Telefoon in de bloemetjes + winactie (gesloten)

Het voorjaar komt nu echt in zicht, want ook mijn telefoon is opgefleurd! Een paar maanden geleden kreeg ik van mijn vader een iphone te leen, omdat ik zo graag (weer) een smartphone wilde hebben. Mijn paps had er ook al een simpel zwart beschermhoesje bij en zelf had ik nog een etui van Tabzoo liggen in krokodilvorm om het apparaat te beschermen tegen alle prullaria in mijn tas.

Maar nu de lente er aan zit te komen is mijn telefoon in het nieuw gestoken. Ik mocht namelijk een telefoonhoesje uitzoeken bij webshop Telefoonhoesjestore. Leuk, want dat was eigenlijk iets dat wel op mijn wensenlijstje stond. Ken je dat? Dat je bepaalde dingen graag zou hebben, maar het teveel als ‘onnodige verwennerij voor jezelf’ ziet en dan toch maar weer kinderkleertjes gaat shoppen? (Want dat is nuttig, kuch.)

 Het was nog best lastig iets leuks uit te zoeken, want ik zag ook mooie hoezen voor de ipad… En eigenlijk kan ook die wel een nieuw jasje gebruiken. Maar goed, de telefoon gaat vaker mee op pad. Eerst even nagedacht welke uitstraling ik wilde voor mijn telefoon, hip, vrolijk, klassiek, werelds. Keus genoeg. Uiteindelijk, met de bloemige Naturino sneakers nog in mijn hoofd, besloot ik te gaan voor roze bloemetjes. Roze is toch echt wel mijn lievelingskleur en ik houd van bloemen. Met deze bloesemhoes om mijn telefoon, hoop ik mijn humeur een positieve boost te geven als ik ernaar kijk.

Mijn dochters konden deze keuze wel waarderen. “Oh mama, je telefoon is echt mooi!” Thank you lieverds <3 Je ziet het op de foto’s niet zo goed, maar er staan dus ook nog kleine bijtjes op die rondom de bloesemtak vliegen.

 Winactie

Welk hoesje zou jij kiezen? Surf naar Telefoonhoesjestore en laat het hieronder weten. Als je dan ook nog de facebookpagina van Telefoonhoesjestore liked en die van Marstyle, dan maak je kans op 25 euro shoptegoed. Delen op facebook of twitter vind ik erg lief, maar is niet verplicht om kans te maken.

Winnaar: Naamloten heeft een winnaar getrokken, namelijk Esther. Gefeliciteerd, ik ga je een mailtje sturen voor de afhandelijk, zoek iets moois uit en geniet ervan 🙂

Ga jij ook voor de lentelook?

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda Smeets zegt:

  Leuk! ?
  Tijd voor verandering. Van een saaie zwarte hoes naar kleurig en fleurig. Ik zou kiezen voor deze:

 2. Nathalie zegt:

  Leuk hoesje heb je uitgezocht.

 3. Dorien zegt:

  Dat zou leuk zijn! Mijn hoesje is helemaal op. Ze hebben leuke printjes zeg. Ik ga voor deze met vlinders. Krijg de lente in m’n bol :-)!

 4. Rianne Weerd zegt:

  Ik denk dat ik ook ga voor deze (lekker origineel 😉 Maar hij is mooi!

 5. Iris Alexia zegt:

  Zekers nodig voor onze tablet! Het vorige hoesje is helaas erg versleten. Dus zou als geroepen uitkomen en ze zien er super uit. Complimenten voor jouw keuze lekker fris en romantisch!

  1. Iris Alexia zegt:

   voor deze zou ik kiezen ?

 6. Liesbeth zegt:

  Ooohhhhh leuk!!! Ik kan ook wel een nieuw hoesje gebruiken!
  Deze vind ik mooi en inspirerend
  Home Samsung Samsung Galaxy S3 Mini Booktypes & flipcases Smile Quote booktype hoes voor Samsung Galaxy S3 mini

 7. Anita H. zegt:

  Mooie actie. Ik wil wel een nieuwe hoesje. Dit is mijn keuze: .

 8. Tamara TS zegt:

  Die met bloesem vind ik erg mooi, maar ik zou waarschijnlijk kiezen. Lekker kleurig en uilen zijn gewoon erg leuk! Natuurlijk gedeeld en getweet!

 9. Esther zegt:

  Deze actie komt als geroepen, mijn hoesje valt uit elkaar! Er is voor mijn type telefoon niet extreem veel bijzonders, dus dan maar gewoon een nette: 3-in-1 zwart bookcase hoesje voor Huawei Ascend G6
  En voor 25 euro kan ik er ook nog een bruine bij bestellen! Ben ik voorlopig gesetteld!

 10. Marian zegt:

  Ik zou dit hoesje kiezen voor mn tablet. Echt een prachtig design. Een wat anders als dat saaie ff rood, of zwart.

 11. Jolanda zegt:

  Oh wat een leuke actie. Ik wil wel de blauwe met de bloemen, of de abstracte bloemen, of de triangle design, of de Chrysanthemum bloemen…

 12. Natas O zegt:

  Over een kleine maand mag ik een nieuwe telefoon uitzoeken en daar hoort ook een nieuw hoesje bij. Ik hoop dan dat ze die leuke hebben met ‘Be Happy’ 🙂

 13. Els zegt:

  Deze zou ik kiezen, met een lief uiltje!

 14. marjon zegt:

  Leuke actie. mijn hoesje is wat los aan het laten dus kan wel een nieuwe gebruiken…
  Ik zou kiezen voor: bloemetjes desing of het blauwe be happy hoesje. Al is het uitljes hoesje ook leuk… wat een keuze!

  1. marjon zegt:

   Ik krijg alleen geen goede link naar facebook van de hoesjesstore

   1. Marguerita78 zegt:

    Goed dat je het zegt, ga ik even checken!

   2. Marguerita78 zegt:

    Gek, bij mij werkt het wel… Dit is de link: https://www.facebook.com/Telefoonhoesjestore/

  2. Marguerita78 zegt:

   Oh ja die twee anderen die je noemt vond ik ook zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.