Sjiek in de keuken: Sodastream Art

Het lekkerste bruiswater maak je gewoon zelf. Of in ons geval: maakt mijn 9-jarige dat zelf, terwijl ik sta te koken. De mooiste drankjes bereiden is meestal haar taak. Deze taak ziet er nu nog belangrijker uit, want we kregen één van de nieuwste bruiswatertoestellen van SodaStream toegestuurd: de SodaStream ART. Lijkt net een espressoapparaat vind je niet?

sodastream art winactie
In de mooie doos zat bovendien een art-schort met 2 zakken, een prachtig longdrinkglas en een roerijzer om onze eigen mocktails te maken. En natuurlijk een SodaStream ART met speciale koolzuurfles (dit is een roze, de blauwe koolzuurfles past niet dus let op).

In totaal lanceerde SodaStream maar liefst drie nieuwe bruiswatertoestellen met vernieuwde technologie, een stijlvol design en optimaal gebruiksgemak: ART, DUO en Terra. Met deze nieuwe generatie toestellen biedt SodaStream voor ieders smaak en stijl een passend apparaat. Wij kregen dus de ART variant, waar je nu de fles nog makkelijker in en uit kunt halen dankzij een speciale beugel. Net als bij ons vorige apparaat kan de fles in de vaatwasser, erg prettig. 

De modern vormgegeven toestellen beantwoorden aan de behoeften op het vlak van design en gebruiksvriendelijkheid. ART is het eerste SodaStream-toestel met hendel – in ware retrostijl. Ik vind ‘m echt superleuk! Ook DUO, geschikt voor zowel glazen als plastic herbruikbare SodaStream-flessen, is een primeur. Je kunt hier als éénpersoons-huishouden dus eenvoudig een glas per keer mee maken. Terra is de opvolger van het best verkochte toestel, de Spirit, deze staat voor gebruikscomfort. De innovaties maken de overstap van wegwerpflessen naar een duurzame oplossing nog makkelijker.

Lees ook Ook Pepsi en 7Up maak je met de SodaStream

sodastream art apparaat
Foto: Sodastream

Andere koolzuurcilinder met Cylinder Quick Connect-technologie

De drie nieuwe modellen zijn voorzien van een handig, nieuw Cylinder Quick Connect-systeem (CQC). Dat vind ik zelf altijd het spannendste stuk van het bruiswateren thuis, die koolzuurcilinder vervangen. Nu hoef ik me daar niet druk meer om te maken, want ik had het met deze nieuwe cilinder werkelijk zo gepiept! Betekent wel dat bij nieuwe apparaten je geen oude cilinders kunt gebruiken. De oude cilinders zijn blauw, de nieuwe zijn roze en werken in de 3 nieuwe apparaten. De nieuwe koolzuurcilinder, herkenbaar aan de roze kleur, wordt met slechts één klik op het SodaStream-bruiswatertoestel aangesloten – zonder aanschroeven zoals de vertrouwde, blauwe cilinder. Zo kun je nog makkelijker en sneller van zelfgemaakt bruiswater genieten. Ook de roze cilinder is goed voor ca. 60 liter bruisend water en is beschikbaar bij de bekende SodaStream-verkooppunten. Heel erg handig, ik ben hier ontzettend blij mee.

Te koop bij onder meer CoolBlue en Bol.com.

sodastream art winactie
In de mooie doos zat bovendien een art-schort met 2 zakken, een prachtig longdrinkglas en een roerijzer om onze eigen mocktails te maken. En natuurlijk een SodaStream ART met speciale koolzuurfles (dit is een roze, de blauwe koolzuurfles past niet dus let op).

Lees ook Lekkere Sodastream cocktails of mocktails

Winactie: maak kans op een SodaStream ART pakket

Zie jij het bruisbubbelen met SodaStream ook wel zitten? En klinkt de nieuwe cilinder als een handige oplossing? Reageer dan hieronder om kans te maken op zo’n zelfde SodaStream ART pakket als ik heb ontvangen. Er staat hier voor de winnaar namelijk nog een doos klaar met dit prachtige apparaat, een roze cilinder, een art-schort, longdrinkglas en roerijzer. Wie weet kun jij hem onder de kerstboom zetten en daarna lekker mocktails maken? Zie je het al voor je? Extra winkans als je deze actie deelt op Instagram Stories of Facebook.

De winnaar is geworden: Anne! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling!

