Rainbow Sodastream Giveaway!

Juni is niet alleen de maand waarin de zomer begint, je aardbeien uit eigen tuin plukt en je agenda ontploft van alle jaarafsluitingen van je kinderen. Het is ook pridemaand. Dé internationale themamaand waarin op tal van manieren aandacht wordt gevraagd voor het mogen zijn zoals je bent. In samenwerking met Sodastream geven we een Rainbow Sodastream weg deze maand. Let’s add some color and acceptance to this world.

Geschreven door Lisanne van Uunen

sodastream rainbow

Kleurrijk Tegengeluid

Helaas is het nodig pride te thematiseren want het is een blijvend actueel thema. In Saudi-Arabië is bijvoorbeeld afgelopen week nog al het regenboogspeelgoed verbannen omdat het homoseksualiteit in de hand zou werken, huh!?! Ja, jongens, ook dit is 2022. Unicorn rainbow pop-its zijn om die reden serieus bij wet verboden. Zeg dat maar niet tegen mijn tienjarige dochter. Reden te meer voor een realistisch en kleurrijk tegengeluid.

Sodastream “Set All Your Colors Free”

Een geluid dat ook Sodastream geeft. Voor het vierde jaar op rij werkt SodaStream samen met ILGA World, een wereldwijde LGBTQIA+-vereniging, en zal meer dan 20% van de winst van de ‘Set All Your Colors Free’-editie aan de organisatie doneren.

De ‘Set All Your Colors Free’-kit is een speciale editie van het bruiswatertoestel Terra in een matzwarte kleur, en een herbruikbare en vaatwasbestendige 1-literfles met een uniek, nog in te kleuren design. Daarnaast bevat de Pride Box een set van acht regenboogkleurige stiften waarmee je het bruiswatertoestel en de fles kunt versieren zoals je zelf wilt.

sodastream rainbow
Foto: Sodastream

Wij ontvingen deze super leuke set in huis en dochter Feline ging gelijk aan de slag met het kleuren van de fles.  Het toestel wilde ze nog niet versieren, omdat ze bang is dat het niet in één keer goed zal gaan en ze hem zou verpesten dus dat doen we op  later een moment. De koolzuurstofcilinder werkt hetzelfde als bij de Soda stream Art.

Een kind kan de was doen. Ik was nog wat boodschappen aan het uitpakken en hoorde ineens een zoemend gebruis, Feline had hem vast geïnstalleerd! Een halve hartverzakking en kleine controle verder, bleek ze gewoon de plaatjes van de gebruiksaanwijzing gevolgd te hebben. Zo wist ze precies hoeveel water erin moest en hoe vaak gedrukt moest worden voor een matige of stevige bruis. Kleine meisjes worden groot laten we maar zeggen. De volgende halte was de supermarkt want ze wilde er ook wel graag een smaakje in.

Make PrideSoda not War

En wat een tof product is dit. Ze kunnen niet alleen heel kind vriendelijke gebruiksaanwijzingen maken, het bruisende water is een welkome afwisseling als je net als mama wat kilo’s probeert af te vallen. De kids vinden het maar wat stoer om zelf ‘frisdrank’ te mogen maken helemaal als ze het opdrinken uit een chique glas. Normaal drinken ze dat hier eigenlijk niet dus dit is sowieso een traktatie. Gelukkig zijn er ook varianten zonder suiker zodat we geen ruzie krijgen met de tandarts.  Mocht er nou iets mis gaan bij het inkleuren van de fles, met mooi gelakte pride nagels, kun je wel het één en ander corrigeren.

Lees ook: Lekkere Sodastream cocktails of mocktails

sodastream rainbow
Dit apparaat kun je winnen. Foto: Sodastream

Hoe kun je winnen?

