Fun for rainy days, de dvd Open Season: Scared Silly

Wat een kou hagel en regen! Net nu de kinderen vakantie hebben. Op de BSO keken ze vandaag maar een film en dat hebben wij het afgelopen weekend ook gedaan. En de film die ik vandaag tip is ook erg leuk voor volwassenen. Van Sony mocht ik namelijk het vierde deel uit de ‘Baas in Eigen Bos’ serie reviewen die sinds maart verkrijgbaar is op dvd. Wij keken de film en ik herinnerde me wel iets, dus waarschijnlijk hebben we deel 1 al eens gezien. Deze nieuwe ‘Scared Silly’ gaat over een weerwolf in het bos, lekker spannend!

OPEN_SEASON_SCARED_SILLY (9)

Bij het aanzettend van de film koos ik Nederlands, maar dat bleek alleen ondertitels te zijn. Je moet Vlaams kiezen als je de Nederlands gesproken versie wilt horen. En die keuzeverandering lukte mij zo snel niet, dus schakelde ik mijn man in… Ondertussen hadden wij meiden het begin al gezien, een heel grappig concept dat aan hem voorbij was gegaan: “dit was toch een nieuwe film? Waarom zijn jullie hem in zwartwit aan het kijken?” Hilarisch, want hij zei het net toen één van de tekenfilmfiguren chagrijnig opmerkte: “wie vertelt er nu een verhaal in zwartwit?” In het Nederlands, want hij kreeg het wel voor elkaar om de taal aan te passen haha.

Lees ook: Filmreview: feestelijke familiepremière van Dreamworks De Bad Guys

Weerwolf

Nou, hoofdpersoon Elliot dus. Omdat weerwolven-verhalen veel spannender zijn in zwartwit. De film is 6+ qua leeftijdsadvies, maar naast mama op de bank ging het prima voor mijn dochters van 5 en 3,5. Grappig getekend, leuk verhaal en Nederlands gesproken. Bovendien eindigt de film swingend met een dansje, iets dat mijn dochters geweldig vinden. Veel grapjes in de film ook. Voor een deel 4 vond ik het eigenlijk heel erg leuk. Hij was ook goed te kijken zonder voorkennis, maar mochten de eerdere delen op Netflix staan dan zullen we ze zeker gaan kijken. Als extra op de dvd stond namelijk een samenvatting van de complete serie en die vonden we alledrie ook leuk om te zien.

Bekijk de trailer hier:

Waar gaat Scared Silly over?

Elliot, Boog en al de andere bosbewoners zijn terug in een grappig avontuur, BAAS IN EIGEN BOS 4! Als zowel mens als dier gelooft dat er een weerwolf in het Timberline bos rondwaart, grijpt voormalig jager Shaw de kans om het jachtseizoen weer te openen. Nu Shaw het leven van alle dieren in gevaar brengt, moeten Boog, Elliot en Mr. Weenie (ja hilarisch, wacht maar tot je zijn stemmetje er bij hoort, geweldig!) hun angsten overwinnen en de ongrijpbare weerwolf opsporen om het jachtseizoen weer voorgoed gesloten te krijgen, voordat er door Shaw slachtoffers vallen.

Open Season 4 - DXS09954 - 3D

Zoek je nog een leuke film met dit nare weer? Dit is en aanrader en je kunt er zelfs een marathon mee doen als je de andere delen ook hebt. Pak de popcorn er maar bij! Je kunt deze dvd onder meer aanschaffen bij Bol.com, bijvoorbeeld via mijn affiliatelink. Hij kost daar 12,99 euro (de Blu-ray heeft dezelfde prijs).

Lees ook: Familiefilm film De Piraten van Hiernaast 2: De Ninjas van de Overkant

Heb jij de eerdere delen van Baas in eigen Bos al gezien? Waren ze leuk?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Het is inderdaad echt weer om gezellig binnen een film te kijken! Deze zien er leuk uit.

  2. Nathalie zegt:

    Ik ken deze films niet. Ik zal eens aan mijn jongens vragen of ze het leuk vinden, die zijn gek op teken en animatiefilms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.