Heb jij SodaStream al eens geprobeerd? Welke smaak is je favoriet?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Naomi zegt:

    Wat zou deze goed van pas komen! Wij zijn net samen gaan wonen en de sodastream was van mijn moeder dus helaas moet ik het nu doen zonder. Een nieuwe zal dus geweldig zijn 🙂

  2. Grete Karina zegt:

    Als verpleegkundige heb ik in deze hectische tijd wel wat anders te doen dan met flessen frisdrank rond sjouwen…..
    Zo’n fantastische bubbelmaker lijkt me dus ideaal.
    En ook nog eens goed voor het milieu.
    Ik loot dus heel graag mee.

  3. Baudie Visser zegt:

    Wat een toffe actie. Ik doe graag mee!

  4. Wesley zegt:

    Ik Sodadream al een tijdje van het winnen van een Sodastream!

    Nou hopelijk zijn dromen geen bedrog 😉

  5. Nadine zegt:

    Oh leuk!! Ik doe graag mee!

  6. Lynn zegt:

    Ik maak graag kans, ik heb de Sodastream nog nooit geprobeerd maar het lijkt mij een fantastisch apparaat wat ik zeker zou gebruiken.

  7. Pauline Witte zegt:

    Wat lijkt me dit gaaf om te winnen.
    Een mooi apparaat en geen gesjouw meer met flessen.

    Ik ga duimen..want dit wil ik wel heeeeeeeeeeel erg graag!!!

  8. Lida zegt:

    Hoi, dat zou nog eens leuk zijn, ranja met een prikje. Wat zouden ze opkijken. Het zou natuurlijk wel een verrassing zijn . Ik denk voor mijzelf een lekker waterbubbeltje. En met kerst iets extra’s.

  9. Lottie zegt:

    Lijkt mij onwijs handig en lekker!!!

  10. Frederieke zegt:

    Lijkt me heerlijk om zelf mocktails met bruiswater te kunnen maken! Of gewoon altijd heerlijk bruiswater met een citroentje erin! Daarnaast is het design echt mooi. Ik doe heel graag mee!

  11. Bobby zegt:

    Ik ken de Sodastream van naam, maar heb het nog nooit geprobeerd……ik ben er wel erg benieuwd naar, dus die doos zou mooi staan onder de kerstboom!

  12. Maarten zegt:

    Fantastisch, ik doe graag mee met deze actie! 🙂

  13. maaike zegt:

    Oeh, ik had heel graag de Quooker gewild met bruisend water, maar die was boven budget, haha.
    Deze is wel echt een hele gave vervanging en super mooi op ons nieuwe keukenblad :D!

  14. Cora Reijers zegt:

    Zou deze prijs graag voor ons willen winnen

  15. Daniël zegt:

    Zou deze wel willen winnen voor mijn lieve vriendin, die houdt van bubbels in alle smaken en vormen.

  16. Sevda zegt:

    Wat een mooie actie! Ik doe heel graag mee 🙂

  17. Dina zegt:

    Ik loot graag mee voormijn dochters

  18. Steven Kastelijns zegt:

    Ik maak graag kans! Nooit meer onnodig plastic is beter voor het milieu

  19. Annemarieke Bos zegt:

    Graag maak ik kans!! Met een paar pubers in huis is de frisdrank niet aan te slepen. Wat een uitvinding!!

  20. M. van Meegen zegt:

    Fijn dat deze tenminste ook mooi op het aanrecht staat! Dat heeft me tot nu toe altijd een beetje tegengehouden.

  21. Anneliese de Waal zegt:

    Ik doe erg graag mee ??, ook ideaal voor het thuiswerken ❤❤ Groetjes Anneliese de Waal

  22. Bert zegt:

    Ik moet elk weekend afkicken als ik thuis ben, want op het werk hebben wij zo’n mooi sodastream apparaat. Daarom doe ik graag mee om kans te maken ook thuis dit te kunnen drinken met de familie.

  23. Floor zegt:

    Heel leuk, een Sodastream is eigenlijk echt onmisbaar in onze keuken, dus dit kerstcadeau komt als geroepen 😀 Alvast een fijne kerst allen!

  24. Yvette zegt:

    Ik wil ook graag een kans maken. Een sodastream staat op mijn verlanglijstje zodat ik minder plastic flessen ga gebruiken

    1. Jojanneke zegt:

      Heel erg tof! Zelf heb ik een Quooker, dus voor mij is deze overbodig. Maar ik weet zeker dat mijn moeder hier ontzettend blij mee zou zijn! Ze maakt altijd de lekkerste watertjes en sapjes. Hoe leuk zou het zijn als ze straks ook met de Sodastream met prik kan expirimenteren – zodat er nóg meer lekkere variaties gemaakt gaan worden…?

  25. Suus zegt:

    Ik waag ook graag een kansje voor dit mooie Sodastream pakket!

