Winnaar Cardcetera kaartenset!

Alle namen van de deelnemers aan de Cardcetera winactie zijn in een mooi koffertje gestopt. Wie gaat er veel kaartjes versturen deze zomer?  

Mijn kleuter wilde graag de winnaar loten. Dat kwam goed uit, kon ik een foto maken. De winnaar is:

  
Stuur je je adresgegevens via een pbtje op facebook naar Poldermama Liesbeth? Dan stuur ik ze door naar Cardcetera voor de afhandeling. Iedereen bedankt voor het meedoen! Heb je niet gewonnen, maar ben je door je ansichtkaarten heen? Neem een kijkje in de webshop van Cardcetera. Op dit moment kun je nog kansmaken op een jurk van Lovestation22. Binnenkort weer een nieuwe winactie. Het is goed dat we een staycation houden, want bloggen, reviewen, mailen, persberichten lezen en winacties organiseren kost aardig wat tijd. Gelukkig vind ik het erg leuk om te doen allemaal 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. liesbeth zegt:

    Jjjeeeeeeehhhhh! Wat leuk! Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.