Winactie: bloemige jurk van Lovestation22 maat 140

Poldermama schreef pas al hoe leuk de meisjeskleding van Lovestation22 is. Heerlijk comfortabel bovendien en van katoen. Voor mijn eigen dochter koos ik jurkje Megan uit in de kleur kaki, met een knalroze flamingo erop. Nu mocht ik ook voor mijn lezers op zoewel mijn eigen blog als op De Mama Company iets uitkiezen om te verloten. Het werd dit geweldig leuke jurkje in maat 140:


Vinden jullie hem ook zo leuk? Het is jurk Sterretje ter waarde van 29,95 en ze hebben hem ook met lange mouwen. Je kunt hem desgewenst in een andere maat bestellen in de webshop van Lovestation22. Of in maat 140 winnen door een berichtje achter te laten op mijn blog en Poldermama te volgen op facebook. Omdat ik deze jurk zelf naar de winnaar zal versturen, maak ik er een leuk pakketje van en trek ik de winnaar zodra de Poldermama pagina 150 volgers heeft op Facebook (of mocht dit heel snel gebeuren, over een week zodat de actie niet morgen al afgelopen is haha). Er zijn nog zo’n 30 likers nodig, best haalbaar toch?


Dus, wil jij dit jurkje winnen? Laat een bericht achter voor wie en zorg ervoor dat ik snel de 150 likes op mijn pagina bereik ๐Ÿ™‚ Het gaat om maat 140!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Corinne de Graaf zegt:

  Leuk voor mijn dochter die draagt 134/140.

 2. tamara zegt:

  ze vind hem superleuk
  we wagen graag een kansje

 3. Jolanda zegt:

  Ja heel graag. Ik denk dat loes hem prachtig zou vinden. En aangezien ze de laatste tijd nogal gegroeid is denk ik dat 140 haar prima past.

 4. Wat een superleuke jurk en ook perfecte maat! Ze zal hem prachtig vinden. Ik volg via fb: melissa.vanstipdonkmaas. liefs melissa

 5. wilmsen anita zegt:

  keimooi

 6. elisabeth zegt:

  voor mijn kleindochter een heel mooi kado

 7. linda de bode zegt:

  Hoe leuk is dat! Onze oudste dochter heeft maat 134/140 en al een jurkje met lange mouwen van Lovestation22. Haar twee zusjes wachten geduldig af

  1. Linda Meester zegt:

   Gefeliciteerd met 150 likes op Facebook!

 8. martine zegt:

  Oooh, die is echt leuk. Sterren zijn hier favoriet en laat tuttebel hier nu net in 134/140 zitten ๐Ÿ™‚ Zou mooi uitkomen.

  Complimenten overigens voor je blogs (eigenlijk voor je hele pagina), erg leuk geschreven en leuk om te lezen. Ga zo door!

  1. marguerita78 zegt:

   Dankjewel, wat lief!

 9. Jess zegt:

  Wat een geweldig jurkje! Mijn dochter sterre zou deze heel gaaf vinden. Uiteraard heb ik de ?? op fb blauw gemaakt!

 10. Brenda zegt:

  Zo’n leuk jurkje voor Linde!
  Leuk om jouw en Anne’s blog te volgen via de Mama Company.

 11. karina zegt:

  Voor mijn dochter. Die past hem volgend jaar denk ik wel.

 12. Minke Hietbrink zegt:

  Wat een superleuk jurkje!! Mn dochter Emma zou er superblij mee zijn. Enneh, leuk om je blog te volgen! ?

 13. saskia zegt:

  Ik vind het een heel leuk jurkje ! Dat zou mijn dochter superleuk staan !

 14. Claudia van Heck zegt:

  Het is een waanzinnig prachtig jurkje ๐Ÿ™‚ daar zouden ik en onze meisjes echt ZO ontzettend blij mee zijn!! Natuurlijk een welverdiende like van mij op jullie facebookpagina en de actie verder gedeeld! Duim duim duim…….. ๐Ÿ˜‰ !!

 15. Maureen zegt:

  Deze is echt heel erg leuk! Ik doe graag mee voor mn kleine grote meid. Nog wel een maatje te groot voor dit jaar maar volgend jaar kan hij dan lekker op tijd mee op vakantie ๐Ÿ™‚
  Erg graag!

 16. Linda Smeets zegt:

  Wat een enorm leuk jurkje! ? Ik zou dit graag voor onze dochter willen winnen, zal d’r prachtig staan. ?

 17. Marijke zegt:

  Leuk! Ik wil hem ook wel winnen voor mijn dichter!

  1. Marijke zegt:

   Voor Amber mijn dochter dus. Ik kan echt slecht typen op mijn telefoon ๐Ÿ˜‰

 18. Irene zegt:

  Gaaf! Ik doe graag mee! Yenthe kan dat volgend jaar precies aan, heel leuk!

 19. maddy van Houtu zegt:

  Ohh wat een gaaf jurkje!! Ik waag heel graag een kansje voor mijn dametje!

  1. Voor onze middelste dochter die het bloemige jurkje met veel plezier zal dragen. ??

 20. Bianca Hoogduin zegt:

  Wat een super leuk jurkje voor mijn dochter Abigail. Ze draagt nu maat 140 en dit zal haar heel mooi staan. Volgend jaar past hij vast nog alleen een beetje korter ๐Ÿ™‚ En over 4 jaar draagt haar zusje hem dan gewoon nog een keer. Leuk hoor!!! Dit zou een geweldige verrassing voor haar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.