  26. Hendrikus zegt:

    ik kan wel een mooi leuk verhaal vertellen bla bla bla maar dit is gewoon vet cool top

  27. Elvira Lindner zegt:

    Wat een leuke actie! Ik heb de sodastream nog nergens kunnen uitproberen, dus ook de smaken niet. Maar ik ben hier altijd zeer nieuwsgierig naar geweest. Ik drink veel frisdrank, dus de sodastream lijkt me een ideaal apparaat. Hij is ook nog eens heel mooi om te zien. Dus Yes, ik doe graag mee!

    1. Esmeralda zegt:

      Ik doe heel graag mee

  28. Marije B zegt:

    Ik wil de sodastream graag winnen!

  29. Jacqueline Pallett zegt:

    Ik zou deze sodastream graag winnen voor mijn zoon Thomas, die op 1 januari de sleutel krijgt van zijn eerste huis.

  30. inge zegt:

    Ik ben een gezonde en sportieve meid
    en maak voor gezond eten en drinken graag de tijd.
    Een verfrissend glaasje bubbels met limoen
    daar kan ik ’s zomers echt een moord voor doen.
    Met SodaStream bruiswatertoestel word ik echt in het zonnetje gezet
    en weet ik dat ik dagelijks een lekker glaasje bubbels op tafel zet!

  31. Jan zegt:

    Ik laat me graag verrassen.

  32. Gerda zegt:

    Waag hier graag een kansje voor

  33. Debby Koeman zegt:

    Wat een mooi Kerstcadeau zo’n SodaStream ART pakket! Ik waag graag een kansje voor het hele gezin. Iedereen kan zo zijn eigen favoriete bubbel maken. En het scheelt mij flessen frisdrank sjouwen.

  34. Esther zegt:

    Ik doe graag mee met deze actie om mee te werken aan een beter milieu/toekomst

  35. Angela zegt:

    Ik waag heel graag een kansje om samen met mijn kinderen de verschillende smaken uit te proberen en onze favoriete list samen te stellen

  36. Amelie Kienhuis zegt:

    Wat een beauty. Dit zal prachtig staan in mijn keuken. We zijn hier gek op bubbels in ons drankje. En zelfgemaakt is nog veel lekkerder! Ik doe heel graag mee voor deze te gekke prijs, we gaan hier duimen!

  37. Ilse zegt:

    Wat leuk, staat al een tijdje op mijn wishlist dus ik doe graag mee!

  38. Peter V zegt:

    Ik heb laatst bij mijn broer thuis de 7Up siroop geprobeerd en dat die was erg lekker. Ik maak graag kans ook zo’n mooie SodaStream in huis te mogen halen!

  39. Elles Boterenbrood zegt:

    Wat een geweldige prijs. Zo fantastisch dat je je eigen frisdrank kan maken en ook meteen goed en milieu bewust bezig kan zijn. En dat opeen mooie, makkelijke en gebruiksvriendelijke manier.

  40. co zegt:

    wauw! ik doe graag mee!

  41. Doe graag mee aan deze leuke winactie, zal vast veel worden gebruikt, mocht ik winnen.

  42. Sonja van den Beemd zegt:

    Oeeehhhh wauww wat een mooie prijs.
    IK doe heel graag mee

  43. Marieke zegt:

    Ik heb een soda stream maar de plastic flessen kunnen niet in de vaatwasser. Ik die graag mee voor dit pakket, dan kan mijn sodAstream naar mijn zoon. Mijn favoriet… Die heb ik niet. Er is zoveel mogelijk

  44. Nelly zegt:

    Hier zal ik heel blij van worden. Loot graag mee.

  45. Jennifer Havelaar zegt:

    Wauw deze is echt heel mooi. Die zou ik heel graag winnen !!!!

  46. Manuel zegt:

    Ja, ik zie het helemaal voor me! Mooi inpakken, strik erom en dan met mijn eigen naam erop onder de kerstboom. Geweldig cadeau! Ik hoor er veel over maar wil zelf wel eens proeven of dit echt een alternatief is. Als het smaakt, gaat dat veel plastic schelen in ons huis wat mij betreft!

  47. Hester zegt:

    Wauw, ik doe zeker mee en win dus graag dit pakket!

  48. mark zegt:

    Lijkt mij super een SodaStream ART pakket! Ik doe graag mee.

  49. melissa van stipdonk zegt:

    Dat wil ik zeker wel, lijkt me zeker ideaal.

  50. Maaike Peters zegt:

    Vrienden hebben een sodastream, wat een geweldig apparaat! Die zou ik erg graag winnen!

