Winnaar Cardcetera kaartenset!

Alle namen van de deelnemers aan de Cardcetera winactie zijn in een mooi koffertje gestopt. Wie gaat er veel kaartjes versturen deze zomer?  

Mijn kleuter wilde graag de winnaar loten. Dat kwam goed uit, kon ik een foto maken. De winnaar is:

  
Stuur je je adresgegevens via een pbtje op facebook naar Poldermama Liesbeth? Dan stuur ik ze door naar Cardcetera voor de afhandeling. Iedereen bedankt voor het meedoen! Heb je niet gewonnen, maar ben je door je ansichtkaarten heen? Neem een kijkje in de webshop van Cardcetera. Op dit moment kun je nog kansmaken op een jurk van Lovestation22. Binnenkort weer een nieuwe winactie. Het is goed dat we een staycation houden, want bloggen, reviewen, mailen, persberichten lezen en winacties organiseren kost aardig wat tijd. Gelukkig vind ik het erg leuk om te doen allemaal 🙂

Reacties

  1. liesbeth zegt:

    Jjjeeeeeeehhhhh! Wat leuk! Super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.