Guhl tegen winterse haarkwaaltjes

In de winter is de relatieve vochtigheidsgraad van de lucht over het algemeen lager dan in de zomer. Dat betekent dat er minder water in de lucht zit. De gevolgen zijn: pluizig, futloos, droog of beschadigd haar. Typische winterkwaaltjes waar je graag vanaf wil! En de reden waarom ik mijn haren meestal in een staart draag. Van GUHL ontving ik enkele producten die helpen bij deze winterkwaaltjes. 

Wist jij bijvoorbeeld dat in de winter je haarvezels minder elastisch zijn dan in de zomer? In de zomer is namelijk de vochtigheidsgraad hoger. Omdat het haar in de winter minder elastisch is neigt de opperhuid af te buigen van de haarschacht, met als gevolg dat het minder sterk en gezond aanvoelt. Extra verzorging is dus hard nodig om ook in de winter je haar gezond en sterk te houden.

guhl voor volume

Pluizig, statisch en springerig haar wordt getemd met GUHL Pluiscontrole & Veerkracht. Dun, slap en futloos haar krijgt weer body met GUHL langdurig volume. Beschadigd haar wordt herstelt met GUHL Rijke Voeding en droog haar krijgt hydratatie met GUHL Vochtherstel. Ik ontving de variant voor meer volume, bestaande uit een shampoo, crèmespoeling en een spray.

guhlfles

Hulp bij futloos haar

Deze GUHL Langdurig Volume lijn met blauwe lotus en rijstproteïne geeft het haar een levendig volume zeggen ze, vanaf de aanzet tot in de punten. In het verre China is de waardevolle blauwe lotus een symbool voor reinheid en schoonheid. De lotus staat bekend om zijn verzorgende eigenschappen voor fijn en futloos haar. Rijstproteïnen vullen de poreuze delen van het haar op en versterken het haar. Voor zichtbaar dikker en voelbaar steviger haar. Nu draag ik mijn haar meestal in een staart, maar om de spray te testen heb ik het deze winter ook enkele keren ingesprayd en los gelaten. Om te kijken of de slag in mijn haar erin blijft en het niet gaat pluizen of heel vettig wordt.

guhl

En inderdaad, mijn haar hield de natuurlijke slag er in. Het ging niet pluizen maar oogde juist gezond en niet vettig. Bovendien ruimt de spray ook lekker. De shampoo en crèmespoeling zijn ook fijn. Mijn dikke haar vereist sowieso het gebruik van crème om het een beetje door te kunnen kammen na het douchen. Hiervoor gebruikte ik de blonde zomervariant van GUHL die ik eerder al op mijn blog besprak (in het artikel ‘hoe was ik een kaphoofd‘ kun je zien dat het haar ook echt schoon wordt). Een erg fijn merk en goed om te weten dat je dus in de winter iets anders moet gebruiken voor je haren dan in de zomer!

De adviesprijzen voor deze producten zijn voor de shampoo à 200 ml. € 6,09, de volumegevende conditioner 200 ml. € 6,09 en de volume active styling spray 125 ml. € 6,40. Onder meer verkrijgbaar in de supermarkt en bij de drogist, maar ook bij Bol.com via de GUHL-pagina.

ms_disclaimer

 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Guhl is een fijn merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.