Vrolijke en verantwoorde kerstdecoratie

Zoek je nog leuke slingers of vrolijke kerstdecoratie? Ik schreef in mijn pakjesavondupdate al over die leuke Sinterklaasslinger van Global Affairs die ik helaas pas op 5 december ontving. Gelukkig zat er in de envelop ook vrolijke kerstversiering en iets moois voor de slaapkamer van mijn oudste ballerina. Eerst maar eens de kerstversiering laten zien!

DSC_0010

Mijn peuter mocht een van onze babydennetjes versieren. Zij ging een tijdje geleden al met oma samen creatief aan de slag en maakte kerst’ballen’ en slingers. Van Global Affairs ontvingen wij vrolijke Xmas Imps die hier perfect bijpassen. Er zitten er 6 in een doosje, allemaal in een andere kleur. Supervrolijk!

DSC_0003

Ik hoorde van Global Affairs door een persbericht over de nieuwe Nijntje collectie voor de kinderkamer die het bedrijf lanceerde. Hiervoor zijn bestaande illustraties van nijntje vertaald naar kleurige vilten en metalen items, zoals: kapstokjes, slingers, mobielen en hangers. De bijzondere collectie sluit perfect aan op het vrolijke kinderassortiment van Global Affairs. De items zijn stuk voor stuk handgemaakt in China en India, waar gewerkt wordt met verantwoorde materialen en de medewerkers op een eerlijke manier worden beloond en behandeld. Zoek je een bijzonder kraamcadeautje? Of ben je bezig met het inrichten van een babykamer? Neem dan zeker een kijkje op de website, voor verkoopadressen klik je op de link ‘retailers’.

DSC_0014

Ik vind de Xmas Imps in ieder geval heel schattig. Het grote voordeel van deze kerstdecoratie is dat deze schattige stoffen popjes niet breekbaar zijn. Met een gerust hart kon ik de peuter helemaal zelf haar gang laten gaan, met af en toe een klein beetje hulp. Ze genoot er zichtbaar van dat ze zelf een boompje mocht decoreren! “Maar de takken prikken wel hoor mama.”

DSC_0002

Global Affairs
De wereld van kinderen vrolijker En kleurrijker te maken. Dat is het doel van Annette Klein Bog, die Global Affairs achttien jaar geleden oprichtte. Vandaag de dag werkt ze vanuit het centrum van Amsterdam met een klein team vol passie aan een kleurrijke collectie knuffels, speelgoed en woonaccessoires. De productie vindt plaats in China, India en Peru, altijd fairtrade en onder zeer goede werkomstandigheden.

Kijk voor meer informatie op www.globalaffairs.nl.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Villa Speelmama zegt:

  Zo schattig en kleurrijk die poppetjes!!
  Hier letten we er ook op om niets breekbaars in onze kerstboom te hangen: ik heb alleen maar onbreekbare kerstballen. Maar zo’n poppetjes, dat is een vrolijk alternatief!

 2. MetMirjam zegt:

  Wat een schattige poppetjes! Super voor kinderen 🙂

 3. Fleur zegt:

  Wat een schattige hangers! Gezellig dat je meedoet met het blogfeestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.