  51. Tamara S/ Mara Tegendraads zegt:

    Ik doe heel graag mee. Ik heb niet echt een favoriete smaak, omdat ik Pepsi Max nog niet geprobeerd heb, maar gewoon bruisend water is ook al heel fijn.

  52. Kim zegt:

    Oh ja zie het echt al helemaal voor me! geen gesleur meer met flessen en altijd lekker drankje in huis!

  53. Sanne B zegt:

    Dit gaat mijn dochter ook vast te gek vinden

  54. Bastiaan zegt:

    ik doe graag mee! Er gaat bij mij per week zo’n 10 liter bruiswater door en dit deze prijs zal ideaal zijn. Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar het lijkt mij heel tof.

  55. Bart zegt:

    Wauw. Lijkt me enig om mijn ouders mee te verrassen.

  56. Heleen Haarsma zegt:

    Wat een geweldige prijs en geweldige kleur!! 🙂
    Willen al een tijdje dit apparaat aanschaffen, maar nooit de knoop door kunnen hakken.
    Op deze manier zou dat natuurlijk heel mooi zijn!
    We gaan met zijn allen heel hard duimen hier….

  57. Wendy zegt:

    Ik doe heel graag mee voor mijn man. Die heeft het er al zolang over er een te willen.

  58. dit SodaStream Art pakket zou ik graag willen winnen voor mijn zoon. Hij drinkt bijna altijd Spawater, maar deze SodaStream helpt natuurlijk heel erg tegen het gebruik van al die plastic flessen. Zo kan hij ook en bijdrage leveren aan het verminderen van de plasticstroom

  59. anja zegt:

    vind de limoen met bubbels het lekkerste

  60. Gerrie zegt:

    Jaa wat doe ik onwijs graag mee! Ik heb nu net mijn eerste huisje gekocht en heb deze nog zeker nodig!

  61. Elvi zegt:

    Geweldig, ik ding graag mee maar niet voor mijzelf maar voor Dirk, want hij heeft nu voor de derde keer een gebroken rugwervel (hij heeft veel chemo moeten ondergaan en daardoor heeft hij osteoporose) dus flessen sjouwen e.d. zit er voor hem niet meer in. Dus deze SodaStream zou een uitkomst zijn voor hem.

  62. joeri zegt:

    ik zou hem mij mama cadeau doen omdat ze deze al even wil.
    zou een leuke kerstcadeau zijn

  63. jessi zegt:

    Een sodastream staat even op mijn lijstje. Lijkt me erg leuk om deze onder de kerstboom te zien dit jaar

  64. Astrid zegt:

    Van smaakjes houd ik niet, licht bruisend is mijn favoriet.

  65. Bram Heijnen zegt:

    Daar doe ik zeker aan mee. ????

  66. Sanne zegt:

    Ik loot graag mee, deze kunnen wij wel gebruiken!

  67. Thomas Geurts zegt:

    Superprijs en een heel gaaf model! Daar doen we graag voor mee!!

  68. Wilmsen Anita zegt:

    Ik doe graag mee omdat ik zo bijdraagt aan een beter milieu

  69. Wendy zegt:

    Oh daar maak ik graag kans op! Ben dol op bruiswater en cocktails 🙂

  70. Brenda zegt:

    Ik doe héél graag mee! Ben een groot fan van de Soda stream! Hoop met het gebruik van de Soda stream onze “normale” frisdrank consumptie te verminderen en een steentje bij te dragen aan een beter milieu en tevens minder te hoeven slepen in de supermarkt met de (zware) flessen! Ben heel benieuwd naar de verschillende smaak mogelijkheden van de sodastream en hoop dat deze net zo goed zijn of zelfs nog beter als de reguliere frisdrank(en)!!

  71. Cindy zegt:

    Wat een gave actie!
    Ik waag graag een kansje.

    1. Jacqueline de Waal zegt:

      WOOH hier wordt ik toch zo blij van me eigen SodaStream hoe geweldig zou dit toch zijn.Fijne feestdagen

  72. Cuypers Marita zegt:

    Graag wil ik meedoen, zo kan ik mijn kleinkinderen zelf laten kiezen wat voor drankje ze willen maken! Lijkt me erg handig!

  73. Miekske Dingens zegt:

    Zelf hebben we enkel Sodastream geproefd bij mijn schoonouders (enkel bruis), en bij vrienden met limonadesmaak! Echt leuk dat je het zelf kan doseren en natuurlijk veel minder gesleep met flessen! Ik maak daarom graag een kansje!

  74. Gera zegt:

    Die winnen we heel graag! Dat scheelt heel wat flessen bruisend water kopen!

