Marstyle’s winspiratie: Maart

Een nieuwe maand, dus tijd voor wat verse Winspiratie! Hadden jullie afgelopen maand het geluk in de prijzen te vallen? Ik wel, ik won een superschattig nachtlampje in de vorm van een softijsje. Mijn jongste is ermee in de wolken! Hij werd ook nog heel erg leuk ingepakt bezorgd, dat voelde nog eens extra als een cadeautje.

winspiratie

Terwijl ik dit schrijf, hoop ik heel hard dat mijn oudste snel stopt met hoesten. In bed blafte ze alles (net als afgelopen nacht) bij elkaar. Heb haar zojuist maar naast me op de bank in het hoekje gezet, in de hoop dat ze half rechtop zittend niet zo’n last heeft van haar longetjes. Vandaag was ze na flinke ziekte weer naar school, maar thuis storte ze toch in van vermoeidheid. Morgen maar weer thuis dus. Het is een virus, maar ik hoop niet dat het overgaat in een longontsteking. Dat heeft ze namelijk al vaker gehad. Niet leuk :-(.

ย Winspiratie

Op naar positievere dingen, welke winacties kun je momenteel vinden bij mijn collega-mamabloggers? Er is weer genoeg variatie, dus hopelijk zit er iets leuks voor je tussen. Succes!

Lekker eten met Pasen?

  • De Mama’s met thee verloten een enorm Matzes pakket voor het paasontbijt. Leuke actie? Houd mijn blog in de gaten, want binnenkort maak je ook bij mij kans ๐Ÿ˜‰
  • De Belgische Mama Expert inspireert voor het avondeten, je kunt bij haar een kookboek winnen van Ella’s Kitchen speciaal met recepten voor de allerkleinsten en je krijgt er ook wat samples babyvoeding bij. Die Cottage Pie klinkt heerlijk! Net weer even anders dan de Shephards Pie die wij zelf graag eten.
  • Voor lekker broodbeleg zonder rommel surfje naar Mama’s en Fitness waar voor elke 30 reacties een pot pindapasta wordt uitgedeeld.
  • Het tafelkleed dat je aan elk seizoen kunt aanpassen, vind je bij Badschuim. Zelf maakte ze een tafel in Lego-sferen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voorjaarsschoonmaak

  • Met Pasen wil je natuurlijk ook graag een schoon huis, dus weg met de beschuitkruimels: bij Mamaliefde maak je kans op een stofzuiger en dweil in รฉรฉn.
  • Een nog schoner Paashuis krijg je dankzij Pinkit, daar kun je 3 uur lang een schoonmaakster van Helpling winnen. Let wel op, ik heb ook eens zo’n voucher gewonnen en zou hem dolgraag verzilveren, maar dat kan pas als ze in mijn woonplaats hun diensten aanbieden. Check dat voor je meedoet ๐Ÿ˜‰
  • Wil je echt aan de voorjaarsschoonmaak? Dan doe je mee bij Meisje Eigenwijsje die een flink pakket schoonmaakspullen verloot.

Voor mama’s

  • Kiddowz biedt comfort aan babymama’s met een voedingskussen van Snoozebaby, dat je kunt winnen in een kleur naar keuze.
  • Laura Collin: van harte gefeliciteerd alvast met je verjaardag! Erg leuk dat je gaat trakteren.
  • Ben je creatief? Wil je graag iets decoratiefs op je ramen? Bij Badschuim kun je een raamtekening winnen en je leest hoe je zoiets aanbrengt.
  • Kaartjes voor een feel good shop event op 11 en 12 maart kun je hier bij Badschuim winnen.
  • De kinderkamer kun je opfleuren dankzij Dochterlief, ze verloot twee schattige kussentjes.
  • Of kan de rest van je interieur misschien een impuls gebruiken? Ga dan naar Curvacious waar je kans maakt op 75 euro shoptegoed bij Eyoba.
  • Relax en voel je zomers, want bij Volg Mama maak je kans op een hangmat.

Speelgoed

  • Weten jullie nog dat ik zo enthousiast ben over de Vlakkies? Hier wordt dagelijks mee gespeeld, het is zo ontzettend veelzijdig en bestemd voor kinderen van 3 tot 12. Bij Mamaliefde deed ik nieuwe ideeรซn op รฉn je kunt hier een set Vlakkies winnen. Dit speelgoed is gegarandeerd leuk!
  • Als je een sprookjesboek wilt winnen, moet je heel snel zijn. Vrijdagmiddag gaat Wesite4Mama de winnaar loten.
  • Boekjes en nog diverse andere leuke prijzen, kun je ook vinden op Thuisleven.
  • Heel gaaf is de winactie bij Mamsatwork waar je gewoon een kinderfiets kunt winnen!
  • Mijn oudste is weg van haar Bunchems Travel Easel, binnenkort volgt de review, maar ik tip voor nu Mamsatwork. Daar kun je zo’n reiskit winnen en wat mij betreft zijn de Bunchems leuk en uitdagend.
  • Kleun smulpaapje in huis? Doe dan mee aan de winactie van MarJoYa waar je kinderboek ‘Lekker Taart‘ kunt winnen.
  • Paw Patrol blijft leuk. En er is ook leuk speelgoed van deze tekenfilmserie die mijn dochters ook graag kijken. Twinkelbella verloot de uitkijktoren van Chase en een voertuig.
  • Een lief knuffeltje kun je winnen via MadebyMalou, een gehaakt aapje om precies te zijn.
  • En voor een stoere krokodillenknuffel van Done by Deer ga je naar Go or no Go.