En hoe leuk, wij mogen deze leuke set bestaande uit een zwart bruiswatertoestel Terra en een 1- literfles die je in kunt kleuren met de 8 meegeleverde markers. Er zijn geen smaakjes inbegrepen. Iedereen mag mee doen, no exceptions. Je kunt op 2 manieren meedoen aan deze actie. Dit kan door een reactie achter te laten onder deze blog of via de instagrampost van mijn dochter Feline van Uunen .  Deel je leukste recept voor een mocktail (of cocktail) met bruis en win deze knaller van een prijs. 

En de Winnaar is Sabrina Wassens! Gefeliciteerd en veel Mocktailplezier!
Kijk voor meer informatie in de Sodastreamstore.

Welke mocktail/ cocktail ga jij maken met deze sodastream?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Lotte zegt:

    Wat een mooi apparaat! Ik zou een mocktail met limoen en munt maken; heerlijk verfrissend in de zomer!

  2. Ilse zegt:

    Leuk, ik doe graag mee! Ik zou voor een gin tonic gaan 🙂

  3. Debby Koeman zegt:

    Een lekkere gin tonic met ijsklontjes op een warme zomerdag! En voor 17.00 uur is bruiswater met een citroentje ook erg lekker.

  4. Nadine zegt:

    Ik doe graag mee! Een mocktail met watermeloen en mint lijkt me heerlijk!

  5. Lottie zegt:

    Een granaatappel mocktail!
    60 ml granaatappelsap
    1 sinaasappel in schijfjes
    50 gr granaatappelpitjes
    250 ml sparood
    ijsblokjes

  6. Marieka Waalwijk zegt:

    Wauw heerlijk voor de Coco loco

  7. cor Boeren zegt:

    komkommer en tomaat cocktail

  8. WIllem de Wal zegt:

    Ik doe graag mee voor deze mooie sodastream, mijn voorkeur v.w.b. cocktails gaat altijd uit naar een Limoncello cocktail. Daar zou ik dan mooi mee kunnen experimenteren.

  9. Frederieke Brands zegt:

    Geweldig! Ik zou deze graag winnen! Staat voor positiviteit en liefde en het is bovendien ook nog eens veel beter voor de natuur! ?

    Als ik deze zou winnen dan zouden er sowieso veel (virgin) mojitos worden gemaakt deze zomer ?

  10. m chen zegt:

    Ik ga Lychee Martini cocktails met deze sodastream maken.
    INGREDIËNTEN: Vodka 30 ml, Lychee sap 30 ml, Sake 30 ml, Limoensap 5 ml, voor garnering lychees 3 stuks en bubbels uit de sodastream!

  11. Mathijs zegt:

    Een goede cocktail met bruis? Dan ga ik toch voor een Aperol Spritz, heerlijk fris voor de zomer!

  12. Angelique zegt:

    Geweldig ik loot graag mee goede actie

  13. Lynn zegt:

    Ik doe graag mee. Als ik deze Soda Stream win, maak ik een mocktail met ananassap, ananasblokjes, aardbeien en natuurlijk bruis van de Soda Stream!

  14. Eden zegt:

    Ik heb nog geen recept, maar in ieder geval met mango

  15. S v Bregt zegt:

    Strawberry Daiquiri (2 tot 4 personen)
    Wat je nodig hebt:

    350 gr bevroren aardbeien (liefst zelf ingevroren, maar kan ook uit het diepvriesvak)
    Een pak ananassap (lekkerste is biologisch en met stukjes erin)
    2 eetlepels suiker
    2 uitgeperste limoenen
    Verse aardbeien voor de versiering
    1 citroen ter garnering
    Blender
    Ananassap, bevroren aardbeien, suiker en limoensap mogen in de blender en pureren maar! Vul mooie glazen met wat ijsblokjes en schenk het mengsel erin. Garneer met een schijfje citroen en verse aardbeien. Vergeet ook hier als finishing touch de rietjes niet!

  16. SophiaG zegt:

    Ik heb nog geen recept, maar als ik win kan hierboven al heel veel lekkere tips uitproberen.

