Wat vinden jullie van mijn Valentijnscadeau? + winactie (gesloten)

Al enkele weken is mijn Valentijn druk in de weer met het verbouwen van onze slaapkamer. Met veel toewijding en zorg maakt hij er iets moois van. Samen kozen we twee mooie grijstinten uit voor de muren. Een naam ben ik kwijt, maar de andere heeft zo’n dromerige naam: Balanced Mist. We zijn er nog lang niet! Want er moet ook nog een bed en raambekleding worden uitgezocht, maar op Valentijnsdag verras ik mijn klusser met iets moois voor aan de muur van PrintCandy.
printcandy
Deze webshop ontdekte ik dankzij een persbericht over gepersonaliseerde geboorteposters. Een erg gaaf kraamcadeau, maar ik was nieuwsgierig wat ze nog meer in het assortiment hadden. Blij verrast was ik door de vele andere wallprints en printables, waarmee je snel en gemakkelijk je huis styled. Geen gedoe met blikken verf, maar eenvoudig een andere sfeer creëren door het ophangen van mooie posters en art-prints. Perfect voor onze opgeknapte slaapkamer dus.

Customizen

Het leuke van PrintCandy is dat je de meeste prints zelf online kunt customizen. Voeg hier en daar wat kleur of tekst toe en klaar is je unieke en persoonlijke print. Een beetje van PrintCandy en een beetje van jezelf. Zo maakte ik in een handomdraai een leuk en persoonlijk cadeau in de grijstinten die bij onze opgeknapte slaapkamer passen. Een mooi hart met onze namen en trouwdatum, geleverd op stevig, dik papier. Het kan dus ingelijst worden, of met van die plakprittjes aan de muur bevestigd. Hoe vinden jullie hem?hart

Birthday printables

Bovendien shopte ik nog wat leuke printables voor de 5e verjaardag van mijn oudste. Dat is pas in maart, maar je kunt het maar vast in huis hebben toch? Ik personaliseerde labels voor op flesjes drinken. Nu ergens een goede aanbieding vinden, labels printen en bijsnijden, opplakken en voilà: persoonlijke drankjes op de sweet table of om te serveren op het partijtje.

wrapper

Daarnaast kunnen we het huis leuk aankleden met een toepasselijke vlaggenlijn. Ik selecteerde de gewenste kleuren, voerde haar naam en leeftijd in en wachtte af. Niet veel later zaten de pdf’s van de printables al in mijn mailbox. Er staat overigens ook een gratis feestfreebie op de site, tip!

vlaggetje

Winactie

Wil jij ook graag aan de slag met een mooi gepersonaliseerd cadeau? Voor je Valentijn, een verjaardag, de kinderkamer of een kraamvisite? Of gewoon voor jezelf natuurlijk, dat mag ook. Ik mag een cadeaubon ter waarde van 25 euro verloten. Surf naar de webshop van PrintCandy en laat mij hier onder deze blog weten wat jij zou bestellen als je wint en waarom. Dan maak je kans. De winnaar verschijnt na loting onderaan dit bericht en op de winnaarspagina.

Winnaar: gefeliciteerd Melissa Polfliet, dat wordt een vrolijke 1e verjaardag! Ik ga je mailen voor de afhandeling.

Wat zou jij uitkiezen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Corinne de Graaf zegt:

  Leuk mijn dochter is de nog de maand jarig.Ik ga voor de slingers!

 2. Maaike zegt:

  De baby geboorteposter kies ik voor mijn dochter! Net 1 jaar en leuk voor op haar kamer en om haar hele leven te bewaren!

 3. Fleur V zegt:

  Moeilijk om te kiezen….. Ik denk dat ik de poster Kook van jou zal kiezen. We zijn net verhuisd en hebben een oer-saaie keuken en nog even geen geld voor een nieuwe. Met deze poster kunnen we hem voor nu een beetje opleuken

 4. linda Renkema zegt:

  Oh dit is echt heel leuk had ik het nog bijna gemist ook!
  Onze sander is bijna jarig en over 3 weken Lisanne ook
  Ik vind dit leuk 😀

 5. Martine Vinkestijn zegt:

  Voor ons nieuwe huis die van family rules. Zo leuk!!

 6. Mariska van Reenen zegt:

  De love birds voor mijn valentijn!! Vind ze prachtig! En zoek nog leuke dingen voor aan de muur dus kan daar leuk shoppen zeg!

 7. Saskia zegt:

  Wat een leuke idee van de persoonlijke drinkflesjes. (Ik loot niet mee voor de prijs). Maar het idee voor de persoonlijke drinkflesjes ga ik zeker onthouden.

 8. Ilse zegt:

  Wat een origineel cadeau!

 9. Oma Will zegt:

  Wat een leuke winactie.
  De Family Tree poster , in de maat 30 x 40 cm vind ik de leukste.
  Op alle takken plak ik een foto met naam van al mijn kleinkinderen.
  Zo heb ik ze allemaal bij elkaar in een lijstje.
  En nu maar …duimen.

 10. Ik word voor de eerste keer tante en zal mijn neefje schromelijk verwennen met iets gepersonaliseerd voor hem.

 11. Iris zegt:

  Ik zou een geboorteposter bestellen voor mijn vriendin die elk moment kan bevallen

 12. Liesbeth zegt:

  Ha! Deze pagina ken ik! En zo leuk! Ik wil heel graag een mooie poster voor op onze slaapkamer! Natuurlijk met onze namen en misschien ook wel met die leuke vogeltjes! Ik ga heeeeelll hard duimen!

 13. Sigrid zegt:

  Wat leuk! Ik heb hier al eens een naamposter besteld, ik vond de webshop toen via Flavourites, als kraamcadeautje: altijd leuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Toen ik de poster in handen had, dacht ik “dat ga ik ook doen voor onze baby”. Uiteraard nog nooit gedaan maar daarom doe ik graag mee aan deze actie en zou ik dus gaan voor de N van Naamposter 🙂

 14. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Hee eindelijk ontdekt waar ik allang naar zoek:
  Family Prints zelf aan te passen.
  Super met ons grootte gezin.

  Ik waag graag een kansje ervoor bij je..

 15. Melissa zegt:

  Wat een super leuke site! Heb even zitten snuffelen wilde eerst voor iets gaan met de namen van mn kindjes maar daar heb ik zo veel van dus ga voor t bord you are super als kadootje voor mn beste vriendin 🙂

 16. Melissa Polfliet-deJonge zegt:

  Wow wat een gaaf idee ? ons boefje liam word in maart 1 en het lijkt mij geweldig om zo’n gepersonaliseerde verjaardags slinger te laten maken. We gaan ook een cakesmash fotoshoot doen en dan zou het ook geweldig zijn om deze op de achtergrond te hangen voor op de prachtige foto’s. Super toffe actie ? keeping my fingers crossed hihi ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.