Valentijn in virtual reality + winactie (gesloten)

Aankomende zondag is het weer Valentijnsdag! Jullie lazen al eerder welk cadeautje er klaarligt voor mijn Valentijn (en ik heb nog meer in petto). Vorig jaar verraste hij zelf onze dochters met een lief Valentijnsplantje voor op hun kamertje. Dat lieve idee van hem pik ik, want dankzij Serious Game Media kan ik dit jaar onze meisjes ook een cadeautje geven: hun allereerste virtual reality ervaring! Bovendien mag ik 2 van jullie blijmaken met ook zo’n persoonlijke valentijnskaart in virtual reality. Hoe werkt het?

Screenshot_3

Mijn dochters kunnen nog niet lezen, maar toch kunnen ze plezier aan beleven aan hun eigen VR Card. Deze bestaat uit een kartonnen bril die vandaag bij de post zat en een te downloaden app, die samen zorgen voor een 3D-ervaring vol hartjes. Na de montage van de bril plaatst de gebruiker zijn smartphone in de viewer en waant hij zich in een nieuwe wereld. Hier kun je om je heen kijken en zelfs een wandelingetje maken.

Persoonlijke vragen

Vanwege de winactie plaats ik deze blog voordat ik het zelf heb uitgeprobeerd (dat hoop ik morgen te kunnen doen) met de dames. Het idee is in ieder geval erg grappig. Op www.vrcard.nl kan de zender een valentijnsomgeving op een tropisch eiland creëren, inclusief eigen foto’s en een persoonlijke boodschap. De ervaring is opgebouwd als minigame met twee levels om te achterhalen wie de afzender is. Is jouw Valentijn een gameliefhebber? Dan zit je met deze gadget goed!

Screenshot_8-1Verjaardag

De kaart is geschikt voor elke smartphone en laat de gebruiker op laagdrempelige wijze kennismaken met virtual reality. Nadien kan de bril ook worden gebruikt voor andere virtualreality-ervaringen, bijvoorbeeld bij verhuizingen, trouwerijen en verjaardagen. Of zakelijk bij een productintroductie bijvoorbeeld. De prijs van een bril met gepersonaliseerde app is 9,95 euro en daarmee maak je veel mannen misschien wel blijer dan met een bosje bloemen.

Winactie

Ik hoop snel onze mening aan deze blog te kunnen toevoegen, inclusief foto’s van de dames met bril. Daarna deel ik deze blog opnieuw op social media. Voor nu hoop ik dat je nieuwsgierig genoeg bent om mee te doen aan de winactie, want ik mag 2 brillen met app-code verloten. Doe je mee?

Winnaars: Vlijtig Liesje en Volg Mama gefeliciteerd! Stuur snel je adresgegevens door naar blog[at]marstyle.nl dan komt het hopelijk op tijd in orde 🙂

Wie gun jij een Valentijnservaring in Virtual Reality? Doe je verder nog iets aan Valentijn?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Ha,Ha,Ha! Spannendddd!!! Ik denk dat dit wel een cadeautje is dat veel mannen leuk vinden!

  2. Volgmama zegt:

    Hoe verzinnen ze het toch haha.

  3. Grappig idee! Ik doe eigenlijk niets verder met Valentijnsdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.