Win je eigen kaartenserie van Cardcetera, of een cadeausetje

Amateurfotografen of fotografie profesionals opgelet! Cardcetera, een kaartenmerk, heeft nu een wedstrijd waarbij je met een mooie foto kans maakt om zelf deel uit te maken van de nieuwe kaartencollectie. Op de voorkant komt de door jou ingestuurde foto, op de achterkant prijkt je naam. En je krijgt zelf 150 stuks! Yay! Heb je geen fotografie ambities? Lees dan verder, want Poldermama mag een cadeauset van Cardcetera verloten.Fotografie thema

Voorgaande jaren had de fotowedstrijd vaststaande thema’s: ‘Typisch Nederlands’ in 2013 en ‘Lezen’ in 2014. Dit jaar mag elke deelnemer zelf een thema kiezen, mits het past binnen een van de Cardcetera collecties. Denk aan thema’s als Holland en Lezen, maar ook aan Arts & Crafts, Seasons, Cooking of Vintage. Iedereen kan meedoen aan de fotowedstrijd: starters, hobby fotografen, jong en oud (minimale leeftijd 18 jaar). Belangrijk, en logisch, is dat je eigen werk instuurt. Er mogen geen personen op de foto staan, tenzij het de deelnemer zelf is of toestemming van de gefotografeerde persoon verkregen is. Foto’s kunnen ingezonden worden van 1 juli tot en met 31 augustus. Elke deelnemer mag maximaal 3 foto’s inzenden. Binnen 5 werkdagen wordt een bevestiging gestuurd of de foto’s qua resolutie goed genoeg zijn om als ansichtkaart te drukken. Als de ingezonden foto’s aan de voorwaarden voldoen maken zij definitief deel uit van de fotowedstrijd. De ingezonden foto’s mogen in zwart-wit, kleur, zwart-wit met een beetje kleur of sepia zijn. Ook een fotocollage is mogelijk. Wie mee wil doen kan zijn foto’s in het originele formaat rechtstreeks sturen naar foto@cardcetera.com. Op maandag 7 september maakt Cardcetera bekend welke foto’s in de top 5 staan en welke foto de eigen favoriet is. Deze foto wordt in elk geval als ansichtkaart opgenomen in de Cardcetera collectie. Op de foto’s in de top 5 kan door het publiek gestemd worden tot 20 september. Op 21 september wordt de publiekswinnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt.

Poldermama winactie

 

Poldermama kreeg deze cadeauset van 10 ansichtkaarten toegezonden en ik mag zo’n zelfde set onder mijn lezers verloten. De kaart met de gekleurde paraplu’s en die met de roze roos zijn mijn favorieten. Wij houden deze zomer een staycation, maar ik laat mijn dochters een kaartje uitkiezen om naar de opa’s en oma te sturen. Snailmail blijft gewoon fijn om te ontvangen. Wil jij deze kaartenset winnen? Laat dan een berichtje achter onder deze blog en je doet mee met de loting. Springt er al een kaart uit die je graag zou versturen? En ga je meedoen aan de fotografie wedstrijd?

De winnaar is inmiddels bekend gemaakt.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Rosalyn zegt:

  Super! Ik ga meteen mijn mooiste foto’s van IJsland opzoeken. Ook ik vind de paraplu’s erg leuk en het wijntje op het terras is een ideale kaart om iemand uit te nodigen dit plaatje samen na te doen 🙂

  1. marguerita78 zegt:

   De winnaar van de kaartenset is inmiddels bekend gemaakt, met de fotografie wedstrijd kun je inderdaad nog wel meedoen

 2. Lies zegt:

  Super leuk! Ik heb meteen een paar vriendinnen op de wedstrijd gewezen 🙂
  Ik vind de ‘brood’ kaart erg leuk, en de type machine en de boeken :-), eigenlijk zijn ze allemaal erg leuk!!

  1. marguerita78 zegt:

   Ik heb op 20 juli de winnaar geloot

   1. Lies zegt:

    Oeps, nou ja, in elk geval heeft Rosalyn nu aan de fotowedstrijd meegedaan omdat ik hem via jouw blog gevonden had 🙂

    1. marguerita78 zegt:

     Je kunt nog wel een leuk jurkje winnen in maat 140 😉

 3. Michelle zegt:

  Leuke actie, ik kijk of ik ook nog mee doe met de fotowedstrijd. Ik vind de kaart met het brood ook leuk, maar die met de paraplus zou ik zeker zeld houden.

 4. Hester zegt:

  De klompen vind ik erg mooi.

 5. Sandra zegt:

  Wat een leuke kaarten !! Ik stuur zelf ook regelmatig kaarten, die met die gekleurde paraplu’s springt er voor mij echt uit 🙂

 6. Jan zegt:

  Vind de kaart met de foto met dat brood en meel erg mooi, tis precies een ‘stil leven’

 7. fashionburst zegt:

  Leuk! oh my god die met die roze roos is echt mooi❤️

 8. van erum maria zegt:

  de parapluutjes vindt ik tof

 9. wilmsen anita zegt:

  de kaart met de bloemen, omdat ik een echte boekenwurm ben

 10. marjon1911 zegt:

  Leuk,ik doe graag mee om deze leuke kaartjes te winnen. Het kaartje met het boek, wijntje en wat lekkers zou ik meteen naar mijn vriendin sturen en vragen wanneer wij weer zo’n date plannen

 11. Ik vind ze allemaal erg mooi, maar mijn favoriet is die romantische met die roos!

 12. Else zegt:

  Leuk! Ik vind die met de klompjes erg leuk. Handig voor postcrossing 🙂

 13. liesbeth zegt:

  Ik vind de paraplukaart geweldig! Ik maak graag kans en ga ff mooie foto’s opzoeken!

 14. Gera zegt:

  Ik heb drie favorieten: de tweede met schaaltjes, kop koffie en het wijntje op terras.
  Ik doe dus graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.