  17. Cheyenne zegt:

    Ik vind deze sodastream zo gaaf. Het ziet er toch vrolijk uit. Thuis maak ik regelmatig lekker cocktails en drankjes met de kids, maar ook met familie. Mijn favoriete alcohol vrije cocktail bevast zwarte bessen siroop, bruisend water, verse munt, granaatappelpitjes. Heerlijk fris !

  18. Anneliese de Waal zegt:

    Wat leuk de kleuren, erg goede actie ??
    Doe erg graag mee, lijk mij super handig ?

    Recept cocktail bruis =
    Ginger Lover

    De naam van deze cocktail zegt het al, deze is echt voor gember lovers, want er zit verse gember in, én gemberbier. In gemberbier zit geen alcohol. Er zijn verschillende varianten op de markt en ze smaken echt anders. Voor dit drankje zou ik kiezen voor ‘Bundaberg’. Die is een stuk lekkerder dan het ietwat zure ‘Belfoir’. In alle varianten zit wel veel suiker, dus als je voor healthy gaat kun je deze beter overslaan.

    Nodig voor 4 cocktails:

    100 ml bruisend bronwater
    150 ml Gemberbier (neem liever niet die van Belfoir. die is een stuk minder lekker dan bijvoorbeeld die van Bundaberg)
    50 ml cranberrysap vers geperst of uit een pak.
    4 schijven verse gember schijf (ongeveer 2 cm lang)
    Sinasappels die over blijven voor de garnering kun je met de hand uitpersen en toevoegen

    Laat het mengsel 15 minuten staan, zodat de verse gember goed kan mengen met de andere smaken.
    Garnering:

    munt
    schijf verse gember
    sinasappelschijfje
    IJs

    Groetjes van Anneliese de Waal

  19. Maaike zegt:

    Een alcoholvrije zomerse cocktail

  20. Claudia van Meurs-Janssens (vmj) zegt:

    Oehhhh super mooi apparaat!

  21. anja zegt:

    zo erg leuk ik ga voor gemalen fruit lekker en gezond

    en ik loot graag mee

  22. Niels zegt:

    Gaaf! Ik ga voor de Virgin mojito, heerlijk drankje zonder alle katers en andere nadelen!

  23. Danielle zegt:

    Wat leuk! Ik zou lekker experimenteren met fruit smaken en dan een vers aardbeitje uit de moestuin op de rand van het glas. Helemaal zomers!

  24. Marijke zegt:

    Leuke actie! Mijn lekkerste coctail is een mojito. Rum, limoensap, gecrushed ijs, muntblaadjes en bruisend water!

  25. Esther zegt:

    Heerlijk wat toevoeging van kleur in onze donkergrijze keuken

  26. Gea zegt:

    Sodastream mijn dochters dream

  27. Yvonne W. zegt:

    Aperol spritz, alcohlvrij:
    Snijd 1 mooie plak van de halve sinaasappel en snijd hem doormidden. De rest wordt niet gebruikt. Maak een klein sneetje in het midden van de halve plak.
    Doe de ijsblokjes in het witte-wijnglas. Schenk de Crodino, alcoholvrije mousserende wijn en het bruisend mineraalwater erbij.
    Zet het halve plakje sinaasappel op de rand van het glas en serveer meteen.
    Yummmmm!

  28. karin de graaf zegt:

    nu al zin om te experimenteren met aardbei en mango

  29. Jojanneke zegt:

    Wat een super leuk initiatief, en nog leuk ook: je krijgt veel ideeën als je de overige recepten doorleest 🙂

    Mijn recept voor een lekkere mocktail? Een hele simpele, maar daarom niet minder lekker!
    30 ML cl aardbeien sap (het lekkers is zelf vers “gestampt” )
    15ML verse limoensap
    90ML ananassap (dit gebruik ik gewoon uit het pak)
    Aanvullen met bruiswater
    IJsblokjes
    Versierseltjes

    Je roert de limoensap en het ananassap goed door elkaar. Dit doe je dus als eerste in het glas.
    Daarna voeg je de ijsblokjes toe.
    Vervolgens vul je het glas aan tot ongeveer driekwart met het bruiswater.
    Als laatste schenk je er de “geprakte” en gezeefde aardbeien overheen.

