Betrapt! Niks rustige Sintvoorbereidingen

Afgelopen weekend startte ik stiekem op zolder mijn Sintinventarisatie. Aangezien ik ieder jaar in januari de eerste dingen in de uitverkoop scoor, is dat voor mijzelf ook steeds weer een verrassing. Ik had net de warme 2-packs leggings van de C&A op het bureau gelegd, het Sinterklaas inpakpapier ernaast, de naamlabelstickers tevoorschijn getoverd en wilde wonderen gaan verrichten met de schaar en het plakband toen… Mijn kleuter de deur van de zolderkamer open deed… Oeps!

Te koop bij Blokker, op de doos staat 17,95 maar volgens de kassa 9,95 en tweede doos Playmobil is 50% korting!


En dat terwijl manlief was ingeseind waar ik mee bezig zou gaan én ik het traphek van de zolder dicht had. Argl. Ze was heel stiekem langs papa geslopen, de trap op gesneld en over het traphek heen geklommen. Ik mompelde dat mama druk bezig was met mama-klusjes en dat het traphek niet voor niets dichtzat. Dat ze dus maar snel weer naar beneden moest. Gelukkig stond er geen speelgoed op het bureau! Elke keer dat de buren de trap opliepen schrok ik me wild en pleurde snel de cadeaus en inpakpapier achter het schot… Om er achter te komen dat het niet in ons huis was.

IMG_3615
Het mag duidelijk zijn, de kinderen zijn nerveus voor Sinterklaas. Mama’s hart klopt in haar keel tijdens het inpakken. Ik ben nu twee keer een half uurtje bezig geweest denk ik en nog lang niet klaar. Ik schrijf op een lijstje wat ik heb per kind, zodat ik direct zie of dat evenveel is en in verhouding. Schoencadeautjes komen in een apart overzichtje. Zo zag ik dat ik voor mijn peuter deze zomer in de aanbieding een Playmobil adventskalender had gekocht en voor mijn kleuter nog niet. Maandag bestelde ik daarom bij bol.com met airmileskorting en de 4+1 gratis actie op speelgoed een adventskalender van de Lego Friends, een grote Lego opbergsteen, een SES ik leer veters strikken set, diertjes voor bij de boerderijset van Tiptoi en nog een aanvullend Tiptoi product. Nu was ik wel klaar met inkopen doen, dacht ik.

Prijs op de doos bij Blokker was 24,95 euro, de kassa gaf aan 19,95 euro. Tip!

Vriendenkoopavond

Mis! Ik ging ’s avonds lekker fitnessen en zag dat de Blokker nog open was. Chips, helemaal vergeten: de vriendenkoopavond waarbij je 15% korting kreeg op alles, óók de aanbiedingen! Ben ik een koopjesjager? Ja! Heel snel sporten dus! Korte warming up, lekker doorgaan, geen cooling down en hup de Blokker in! We hadden tenslotte nog wat keukenspulletjes nodig. Maar oeh… De speelgoedafdeling riep mij en ik kon het niet laten daar even te gaan kijken. Op de Playmobil bleek je 50% korting te krijgen op je tweede aankoop. Sinterklaasje! Na lang wikken en wegen koos ik de Sinterklaas-adventskalender van 17,95 euro en een fairy-set die afgeprijsd was naar 24,95 euro. Nu weet ik dat je bij de Blokker altijd goed in de gaten moet houden of de prijs wel overeenkomt bij de kassa. Niet dus. Maar in mijn voordeel en niet zo’n beetje ook! De fairy-set (die bij bol.com 45 euro kost) was volgens de kassa 19,95 en de adventskalender scande slechts 9,95. Van die laatste ging nog 50% korting af. Je kunt je voorstellen dat deze Poldermama erg in haar nopjes is met deze voordeeltjes. Hopelijk past het nog in de zak…

 

Bobbi kalender

En ik kocht ook nog Sinterklaas raamstickers bij de Xenos vandaag en een extra pietenpakje bij BigBazaar (het Sinterklaaspak dat ik zo graag wilde, krijgen ze maar niet geleverd helaas). Bij thuiskomst keken de meiden en papa het Sinterklaasjournaal en kon ik dus ongezien even een tasje op zolder afgooien. Na het eten werd er gedanst op de hits van Party Piet Pablo. Papa was zo lief geweest om de Bobbi aftelkalender weer te printen dit jaar en die hebben we ingevuld, zodat ze weten wanneer er schoentjes mogen worden gezet. Voor het naar bed gaan las ik het Sinterklaasboek van Dikkie Dik. We hebben er zin in!

Zijn jullie weleens betrapt? En heb je alles al in huis?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Gelukkig nog nooit betrapt haha. Maar heb nog wel wat in de kofferbak liggen dat naar boven gesmokkeld moet worden.. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.