  75. Marian B zegt:

    Mijn zusje heeft er een en is erg enthousiast. Zelf ben ik dus ook wel nieuwsgierig naar en daarom maak ik graag een kansje.

  76. Imke van P zegt:

    Ik zou héél graag winnen omdat ik binnenkort op mezelf ga wonen en daar niet heel veel opslagruimte voor flessen zal hebben. Ook is het voor mij niet makkelijk als ik met flessen moet sjouwen omdat ik iets aan mijn gewrichten mankeer. Ik drink wel graag Spa rood enzo, een Sodastream zou voor mij dus echt de oplossing zijn! Het is natuurlijk ook veel beter voor het milieu, wat ook super fijn is. Dit mooie apparaat zou een prominente plaats in mijn nieuwe keuken krijgen!

  77. Van Hollebeke Ingrid zegt:

    Deze zou ik graag willen winnen ?

  78. Wendy Versteeg zegt:

    Ik zou hem graag winnen! Ik drink samen met m’n kids nooit drankjes met suiker en het lijkt mij leuk te experimenteren met natuurlijke ingrediënten!

  79. Esther N zegt:

    Wat een mooi apparaat! Het lijkt me heerlijk om zelf gezonde bubbeltjes te kunnen maken voor de jongens. En natuurlijk voor mezelf een gezellig drankje voor bij een leuke film of borrel avondje.

  80. Marian Zw zegt:

    Ik denk dat de kids dit te gek vinden. We drinken niet veel frisdrank maar ze drinken wel veel water. Bubbeltjes water is dan natuurlijk lekkerder en ook leuker om dat zelf te maken

  81. Joyce zegt:

    Deze wil ik graag winnen, want m’n huidige is kapot =( ben erg benieuwd

    1. Anna zegt:

      Jaaaaa geweldig ik doe heel graag mee!!

  82. Wij hebben nu een jaar een sodastream en zijnn echt DOL enthousiast ervan. Dat eigenlijk wel graag een tweede zouden willen. Je maakt zo snel de lekkerste drankjes

  83. Wij hebben nu een jaar een sodastream en zijnn echt DOL enthousiast ervan. Dat eigenlijk wel graag een tweede zouden willen. Je maakt zo snel de lekkerste drankjesm

    1. Pam zegt:

      Deze staat nog steeds op mijn verlanglijstje dus waag graag een kansje. Ik ken de smaken niet maar die mojito lijkt me heeeerlijk

  84. Anneke zegt:

    Dat lijkt mij echt enorm handig. Niet meer sjouwen met flessen frisdrank bij het boodschappen doen.

  85. Ingrid zegt:

    Fijn, koud water hebben we uit de koelkast kun we meteen bruisend water of frisdrank maken.

  86. Francis Akerboom zegt:

    Ik doe graag mee. Het lijkt mij super handig en ook lekker. Wij houden van proberen en lekkere dingen maken dus het past binnen ons gezin?. Misschien gaan onze dochters hierdoor bubbels toch lekker vinden?.

  87. Laura zegt:

    Een sodastream staat al een tijdje op mijn lijstje. Lijkt me erg mooi om deze onder de kerstboom terug te vinden

  88. elisabeth maria martina zegt:

    laat de feestdagen maar beginnen dit kado zou ik dolgraag willen winnen

  89. Trotsema fati zegt:

    Geweldig ?ik waag super graag een kansje op voor ons gezin.

  90. Wendy v V zegt:

    Ik wil dit graag winnen, even een cadeautje voor mezelf. Maar ook als er visite komt.
    Ik drink graag drankjes als spa sparkle met smaakjes, dus hoe leuk als ik die zelf kan maken.

  91. Anita Kempenaers zegt:

    doe zeer graag mee voor dit mooie pakket, heb altijd al een sodastream willen kopen maar dat is er nog niet van gekomen dus duimen maar

  92. Anne zegt:

    Jaaaaaa wat tof! Deze willen wij héél graag onder onze chaotische boom neerzetten! Zit er tenminste ook een keer een kadootje voor deze mama bij haha! Leuk!

  93. Charissa Lowis-Liedekerken zegt:

    Oeh ja geweldig! Lekker cocktail vers van de pers! En die kleur is ook helemaal top. Ik duim.

  94. Saskia zegt:

    Wat een mooie SodaStream. Daar maak ik graag kans op.

  95. Wendy zegt:

    Deze wil ik graag winnen voor mijn kinderen, die net als jouw dochter(s) graag zelf de drankjes verzorgen bij filmavonden, feestjes e.d.
    Het apparaat zelf ken ik verder niet en de smaken dus ook niet, maar wie weet……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.