Poldermama geeft een Tom Du party + winactie (gesloten)

Een tijdje terug gaf ik voor het eerst een Tom Du party. Ken je dit merk? Het gaat om kinderkleding van hoge kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding die alleen via thuisparties wordt verkocht. Ik ben gek op kinderkleding, dus het leek mij een gezellig avondje. Dat was het ook, maar wat mij tegenviel was de opkomst. Er waren een aantal echte Tom Du fans aanwezig en we hadden het erg gezellig (ook na afloop van de party), maar ik vond het toch een domper. Zeker omdat Tom Du voor mijn party alle gasten een leuke korting gaf omdat ik erover zou bloggen. En ze hebben iets leuks beschikbaar gesteld voor een winactie! Lees je mee?

Wilma geeft toelichting op het merk Tom Du en de collectie van dit najaar.
Wilma geeft toelichting op het merk Tom Du en de collectie van dit najaar.


Wilma van Tom Du was lekker op tijd. Mijn oudste muppet was dus nog op en die vond het razend interessant toen alle kleertjes naarbinnen werden gebracht. Een rek voor jongens, een rek voor meisjes én een koopjestafel. Ook had ze een pinautomaat mee, wel zo prettig dan hoeft er niemand met cash over straat. Als gastvrouw had ik eerste keus bij de koopjes en er lag een hele gave grijze sweater tussen, met knalroze print/pailletten in precies de goede maat. Met een fijne korting omdat hij uit een oudere collectie kwam. Die heb ik direct apart gelegd 🙂 Terwijl ik de koffie en thee in orde maakte, zorgde Wilma ervoor dat alles netjes in de rekken hing. Vanuit Tom Du nam ze ook iets lekkers mee voor bij de koffie!

Het rek met de meisjescollectie.
Het rek met de meisjescollectie.

Nu was het wachten op de gasten, en er berichtten ondertussen een paar dames dat het iets later zou worden. Enkele anderen hadden zich al afgemeld. En weer anderen waren het vergeten… De party liep dus iets anders dan gepland. In tegenstelling tot mijn homesale van het merk Mees, hoorde ik bij het uitdelen van de Tom Du flyers veel herkenning en positieve reacties. Ik had daarom toch wat meer gasten verwacht. Een van mijn party gasten gaf aan dat zij vroeger altijd zelf party’s van Tom Du bij haar thuis deed, maar dat er inderdaad steeds minder mensen kunnen vanwege andere druktes. Daarom kwam ze graag op mijn party. Tom Du kun je namelijk niet online of in winkels aanschaffen. Echt alleen op een party is het te koop.

Gaaf jurkje!
Gaaf jurkje!

Hoe werkt het?

Via de website van Tom Du kun je je aanmelden als gastvrouw. De consulente bij jou uit de regio neemt dan contact op om een datum te prikken. Als gastvrouw krijg je korting op je aankopen, tip! Vooraf krijg je een stapel brochures en flyers toegezonden. Hierin staat de complete collectie afgebeeld. Ik moet zeggen dat de kleding er in het echt veel mooier uit ziet dan op de foto’s. Tom Du is kwaliteitsspul! Deze kleding zal niet snel slijten, maar voel zelf de stoffen op een party om je eigen oordeel te vellen 😉 De brochures kun je uitdelen aan bevriende moeders, met de gegevens van je party er op. Zo kan iedereen vooraf de collectie zien en weten je gasten wat ze kunnen verwachten. Een mooi aantal gasten voor een kinderkledingparty is ergens tussen de 6 en 12. Zelf liet ik de brochures aan mijn dochters lezen om hun smaak er uit te pikken. Het jurkje dat mijn peuter uitkoos voor haar zus, stelt Tom Du ook beschikbaar voor een winactie op mijn blog. En hij is echt leuk! (Binnenkort pics in een OOTD post.)

Een rek met de jongenscollectie, dit shirt vond ik te gek voor mijn neefje. Vond zijn moeder ook :-)
Een rek met de jongenscollectie, dit shirt vond ik te gek voor mijn dierengekke neefje. Vond zijn moeder ook 🙂

Makkelijk shoppen

Op de party kan iedereen op z’n gemak de kleding bekijken en voelen. Eventueel vooraf bestelde items, heeft de consulente al bij zich. Items die je vooraf hebt besteld, of van de koopjestafel shopt, kun je direct meenemen. Items die op voorraad zijn, worden een week later bij de gastvrouw bezorgd. Heb je per ongeluk toch niet de juiste maat? Dan kun je altijd ruilen. Mijn eigen bestelling bestond uit zeer gewilde items, waar ik iets langer op moest wachten. De items ontvang je dan per post op je huisadres.
Is je bestelling compleet? Dan vul je bij de consulente een bestelformulier in en kun je daarna met de pin betalen.

Ik vond het eigenlijk wel een relaxte manier van shoppen zo. Je kunt ondertussen gezellig kletsen en aan de koffie, alle kledingstukken kun je tot in detail bekijken en voelen, geen onrustige kinderen of tijdsdruk (hoewel je desgewenst een party ook overdag kunt geven met kids erbij). De goede kwaliteit van de kleding en de leuke items, waren hierbij natuurlijk een grote pré. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

De koopjestafel!
De koopjestafel!

Ik ben gek op party’s, vind ik gewoon gezellig!

Maten

Nog wel even handig om te vermelden, zijn de maten die Tom Du hanteert: van 80 tot 182. Geen probleem dus om matching outfits te scoren voor broertjes en zusjes. Verder zijn de maten net even afwijkend van de gebruikelijke, wat ideaal is wanneer je kinderen in een tussenmaat zitten. Zo is er bijvoorbeeld 104-110 en 116-122 (ipv de doorsnee maten 98-104 en 110-116). Voor mij kwam dit erg goed uit!

Bestellingen werden bezorgd.
Bestellingen werden bezorgd.

Winactie

Wil je meer zien van Tom Du? Kijk dan op de website of facebookpagina van dit merk.En kom jij een volgende keer op mijn party? Of mag ik langskomen op die van jou? Vind jij dit merk ook helemaal leuk? Poldermama mag van Tom Du een kledingstuk verloten: je maakt kans op jurk Myrthe of trui Raff. Voor wie wil je winnen en welke maat (80-182)? Houdt mijn blog in de gaten voor de uitslag en voor een OOTD post met jurk Myrthe 🙂

Winactie_blog

Lezers uit de regio Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Bodegraven, kunnen een party plannen bij ‘mijn’ consulente Wilma Wildenburg, zij is bereikbaar op 06-53637781.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.