Gratis, geld terug en winnen

Goede kop he? Je mag eigenlijk volgens goede journalistieke gebruiken als redacteur nooit verwijzen naar je kop, maar ik doe het nu toch. Creatief besparen a la Poldermama draait nu eenmaal om dingen gratis krijgen, winnen of via coupons je geld terug vragen. Of korting, maar daar heb ik even geen nieuws over. 

Heerlijk kneuterig hebben mijn dochters en ik net in de rij gestaan bij Kwalitaria, onze favoriete snackbar. Ze hadden daar vandaag het friet-uurtje waarin gratis zakjes patat werden uitgedeeld. Het was een drukte van belang, vooral schoolkinderen zonder hun ouders. Maar het ging best snel. Dus nadat ze mij hadden geholpen met boodschappen doen, konden we met een warme en gratis snack huiswaarts. Blije kinderen en geen snoep vandaag.

Nog blijer waren ze toen er thuis een envelop lag met hun namen er op. Mama had prijs via de facebookpagina van Zappelin! Een leuk doeboekje met allemaal leuke opdrachten van hun televisiehelden zat er in. En een kaart vol stickers van presentatrice Nienke, die op tv altijd liedjes zingt en kinderen feliciteert. Wat een leuke verrassing weer 🙂

Als je er op let, zijn er echt overal leuke meevallertjes en extraatjes te vinden. Maar het kost wel tijd. Die tijd moet je willen investeren. Zo hik ik er tegenaan om weer de geldterug-formuliertjes in te vullen van lopende acties die ik gisteren heb aangeschaft. Volgende week begint er ook weer een grote actie van Scoupy. Ik zit in een testpanel van Kips grillworst en er kwam een dame langs voor een bakboter onderzoek. Met al die gta producten in mijn kar, kon er ook wel wat vanaf voor de jarige straatkrantverkoper waarvoor een actie was opgezet. Geeft een goed gevoel om daaraan mee te doen. De actie was een hartverwarmend succes en er is een filmpje van gepubliceerd. Fijn om in een dorp te wonen waar dit kan.

De kleertjes berg van gisteren zit in de was. Te kleine kleertjes staan nu beneden te wachten op een marktplaats klant. Hopelijk neemt ze nog iets meer mee dan de dingen waarop ze geboden heeft. Ruimt weer lekker op en spekt de spaarpot. Alle verkopen spaar ik op voor een grote makeover van onze slaapkamer. Alle kleine beetjes helpen! Voorheen liet ik het in mijn portemonnee zitten en ging het op aan onbelangrijke dittemedatjes. Het spaarpotje laat echt zien hoeveel je bij elkaar hebt verkocht. Een doel voor het spaarpotje maakt het nog leuker!

Of ik geen tegenvallers had? Ja natuurlijk wel. Herinneren jullie je mijn Primark aankopen nog? Het leuke badpakje blijkt niet maat 110 zoals erop stond, maar maat 98 :-S en het leuke korte broekje met knoopsgat elastiek… Dat elastiek blijkt aan 1 kant in de zoom genaaid waardoor kleiner stellen niet kan :-S beetje jammer. Het Frozen dekbed is overigens een succes 🙂

Lees ook: Wanneer zijn de meeste winacties?(Opent in een nieuwe browsertab)

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.