzelfde pakket kon winnen dat ik heb ontvangen. Een erg leuk pakket.

Wat zat er in?

 • Een masonjar van glas met hip rietje
 • Wattenschijfjes Cotton Science Expert met honingraat structuur
 • Wattenschijfjes Cotton Science Sensitive met extract van katoenolie
 • Reinigingsdoekjes Gezicht & Ogen voor alle huidtypen én geschikt voor waterproof make-up (deze gebruik ik zelf heel graag om schmink van mijn dochters hun gezichtjes te halen)
 • Grote wattenschijfjes Cotton Science Expert Ultra Effectief met honingraatstructuur
 • Sensitive wattenschijfjes met lotion voor de ogen

Verder zat er een receptenkaart bij voor een Bessen Detox Water en een Bessenmasker. Hiermee gaat de Detox Water Challenge de eerste twee dagen van start. De gezichtsbehandelingen zijn samengesteld door huidtherapeute en reinigingsexpert Kim Berger van Triaderm.

Moeder-dochtersmomentje

Ik heb nog niet alle ingrediënten in huis om ermee aan de slag te gaan, maar dat ga ik zeker wel doen. Ineens lijkt mijn oudste dochter (5 jaar) een fascinatie te hebben voor ‘proefjes’. De jongste (3,5 jaar) vindt alles dat met ingrediënten en recepten bereiden te maken heeft interessant. Beauty is een onderwerp waar ze beiden van houden. Het lijkt me dan ook erg leuk om er een moeder-dochtersbeautymoment van te maken en met zijn drietjes het bessen detox water te bereiden en met het bessenmasker te experimenteren. De recepten zijn easy peasy, dus dat moet ook mij lukken!

Recept Bessen Detox Water

 • 500 ml water
 • Handjevol blauwe bessen
 • Handjevol frambozen
 • Eventueel crushed ijs of ijsblokjes

Alles in de mason jar en santé! Zowel blauwe bessen als frambozen bevatten veel antioxidanten. De werkzame stoffen in deze vruchtjes zorgen een betere elasticiteit en mooie glans van de huid. Klinkt goed toch?

Recept Bessenmasker

 • 1/4 bakje blauwe bessen of frambozen
 • 2 eetlepels yoghurt
 • 2 eetlepels honing
 • Demak’Up Expert wattenschijfjes

Prak de vruchten fijn. Voeg de yoghurt en honing toe en meng het tot een glad geheel. Zorg dat je huid goed gereinigd is. Breng dan voorzichtig het mengsel op je gezicht aan, met cirkelende bewegingen. Laat het masker een paar minuten inwerken. Verwijder het dan met de wattenschijfjes van Demak’Up en spoel het na met lauwwarm water.

Programma Detox Challenge per dag

 1. Cleaning & Kick-Off met scrub en het detoxwater
 2. Bessenboost met het beschreven masker en detoxwater
 3. Teatime met toner en detoxwater
 4. Wake up Watermelon met masker en detoxwater
 5. Relaxdag met face yoga
 6. Chillen met kamille door een scrub en detoxthee
 7. Munt & Moist met toner en detoxwater
 8. Green Power met komkommerpads en detoxwater
 9. Sweet coco loco met masker en detox water
 10. Detox D-day met ijs

Ik vind het allemaal erg leuk en origineel bedacht door Demak’Up! Ben dan ook nieuwsgierig naar de precieze invulling hiervan. Misschien zul jij net als ik noet iedere dag tijd hebben om er aan mee te doen, maar het leuke is dat je de recepten en ideetjes natuurlijk op ieder gewenst moment kunt toepassen. Heb je de smaak te pakken dan kun je ook meedoen aan een andere self-care challenge, herhaal het gewoon eens in de zoveel tijd!

Als je opschrijft wat je later wilt gebruiken, kun je er altijd mee aan de slag wanneer het jou uitkomt. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de Detox Challenge website. Doe je ook mee met het gratis facebookevent?

Je blijft natuurlijk het meest gezond door regelmatig te sporten. Pinkpress schreef over slank blijven, keiharde billen en fit zijn in dit artikel over krachttraining voor vrouwen.

Ik heb nog nooit zelf een maskertje op deze manier bij elkaar geprakt, maar ik ga het proberen. Heb jij het al weleens gedaan? Hoe beviel dat? Was het een lastig recept of viel het mee? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.