Wanneer zijn de meeste winacties?

Meedoen aan prijsvragen en winacties is mijn grote hobby. Sinds een jaar of twee ben ik, zoals ik al eerder schreef, echt fanatiek mee gaan doen. Niet meer zo hier en daar eens deelnemen, maar keihard speurwerk naar leuke acties en zorgen dat ik voldoe aan de genoemde deelname voorwaarden. Inmiddels weet ik waar ik moet zijn voor leuke acties, maar vooral ook wanneer.

Een van mijn lezers opperde dat dit misschien een interessant blogje zou kunnen opleveren. Wanneer kun je wat winnen? Er zijn natuurlijk het hele jaar door op niet specifieke data winacties die zich richten op bijvoorbeeld de verjaardag van een bedrijf, lancering van een nieuwe productlijn of naamsbekendheidscampagne. Ik ben dan ook altijd alert. Maar op sommige momenten nog net even wat meer. Vooral omdat Facebook met zijn commerciele filters mij niet alle berichten laat zien van de honderden pagina’s die ik volg.

Blogs hebben vaak een vaste prijsvragendag. Urban Moms verloot iedere Fabulous Friday iets leuks, de Super Sunday Giveaway van Love4kidz is super, het is Manic Monday bij de Fantastic Moms en giveaway Monday bij Mamaliefde, Why’s geeft iedere woensdag iets weg en ook Les Enfents a Paris en Just by Manon plaatsen hun acties vaak op woensdag. Verder is er vrijwel iedere week iets leuks te winnen bij Gaaf voor Kinderen, This kid’s got Style en Kindermodeblog. En er zijn nog veel meer leuke winacties te vinden op de blogs die ik volg. Mijn eigen eerste winactie plaatste ik vanuit enthousiasme direct na het schrijven, gewoon lekker random dus.  Wie weet komt er in de toekomst ook wel een vaste Poldermama Prijzendag, maar daarvoor moet dit blog eerst nog verder groeien en genoeg deelnemers trekken. Doe dus vooral mee aan de winactie 🙂

De ultieme prijzenregens zijn te vinden rond feestdagen en grote events. Vorig jaar was het bijvoorbeeld een wk-walhalla waar je met juiste voorspellingen in de prijzen kon vallen, ik won onder meer oranje Afrikaantjes en een leren voetbal. Dit weekend zoeken we in tal van webshops paaseieren en moeten we linkjes doormailen. Rond Valentijn zijn er veel uitjes en etentjes te winnen, zelf won ik een heerlijk setje biefstukken in een mooie koekenpan. Sinterklaas en Kerst zijn uiteraard de kindercadeauperiodes met rond kerst elke dag iets leuks te winnen in talloze adventskalenders. Vaderdag en moederdag komen er ook weer aan, mijn moeder en ik konden vorig jaar samen shoppen met een leuke cadeaubon gewonnen via Facebook. Maar ook gekke feestjes zoals de Nationale Pannenkoekendag zorgen overal voor leuke inhakers.

Volg vooral ook alle magazines die je graag leest. Iedere nieuwe editie zijn er nieuwe prijzen die ze mogen verloten. Soms geven ze online nog extra prijzen weg ook!

Nu weet je een beetje hoe en wat. Hoe val je met al die acties ook echt in de prijzen? Heel erg veel meedoen! En dan focus je niet op wedstrijden met duizenden deelnemers – al waag ik zelf ook meerdere keren per week een gokje bij Beddengoed.com – maar zoek je juist de bijzondere en leuke giveaways met wat minder deelnemers. Zoals die op mijn blog bijvoorbeeld (hint, hint). Daarnaast is het een kwestie van geluk hebben. Niet geschoten is altijd mis, is mijn motto. Net als: creeer je eigen geluk. 

En soms heb je geluk, maar toch ook weer niet. Deze mooie prijs won ik via een facebook app van de Vriendenloterij. Supergaaf natuurlijk, een bezoekje aan safaripark Beekse Bergen. Deze prijs won ik alleen op 1 maart en elk weekend hadden we afspraken of was het heel slecht weer. Aangezien het niet naast de deur ligt, geen kans gehad om er heen te gaan. Misschien moet ik ze maar even bellen, of ik de bon op een later moment mag inleveren. We zijn 2 jaar geleden op vakantie geweest in het bungalowpark dat erbij hoort en dat was super! Zou fijn zijn om nog eens naar het safaripark te kunnen. Ik baal best van zo’n ongebruikte bon. Hebben jullie ook weleens zo’n winblunder?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Lijkt me wel erg leuk dat safaripark ! Hier als winblunder een sauna bon inclusief massage en diner verloren! Heel dom maar ik denk dat het op de markt gebeurde waar hij uit mijn tas viel, ik hoop wel dat iemand die hem vond, er gebruik van gemaakt heeft! haha

 2. Marian zegt:

  Ik geef vaak gewonnen tickets weg als ik zelf niet kan of ik ruil ze voor iets wat we dan wel kunnen gebruiken, iets lekkers voor de kinderen

 3. christa lindhout zegt:

  Die bon had ik ook. Heb hem gegeven aan een vriendin die er in de buurt woont. Wie goed doet die goed ontmoet 😉 denk ik dan. Heb je al gebeld of je mag?

  1. marguerita78 zegt:

   Nog niet, druk geweest 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.