    En dan leuk aankleden met wat je in huis hebt :0)

    Ik garandeer je: lekker, zoet én zomers! :0)

  30. Charlotte zegt:

    Zou het graag eens uit willen proberen

  31. Charlotte Barten zegt:

    Ik wil al heel lang een soda stream hebben!
    Zou heel graag verschillende smaken uit willen oroberen

  32. Elvi zegt:

    Wow wat een leuke, lekkere machine, die ik zelf dan kleurrijk kan versieren.
    Zou een tof verjaardagscadeau zijn voor mij (3 juli)
    Wat zullen we genieten van allerlei bruisdrankjes.

  33. Noortje zegt:

    Mijn eerste uitprobeersel zou een Strawberry Mojito zijn!

  34. Urszula zegt:

    Mijn zoontje houdt van knutselen. Hij houdt van roze kleur, glitter en wat voor meisjes is. Ik accepteer het. Het maakt hem blij. In bijna elke tekening schildert hij een regenboog. Ook in de keuken experimenteert hij graag. Hij verzint zijn eigen recepten voor verschillende fruitsalades of smoothies. Dus deze sodastream past bij hem en ik zou hem heel graag willen winnen.

    Roze Suikerspin mocktail
    Ingrediends: spa rood, roze suikerspin en frambozen limonade
    Stappen: Schenk een klein laagje limonade in de glazen en maak deze af met spa rood tot 3/4 van het glas. Pluk suikerspin in het glas voor de smaak.

  35. Manon Schulenburg zegt:

    Mooie actie!! Ben zelf gek op bruiswater met Apfelkorn niet echt een cocktail maar wel heerlijk!

  36. Rebecca zegt:

    Dit is een super actie! Wat goed zo support te laten zien voor de LHBT gemeenschap. Ik zou zeker gaan voor een mojito! Een heerlijke cocktail voor zomerse dagen. Makkelijk recept: rum, prikwater, limoen, suiker en munt.

  37. jacolien zegt:

    wow, wat een leukerd, Ook heel fijn voor de zomer en met ook nog eens een hele mooie boodschap/les er in verwerkt… Set al your colors free. Wij gaan voor de Sunset, een lekkere, zoete mocktail met allerlei mooie kleurtjes…. zonsondergang in een glas:)

  38. Tamira Gulpers zegt:

    Ieder weekend geniet ik met mijn ?dochter van een lekkere mocktail of cocktail als ze thuiskomt van haar studie. Deze is favoriet:
    60 ml bruiswater
    60 ml prosecco
    Scheut vlierbloesemsiroop
    Scheut sprite
    Takje munt
    Schijf lumoen

  39. Lida zegt:

    Wat een mooi set. Hier kun je van genieten zeker met de mooie kleuren. Maar uh een recept voor mixjes. Tja dat is aan mij niet besteed. Ik gooi wat door elkaar en hoop maar dat het smaakt. Ik kijk vooral op internet of daar iets leuks op staat. Proeven gaat mij beter af.wel leuke sapjes met vers fruit en een schijfje citroen. Maar het zou heerlijk zijn als je leuke lekkere dingen zelf kan uit proberen. Ik ga ervoor en loot graag mee.

  40. Linda tromp zegt:

    Kleurrijk en kids proof helemaal leuk

  41. Nelly zegt:

    Ik doe mee mee. Ik ga voor Fruitwater met komkommer en muntblaadjes.