Fashion

  • Schoenen nodig in maat 20, 21 of 24? Check even de kwaliteitsschoenen die Mamaliefde verloot.
  • Blauwe regenlaarsjes,ย superhip van het merk Bisgaard kun je winnen via de Belgische blog Unicorns & Fairytales.
  • Vorig jaar won ik een leuk t-shirt bij MarJoYa en ze verloot er nu รฉรฉn bij 500 likes op haar facebookpagina.
  • BlogbyMar geeft een handig boek weg met tips & tricks voor het maken van de mooiste haarvlechten.
  • Klein schoenmaatje? Het mooie merk Shoesme heeft hele schattige eerste schoentjes, die je in maat 18 tot 22 kunt winnen via MadebyMalou.

Wil je er zeker van zijn dat je in de toekomst mooie prijzen wint? Zorg dan dat je meedoet bij de Supermoms die een geluksmuntje weggeven, haha. Heel toepasselijk!

Zelf hoop ik er morgenavond aan toe te komen een winnaar te loten van het shoptegoed bij Telefoonhoesjestore, dus je kunt nog even meedoen. Heb je naar aanleiding van de vorige winspiratie iets gewonnen? Ben je elders in de prijzen gevallen? En aan welke actie(s) ga je meedoen? Op Marstyle.nl kun je ook weer leuke acties verwachten komende maand. Veel winplezier!

[bol_bestsellers limit=”5″ block_id=”bol_56db3ccea0c72_bestsellers” cat_id=”16948″ name=”Jas nodig?” sub_id=”” title=”Dit is een test” link_color=”590599″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”AC0ACC” deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. cassandra zegt:

    Ik heb er 4 voor je in de aanbieding, ik hou namelijk een win weekend ๐Ÿ˜€

    nOeser bib –
    personaliseerbare Starbucks beker –
    Personaliseerbare poster – https://www.momambition.nl/personaliseerbare-poster/
    BitesWeLove box – https://www.momambition.nl/biteswelove/

    1. Marguerita78 zegt:

      Helemaal leuk, dankjewel!

  2. Bregje zegt:

    wat een mooi overzicht! Ik geef deze week 3x โ‚ฌ25,- shoptegoed weg voor muurstickers!

  3. Super al die acties! Ik duim dat ik win op die ene actie waar ik aan mee heb gedaan. De rest gun ik een ander ๐Ÿ™‚
    Ik heb nog een mooie actie om aan het lijstje toe te voegen: win een Rumme Rups boek! https://www.facebook.com/kinderboekenvanmirjamhildebrand/photos/a.488896817886435.1073741828.484751398300977/844148995694547/?type=3

    1. Marguerita78 zegt:

      Dankjewel voor het delen, leuk!

  4. Aleesha zegt:

    Wat een leuke lijst met winacties. Beterschap met je dochter. Hier hangt ook nog het virus in huis.

  5. Esther zegt:

    Zo blij met de uitbreiding op mamaisthuis, naast eigen blogs, mooie indrukwekkende interviews nu ook inspiratie voor toffe kinderkamers. En de nieuwe rubriek trappen we af met een hele gave winactie; een kinderkamer lamp en muurstickers, geheel passend bij de monochroom trend :http://mamaisthuis.nl/…/nathalies-trendspot-zwart-wit/

    1. Marguerita78 zegt:

      Leuk, dank je wel voor het delen!

  6. Charlotte zegt:

    Wat een lange en leuke lijst weer! Bij mij kan je nog houten sambaballen winnen! ๐Ÿ˜‰ Vanaf vandaag tot en met volgende week vrijdag…

  7. Laura zegt:

    Leuk dat je me opgenomen hebt in de lijst. ๐Ÿ™‚

  8. Nathalie zegt:

    Beterschap! En wat een lange winlijst is het geworden. Voor ieder wat wils.. Bedankt voor het delen!

  9. Sigrid zegt:

    Wat vervelend voor je meisje… Virussen zijn zo rottig.

    Ik had bij jou een koningsmantel gewonnen. Daar is al veel meegespeeld deze vakantie: als koning Arthur door onze zoon en onze dochter speelt een boze koningin… Aandoenlijk zo’n bozig kleuterkoppie ๐Ÿ˜‰ Ik won ook nog schoenen voor onze peuter bij Mamaliefde, wat een geluk hรจ. Ben ik echt blij mee!

    Die Vlakkies lijken me ook zo leuk. Ik heb ze getipt bij de plaatselijke speel-o-theek. En later dacht ik dat het voor de kleuters ook leuk zou kunnen zijn. Of als samenspel tussen groep 8 en groep 1/2 ofzo. Toch juf ook nog even benaderen ๐Ÿ™‚

    Maar niks gaat boven gezonde kinderen dus beterschap daar!

    1. Marguerita78 zegt:

      Wat leuk om te lezen Sigrid! Vlakkies zijn zelfs nog leuk voor grote mensen om mee te spelen haha

  10. Malou zegt:

    Handig weer, zo’n overzichtje. En leuk dat je mijn winacties hebt genoemd ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.