  42. Anna zegt:

    Oooeeeh gaaf ik doe heel graag mee!! Ik hou wel van een raspberry mojito

  43. Antonia van Eegelen zegt:

    SANGRIA BLANCAsodastream recept
    Zwoele zomeravonden in your own starry backyard… (waar ik zelf overigens een parasol met lampjes heb staan) dat vraagt om sangria!

    Ingrediënten

    45 ml Sangria-basis
    15 ml Tequila Blanco
    SodaStream bruisend water
    Aromatische bittertjes
    Deze zou mijn favoriete drankje worden,maar dan telkens een nieuwe combi maken.

  44. Shirley zegt:

    Ik loot graag mee.
    Mooi regenboog

  45. Shirley zegt:

    Ik loot graag mee.
    Mooi regenboog

  46. jacqueline de Waal zegt:

    Wooh wat een super leuke winactie je eigen fles bewerken

  47. Dani Gozefoort zegt:

    Ik doe graag mee aan de winactie, mijn vriendin en ik zitten er al een tijdje aan te denken om er een te nemen!

  48. Heidie zegt:

    Daar heb ik de kinderen al vaker over gehoord, zo’n Sodastream apparaat dus ik waag een kansje voor ze. Helemaal leuk in deze Rainbow editie met mooie gedachte. En het inkleuren van de fles, dat zou mijn dochter geweldig vinden om te doen.
    Ons recept voor een mocktail: verse frambozen, paar muntblaadjes, wat spa citroen en een theelepel grenadine siroop.

  49. Joyce zegt:

    ? ooh ik hou van experimenten met heerlijke drankjes en smaakjes ? ik ‘moet’ veel water drinken en hoe kan ik dat beter dan met een heerlijke bruisende mocktail met bruiswater, bessen en ananassap… Hoe meer kleur hoe vrolijker ik wordt van het verplichte drinken @felinevanuunen @marstyle78 @sodastreamnl laten we samen de wereld gewoon kleurrijk maken ??? mam, als ik win krijg jij een heerlijke verwennerij na je hardlooprondje ???en het leukste, wat we als kind nooit mochten, kleuren en tekenen op de huishoudelijke apparaten ?

  50. Joyce van Dorp zegt:

    Super leuk deze variant! Ik doe graag mee. Ik denk dat mijn dochters hier ook blij van worden en ik ook als ik minder hoef te tillen vanuit de supermarkt ;).

    Mijn dochters en ik gaan voor een sinaasappel-passievrucht variant.
    Bruisend water met sinaasappelsmaak
    Per glas sap van een halve passievrucht toevoegen.
    4ijsblokjes per glas
    Schijfje sinaasappel op de rand van het glas en een zomers rietje met versiering en klaar voor een zomerse dag in de tuin

    Nu duimen voor 30 juni, dan is een van mijn dochters jarig. Zou een leuke verrassing zijn 🙂

  51. Joyce van Dorp zegt:

    Super leuk deze variant! Ik doe graag mee. Ik denk dat mijn dochters hier ook blij van worden en ik ook als ik minder hoef te tillen vanuit de supermarkt ;).

  52. Marieke zegt:

    Jaa super leuk, ik zou een lekkere aardbeien cocktail maken. Een paar verse aardbeien, limonadesiroop aardbei. En vervolgens de rand van het glas versieren met suiker en een aardbei.

  53. Barbara den Adel zegt:

    Ohhh dat is een ?tof product?! Wij doen graag mee met de winactie!
    Lekker recept, simpel maar waar: half glas appelsap, opvullen met bruiswater. Ijsklontjes erbij en klaar. Niet zo zoet, wel lekker fris ❤️?

  54. Maaike zegt:

    Ik zou een yoghurt drink moctail maken:
    1/3 yoghurt
    1/3 appelsap
    Dit mengen met 2 eetlepel honing
    En dan aanvullen met
    1/3 bruiswater

  55. Chloë zegt:

    Wat erg toch dat in sommige landen dit echt ‘not done’ is.? Ik ben zo blij dat ik 100% mezelf kan zijn en liefde mag voelen voor wie ik wil ❤???‍❤️‍?‍?. Ik vind het ook zo cool dat Sodastream de lgbtq+ community steunt.

    Deze liefde #loveislove #rainbowlove vieren wij graag samen in de zon? met een lekkere moctail? #strawberrydaiqiri? ?. Geweldig vinden wij de lgbtq+ Sodastream ! ??

    ❤?????

  56. G.T. zegt:

    Ik maak graag kans.
    Nog geen idee over smaakjes, maar als ik win gaan we dat vanzelf ontdekken 😉

  57. Kim van Oorschot zegt:

    Ik heb de lekkerste mocktail hoor en ik weet nu al dat jullie die meg mama gaan uittesten ?

    Ananas aardbei mocktail
    Ingrediënten
    1 liter ananassap
    0.5 liter spa rood
    200 gr ananas blokjes
    5 gr munt
    2 limoenen
    300 gr aardbei

    Geniet er lekker van.

  58. Minke zegt:

    Oeh wat een gave winactie. Ik doe graag mee. Naast dat hij op mijn wishlist staat, is deze uitvoering echt prachtig. En zelf de fles kleuren zou onze jongste geweldig vinden.

  59. Linda prins zegt:

    Yummie, nu krijg ik meteen zin in een cocktail.
    Hier het volgende recept.
    Aardbeien cocktail:
    150 ml water (plat of bruis)
    Paar geplette aardbeien.
    Beetje citroensap
    Scheutje aardbeien limonadesiroop.
    Ijsblokjes toevoegen En als finishing touch een aardbei en schijfje citroen op de rand van het glas.
    Nu alleen nog een herbruikbaar rietje en genieten.

  60. Naomi zegt:

    Deze is echt te gek en vrolijk❤️????? ik voel en zie een hoop Pink Mojito aankomen!! Heerlijk

  61. Lorena zegt:

    Daar kan deze mama wel een lekkere mocktail passievrucht mee maken en dochter Fayenne maakt er graag een kleurrijke tekening op ?

  62. Audrey zegt:

    Mijn dochter maakt geregeld een regenboog drankje…
    Laagje roodsap fruit
    Laagje ananas sap
    Laagje groene Grenadine
    Dan een laag blauwe Aquarius gemengd met bruiswater
    Soms nog aangevuld met fruit stukjes..

    Als je heel voorzichtig laagje voor laagje inschud krijg je n heel zoet ongezond maar kleurrijke mocktail…

    De rand vh glas wordt natgemaakt en versierd met gekleurde suiker en of discodip…

  63. elisabeth maria martina zegt:

    cassis moctail
    60 ml bruisend water
    60 ml sinaasappelsap
    50 ml tintelfruit appel
    • scheutje limonadesiroop – cassis smaak
    • ijsblokjes of gecrushed ijs

  64. Sarah_pellemans_model_pics zegt:

    Wat een super leuke actie! Daar doe ik graag aan mee. ? ♥️

  65. Marian zw zegt:

    Super gaaf! Mijn dochter Lisanne zou hem ook vast uitpakken en uitproberen…..waarom op je moeder wachten als je zelf iets kunt. Wij vinden mocktails met tropische smaakjes zoals limoen, mango en kokos erg lekker!

  66. Tamara zegt:

    Oh die is gaaf
    Die zou onze dochter super leuk vinden
    Die kleuren???
    Doen graag mee met de actie

    1. Lynn zegt:

      Super leuk en lekker. Ik heb er nog nooit een gehad dus moeilijk te zeggen welke ik zou maken. Ga dan eerst eens goed googlen wat me de lekkerste lijkt

    2. Sabrina Wassens zegt:

      Mijn zoon Quan is gek op mocktails maken. Dus dit zou zo tof zijn. Hij wil denk ik alles uitproberen hem kennende en dan een eigen recept bedenken
      Ik doe ook mee op insta bij Feline .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.